Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 12:34

O i mene čeka uskoro prenošenje posla na novu curu.... živo me zanima kako će to izgledat, samo da ne bude neka koja ne konta ništa, jer što kažeš strpljenje mi je na nuli.

Brzo će to, brzooooooooooo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    15. Veljača 2016. 12:37

Dunja jel ti ove hlačice djeluju kao one kaj nam je pokazala na radionici
    http://www.ebay.co.uk/itm/130982961374?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=430190808664&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 12:38

Ja nedam svojih 12mj s bebijem ma kud puklo da puklo

Dunya a šta ja znam , svima je kao čudno, konstatiraju kako nisam normalna i kako bi na mom mjestu prvi dan išli na bolovanje.... neznam u čem je problem, uredna trudnoća, a ja volim radit i apsolutno mi niej problem. No da valjda je u našem mentalitetu malo onih koji vole radit pa su čudni...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    15. Veljača 2016. 12:47

Cure, pa sto se sad dogodiloooo!!!!
    Moje je dijete pocelo reagirati na svoju pjesmu!!
    Ja joj svaki dan pustam i pjevam jedno te istu pjesmu vec sigurno mjesec i pol, ako ne i vise. 
    I sad lezim na ledima, ona je negdje prema ledima, pustim joj pjesmu i ona se okrene i dode naprijed, tebuh mi se napne od nje i gurne me!! Pa momentalno sam se odusevila!!!
    Ocito pali!! I sad joj tata pusta Queen a ona lupaaa!!!

Nessah
    15. Veljača 2016. 13:06

Dan curke! Evo ja sam se danas ponovila sa robicom za sineka (narucila rabljenu robicu u lotovima) i dobila sam free par paketa pelena (1 i 2) od frendice taman za start 💪🏼😌 Jos sutra imam dici sa poste narucene tetrice i ja sam se lagano vec spremila za mog princa 👶🏻💙
    Sve vi sto radite, JA VAM ZAVIDIM. Ja sam sezonac i radim samo ljeto ali i ovo ljeto, zapravo predsezona (4 i 5 mjesec te dio 6-og) , idem raditi skupa sa muzem. Imam posao za pultom, radim sa strankama i sa papirologijom. Dakle pocet cu radit kraj 7mj trudnoce a zavrsit cu oko 15-ak dana prije termina (ak sve bude po planu). Takodjer cu imati naučnicu koju moram uvesti u posao koja će me mjenjati dok se ne vratim (ako se uopce vratim 😜).U nijednom trenutku nisam razmisljala sto neki misle iako kad im to kazem zarolaju očima kao da sam najveca luđakinja. Meni novci trebaju i jos sam sretna jer radim kraj muža. Stoga zene drage radite i budite sretne jer mozete radit i pridonositi i trudne svojoj obitelji! Pa nismo sakate i retardirane ako smo trudne… Kako su zene prije par stoljeca uspjele bez svega sto danas imamo pa evo nas opet… Ne volim diskriminaciju tog tipa nikako…  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.