Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    15. Veljača 2016. 10:06

Sanjarka ni ja nisam folnu jer me tjeralo na povracanje. Sad tek uzela elevit i odmah zatvor, nadutost i nervoza ?!?!?! Ali ono nema sanse da odem na wc. Znaci pila 5 dana, jucer ne, danas necu, samo da odem na wc. A jos cu nazvat dok i reci da mi ne odg. Mislim da je to vise za nekoga tko je na slaboj prehrani pa da unese vitamine. Ja ih i ovako unosim i jos to. A da ne pricam da je stolica od toga crne  boje.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

CrazyPuppet
    15. Veljača 2016. 10:08

Inaj, ma ne vjerujem da taj CITROFIT nešto opasan, znam da grejp inače blokira neke lijekove i hormone, pa možda zato. meni žena samo rekla da nije testirano na trudnicama pa bolje ne.
    Sanjarka, čestitke na zlatnoj curki :)
    Bruna - suosjećam s tobom, šogorica imala mučnine do kraja 7.mj. trudnoće i to po cijele dane... drži se
    Ja sam pila prenatal od Solgara i  bile su mi ok dok nisam počela pit preporučenu dnevnu dozu - tj. 2 tablete dnevno - onda mi je izbio onaj osip... to je ionako bitno samo radi folne u 1. tromjesečju... tako da ako se zdravo hranimo, nema problema... A MI SVE FINO I ZDRAVO PAPAMO, JELDA 

Majadila
    15. Veljača 2016. 10:10

Bok ženske! Ja pijem samo magnezij. Mislim da cu si malo povecati dozu, probava je bas postala mucenje. Je svaki dan, ali brate mili, koji je to posao. :/

vjeverica8
    15. Veljača 2016. 10:11

Sanjarka evo još jedne gimnastičarke  ja sam toliko zaljubljena u taj sport tako da ga još uvijek treniram, doduše rekreativno, ali uživam u njemu! Prestala sam sad kad sam zatrudnila ali bas mi fali... Kad sam pročitala da je Maja napisala da se u trudnoći ne smiju raditi vježbe gdje je djetetovo srce iznad našeg bas sam se rastužila zbog mostova, stojeva, zvijezdi  tako da bravo za curku i njenu medalju  bit će ih još puno kad je takav talent! 
    Malo sam bolje danas, jedva čekam da mi se ovaj herpes povuče s usne jer mm misli da je izbio zbog manjka imuniteta pa me drži k'o kap vode na dlanu - da ne bih slučajno izašla iz kuće i mrdala negdje a meni to teško pada  ja sam po prirodi aktivan tip pa mi fali kretanja, aktivnosti, druženja i sl. A kiša k'o za peh neće prestati padati... Jedva čekam proljeće da malo vise idem u šetnje 

inaj
    15. Veljača 2016. 10:19

pa iskreno za citrofit pile su ga masovno trudnice i ništa im nije bilo, i muževa sestra između ostalog u trudnoći, tak smo i krenuli i mi sami s njime jer smo prije 2 godine tražili nešto za dizanje imuniteta za nas odrasle i djecu a ona je bila tada , našli po forumima da ga žene koriste tako ga je i ona i nikakvih problema nije bilo, nit je pisalo na kutiji da se ne preporuča trudnicama i  sad sam isla ponovo gledati i nova uputa na netu da se ne preporuča trudnica i dojiljama ,  valjda su nešto promjenili u sastavu .....neznam zvala direktno proizvođača i žena mi nije znala reci zašto se ne preporuča samo da se ne preporuča

Zumbul
    15. Veljača 2016. 10:23

Jutro zenice 😀😊
    Mi jos pijemo kavicu, slusamo cmc i tako..
    Kod nas je bas euzno vrijeme, kisa pada, tmurno, bas deprimirajuce..

Cure koje pisete za elevit , ja sam ga pila u prva 3 mjeseca i muku mucila sa probavom, ali moj gin.je to ignorirao tako da sam si na svoju ruku promjenila tablete.. Pijem Pregnital, ali stvarno samo kad se sjetim.. Neznam, nije da ne vjerujem tabletama, ali sve je to prevara... Jedem raznoliko i puno voca, povrca, mljecnoga, orasastih plodova i to.. Popijem tabletu samo kad losije jedem.. 

Neko je pitao sta citam,oprostite ne sjecam se tko 😂 
    Citam knjigu - sve o ljubavi u tjedan dana, zanimljiva knjiga...
    Jedva cekam da ju procitam da mogu na iducu 😀😆 
    Od Chintie Suze… 

I tako...
    Danas mm i moji roditelji idu u Fun baby po kolica.. Jer sam zvala u petak da pitam do kada im je akcija na ta kolica , pa mi je stricek rekao da imaju jos samo 2 takvih kolica i da ih vise nece imati pa sam ih rezervirala 😊 

Ja cu ostat kuci i lezati, posto mi je to cca sat i pol vožnje vamo i tamo i jos hodanja po ducanu pa...

Zato saljem mamu da ona provjeri valjaju li uopce, alo stupila sam u kontakt sa nekom zenskicom i kaze da su joj odlicna i da ih koristi vec 3-4 godine 😊 

Jucer je mama isla kod zenskice preko koje narucujemo stvari po robicu za Luku koju smo narucili 😊 sve je tako preslatko i veeeliko 😂 ocito imaju drukcije brojeve, ugl.ove dvije pidamice su za godinu dana hehe ali nema veze.. 
    I nasla mi je mama u c&a ducanu 5 bodija kratkih rukava br 68 za 39 kn ...
    Sto je super cijena , steta sto vise nisu imali...

Kako je bilo na kavici jucer ? Jeste se ispricale ? Najele krafni ? 😂😂

Tynchy
    15. Veljača 2016. 10:27

Bruna, ajoj, pa ti zbilja imaš sve moguće tegobe koje trudnica može imati (osim probave, sva sreća)  ... nadam se da ti te drame neće potrajati do kraja trudnoće, možda ti bar zadnja tri mjeseca budu blaženi..

Baby, Elevit si dobila na recept ili se kupuje?

Inaj, slažem se da je citrofit fantrastičan za imunitet.. ja sam ga uzimala prije trudnoće jer je bio trend po uredima, sve smo ga pile, mazale prištiće s njime, rješavale gljivice i šta sve se može nakačiti! Za trudnoću ne znam, ali znam da se smije davati i maloj djeci.

Tynchy
    15. Veljača 2016. 10:29

Zumbul, zašto si ti na mirovanju? pogotovo tako rigoroznom? Imaš nekih problema? mislim da sam malo fulala situacije, pokušavam pohvatati :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.