Zumbul kupuje se, kupujeeeeeee moram i ja opalit jedan shoping, danas plaća
a i još mi je puno toga ostalo na listi za kupnju, moram se ozbiljno bacit na pripreme da mi ne ostane sve na trošku zadnjeg mjeseca.
Citrofit- koristili ga kad mi je curka bila mala, imala je stalno bakterije u nosu. Pa sam stavila malo citrofita u kapi za nos, i s tim joj štrcala. Super stvar
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna i kremšnite su raznolika prehrana a meni kolegica donila domaću sirnicu i mađarice.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sreća pa mi fali apetita ove dane
Sanjarka, da, raznolika prehrana :D haha pogotovo kad moja majka radi najbolje kremšnite u široj okolici... radila sam ih nekoliko puta po istom receptu, al nemam ruku ko ona... jbg :D
Ty,ma nisam to tako mislila... uživam ja u trudnoći, ovo su samo usputni problemi koje ima svaka trudnica, ko i svaki drugi problem u životu s kojim se treba suočit, a ne odmah klonut.... samo mi danas nije dan, od kad sam op štitnjaču dosta sam osjetljiva na vrijeme, baš pravi meteoropata... zato sam malo čangrizava danas :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka, je, izgleda da nisam uspjela izbjeći prehladu, ali nista cudno kad nas sjedi 10-ak u uredu, svako malo netko šmrca, a i ovo toplo hladno vrijeme, a ja jaknu ne mogu zakopcati više...ma nije meni problem biti prehlađena, nego što teško dišem pa si razmisljam kako je bebi, jel uhvati ona što zraka i tako to...
Ja sam prestala piti sve te dodatke i vitamine, jednostavno za folnu mi je doktor rekao da više ne trebam, prenatal tu i tamo zaboravim piti pa si mislim jel ima uopce vise smisla time se forsirati, a i svaki put okrenem ocima kad vidim one dvije velike tablete, a magnezij šumeći ponekad popijem, zna mi biti žgaravica i od njega...
Ty, noćas sam do 4 spavala u sjedećem položaju! Uopće neznam kako me danas ne boli vrat! jučer legnem, eto ti zgaravice, reko ajmo mi u sjedeci polozaj dok se ne smiri, zaspala, probudim se a kad ono 4 sata ujutro...
Bruna sve mi imamo takve dane, ne brini i ja sam totalni metereopata
i tužnjikava sam od jučer ujutro bez razloga, bezveze sve mi je nešto a nije mi ništa.... samo čekam da još isprovociram svađu sa mužem, da začinim još jednu južinu
Cro spavala sjedeći? ajmeeeeeeeeee
joj joj jel ta žgaravica drma do kraja t ili?
no dobro izgleda da većina nas ne pije vitamine, sad mi je lakše....
jakna ne više ha? kad ćeš nam stavit slikicu?
Ma ko ima problema s pisanjem? 😂😂😂
Ja ponekad kad odem pisnuti, mala udari po mjehuru. E to je uzasan osjecaj. Imam feeling da ce mi sve ispasti van... Groozno nesto.
Ja smrkava da je to prestrasno. Curi iz mene, nos mi je vec ko krumpir. 😂😂😂
Bljak.. Dan za spavanje!
E jel znate jel smijem udisati onaj sinusan sta se u nos stavi?👃👃
Sortiraj odgovore
Najstariji