Bok cure,
sretno vam Valentinovo i nek vam je ono svaki dan.
inaj, snimka je baš slatka, joj koja mala bebica :)
ninocka, herplex ništa ne valja. Preporučam MAST ZA HERPES, 20 kn košta. Sestra mi preporučila koja radi u ljekaarni. Veli da je herplex koristan u slučaju da osjećaš da bi se on mogao pojaviti. Ta mast je savršena. Namazala sam dva put i sve nestalo.
https://www.google.hr/search?q=mast+za+herpes&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjbyo2W7_bKAhWrIJoKHb9kAogQ_AUIBigB#imgrc=8QHBLC0VODskAM%3A
vjeverica, hvala ti :* Zaista je olakšanje, osjećam se preporođenom :)
Cure koje se nalazite na kavi, uživajte
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav cure... nije me bilo par dana pa sam malo citala u nazad...Dunya bas mi je drago da je sve u redu sa bebicom i da si ti sada odahnula sta se svega toga tice... Ja sam jos uvijek u neizvjesnoj situaciji zbog te glupe toxoplazmoze, ali cula sam se sa prof. na Fran Mihaljevic koji me također utješio da je dobro što mi je aviditet visok i da se ne moram toliko puno brinuti, ali za svaki slucaj u utorak idemo za Zagreb i tamo ce me jos testirati na IgA ( to u PU ne rade, samo IgG i IGM...) uglavnom, ako ti nalazi budu u redu, vjerovatno niti necu morati na amniocentezu ( sta bi svakako zeljela izbjeci zbog opasnosti od ostecenja )...Ja sam pozitivna oko svega, jest da sam 2 dana bila totalno u komi ali sada sam odlucila kako ce biti sve super i ne zelim bezveze stvarati stres sebi i bebi...a onda nakon toga mozda opet odem do dr. Kosa na anomaly da budem bas bas sigurna da je sve u redu...
Ninocka drago mi je i za tebe da ste super, a taj herpes valjda nije toliko opasan koliko je naporan...
Žabice cestitke na strucnom, stvarno svaka cast, ja nekad ne mogu zapamtiti niti neke svakodnevne stvari... :P
Sandrich cestitke na sinu, i svaka cast da mozes sutiti pred dragim...
Inaj predobar video, stvarno su mi smjesne te nase bebice u trbuhu sta svasta izvode, bas si daju oduska a nitko ih ne vidi...i onda kada ih ulovimo na uzv kako rade kolutove i namjestaju guze :)
Ty kakav krevetic si kupila?
Sanjarka kuzim te za nocno kupanje, ali stvarno ti ne moras brinuti...ti ako budes do kraja na +7 biti ce cudo :)
Netko je pisao za trudnicku robu... ja sam od frendice dobila na posudbu 5 trudnickih hlaca iz H&M :) Tako da sto se toga tice sam mirna, a u majce stanem jos uvijek... Kada budem krenula raditi za mjesec dana, oko Uskrsa, vidjeti cu dali mi treba sta za job...ali u biti sto manje na to potrosim, to bolje...Eto ja sam sada na +5... mogla sam i manje, ali dobro je :D Trenutno sam u fazi da bi sve napravila samo da bude na kraju sve ok, pa makar mi rekli miruj do kraja trudnoce...
Uzivajte za Valentinovo
Peppe
ninocka...meni žena za herpes nije ni htjela ništa prodati u ljekarni jer sam bila 12 tt pa je rekla da će proći samo od sebe,inače nisam imala problema s time, ali u trudnoci sam ga tri puta imala, svaki put kad mi je tjedan bio loš što se tiče mučnina i povračanja, eto i herpesa, i mazala sam sa vitamel melemom i sa citrofitom
Vjeverice sam ti navrati što nas je više to je bolje:-)
što se videa tiče neznam zkj se nemre pogledati preko moba....moj nečak je oduševljen sa snimkom da svima govori kak mu bebač maše hahahha
Peppe sretno sa nalazima, sada bi ti se polako antitijela trebala smanjivati pa će biti sve ok
Koliko god sam se htjela danas pridružiti na kavi, morat ću preskočiti.. Imunitet mi je nešto pao ovih dana, tlak me nešto zeza danas i cijeli dan mi je hladno, bojim se da mi se ne pogorša pa neću doći... Baš mi je jako žao jer sam se veselila družiti malo s trudnicama... U mom društvu nema još mama, prva sam
Uživajte na kavi!
Mm ovu nedjelju nije slobodan, tako da ja ne mogu na kavicu. Lijepo se provedite curke 😘☕🍰🍼
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Zg curke uzivajte u druzenju uz☕🍰...ja sam radna pa se nemogu pridruziti...😢...
http://mojekrpice.hr/dijana555-5439
Prolistajte, nađite nešto!
Uopće me ne pitajte što se opet dogodilo, današnji dan totalno pokvaren,
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Peppe, ja se iskreno nadam da ce nalazi biti dobri i da neces morati na amniocentezu.
Crnatockica i Baby, steta sto niste bile s nama, Ty je donijela ferrero rocher, pocastile se finoo!! 😊😊
Zabice, stonse dogodilo? Bez uzrujavanja, sigurno nije tako trasno. Bit ce sve dobro!
Ty, taman sam stigla na Zgodnu zenu. 😉 muz napravio sendvice i sad uzivancija!! 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji