Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 09:02

Zabice čestitke za stručni!!!!!!!! bravo, svaka čast! a što se desilo, pojadaj se možda će ti bit lakše

Inaj mužu sretan ročkas sa zakašnjenjem! Kako je ispala sacherica?

Sve curke koje osjećaju prve udarce svojih bebica uživajte, divan osjećaj! No isto tako se brinite ako ih koji dan ne osjetite, malene su još i kriju se u vašoj buši

Nessah meni su kolica na izgled super

Betty koji koncert si išla? Kako je bilo?

Zumbul što se čita trenutno?

Ninocka nek je beba zdrava i živahna držim fige da se čim prije riješiš herpesa, ja stvarno nemam iskustva!

Peppe sretno na pregledu sutra u Zg, bit će to sve ok, držim fige da ne moraš na amnio!

Vjeverice si bolje danas?

Tko nam je sve na pregledu ovaj tjedna? Čini mi se Marie, IvaLea....tko još? Sretnooooooo cure!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    15. Veljača 2016. 09:03

ponovit ću opet CITROFIT od BIORAME rješava sve hunjavice u roku dan dva , i diže imunitet....zašto bi se osjećale loše ako si možete pomoći a ne šteti nikome, dapače pomaže, to je ekstrakt grejpa samo nikakva prevelika kemija

CrazyPuppet
    15. Veljača 2016. 09:05

Cro, u biti ne smiješ operil ni aspirin, imaš onaj aqua maris strong (to ti je u biti hipotonična morska voda) ako imaš jako začepljenje sinusa neće nešto pomoć, ali ako nije strašno, bit će ti od pomoći - to trudnice smiju... iako ako ti staviš i onaj sprej klasični 1x dnevno(u slučaju težeg začepljenja), nebu niš stašno... inače najviše pomaže inhalator

Tynchy
    15. Veljača 2016. 09:13

Jutro cure...

Dunyasha, a još si ja mislim kad si pričala jučer da ti je muž bolestan: hmm, nadam se da joj je imunitet dobar! Proći će, sve te virozice koje sad haraju prođu za 2-3 dana, vidim po ljudima u uredu.

Sanjarka, bravo za zlato.. :) i ja sam nekad trenirala gimnastiku, zato mi je uvijek drago čuti ovakve vijesti. I moram priznati da je to što sam u razvoju trenirala baš gimnastiku ostavilo pozitivne posljedice koje i danas osjetim ...

Cure, ja sam noćas imala show, uhvatio me grč, boljelo je toliko da sam zubima trgala jastuk! MM je uspio naći grč i izmasirao me, ali mi je sad ta noga full slaba.
    Ajme koliko je boljelo.
    Mislim si, a nije ni čudo, budući da jako malo hrane i vode u meni uspije ostati...
    Mislim da mi ne ginu tabletice magnezija i ostalih suplemenata. Sad tražim nešto adekvatno.

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 09:25

Jutro.
    Sanjarka bravo za curu i medalju 😊
    Ty bas sam nedavno pisala da sam psovala od bolova lad mi se zgrcilo, uzimala sam magnezij direkt  u prahu jer mi je tablete bas tesko progutati. I sad sam ga uzela i cekam naznake da ga pocnem piti. Pijes do 36 tj max, kazu da se kasnije tesko otvaras. Nadam se da ce te proci.
    Curke ozdravite brzo. 😊
    Inaj i ja cula da nije za trudnice. 
    Ja si nacjedim cisti limun i cisto eksiram. I tako dva tri puta i k'o nova sam. Za nos probajte s fizioloskom dobro ocistiti i inhalirati kamilicom mozda pomogne.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    15. Veljača 2016. 09:25

Hmh, moja šogorica ga je  koristila, ja sam ga koristila na početku trudnoće sad ću opet krenuti s njime, naravno da nisam pila punu dozu koja piše ali sam ga koristila....

i sad sam ih zvala da ne savjetuju, onda moja isprika do nedavno su ga smjele koristit a zašto sad ne, nije mi ni žena znala reći zašto se ne preporuča..

inaj
    15. Veljača 2016. 09:27

kaže žena na vlastitu odgovornost , ništa mi više nije jasno

Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 09:31

Cro i tebe čopilo ha? držim fige da čim prije ozdraviš. Meni su dali u ljekarni taj aquamaris strong, kod najgoreg začepljenja nije ništa pomogao filala sam se s medom domaćim, limunima, propoilisom... ma svejedno mi se otegla prehlada na 2 tjedna.... očito nisam u formi.

Ty a meni drago čut da imaš dobre "posljedice" i danas.... ide joj stvarno dobro.... rekreativno super, no nebi volila da završi u natjecatelje a čini mi se da trener gura u tom smjeru
    grč ha? vrijeme je za magnezij, uzmi si magnezij direkt vjeruj mi, prah, u sukund ga staviš u usta on se otopi, a okus je odličan
    joj mislim da ću morat uzimat ipak neke vitamine a tako nebi...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.