Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    15. Veljača 2016. 09:32

znači NE KUPOVAT citrofit, sorry curke

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 09:36

Sanjarka pijes li nesto sad u T?

Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 09:39

baby♡girl

Sanjarka pijes li nesto sad u T?

Ne

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 09:43

Sanjarka dobro znaci nisam jedina luda koja ne pije nista 😂😂😂
    Stvarno mislim ako mi je krvna slika oke da ne moram piti. Kazem elevit me usosio ozbiljno. 😕 u prvoj T sam pila i muku mucila, ali ono moras pa ajd. Sad vidim da se bolje osjecam kad ne pijem.

Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 09:59

baby♡girl

Sanjarka dobro znaci nisam jedina luda koja ne pije nista 😂😂😂
    Stvarno mislim ako mi je krvna slika oke da ne moram piti. Kazem elevit me usosio ozbiljno. 😕 u prvoj T sam pila i muku mucila, ali ono moras pa ajd. Sad vidim da se bolje osjecam kad ne pijem.

Ah, ja nisam ni folnu pila, ja sam specijalac
    a imam doma prenatal od twinlaba, aaaa kako me odbija kad vidim onu ogromnu tblt unutra
    kakve su ti posljedice kad piješ elevit?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    15. Veljača 2016. 09:47

Mislim da ću ja uzeti Centravit.. koliko se sjećam, dobila sam nekakve kupone uz HIPP paket pa ću vidjeti šta se tamo nudi.

zabica25
    15. Veljača 2016. 09:58

Tynchy

Mislim da ću ja uzeti Centravit.. koliko se sjećam, dobila sam nekakve kupone uz HIPP paket pa ću vidjeti šta se tamo nudi.

Ja ti koristim taj Centravit što sam gratis dobila od Dietpharma.

Sanjarka, čestitam za curku...svaka čast! Zlatna medalja! Predivno!
    Dunja, ma nisam bolje, opet je došlo gadno razdoblje za mene i muža, ne znam kad će više proći.

Hvala svim curama koje su mi držale palčeve. Pomogli su :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    15. Veljača 2016. 09:56

Ja pihem jedino magnezij,upravo taj direkt,prasak... Pomaze,nema grceva,kobtrakcija i pomaze u probavi...  A za prehladu,ja jedino caj,med,limun i hrpu naranci i kiwija pojedem... I lupocet po potrebi...
    Sad sam si malo uspjela pojest,ali ne i zadrzat... Izgleda da sam ja od onih (ne)sretnica koje mucnine i povracanje namjeravaju pratit... Mozda i do kraja T...

Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 10:01

Bruna257

Ja pihem jedino magnezij,upravo taj direkt,prasak… Pomaze,nema grceva,kobtrakcija i pomaze u probavi…  A za prehladu,ja jedino caj,med,limun i hrpu naranci i kiwija pojedem… I lupocet po potrebi…
    Sad sam si malo uspjela pojest,ali ne i zadrzat… Izgleda da sam ja od onih (ne)sretnica koje mucnine i povracanje namjeravaju pratit… Mozda i do kraja T…

a majko mila, baš te muči to

Zabice hvala ti! i glavu gore, poslije kiše uvijek dolazi duga

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    15. Veljača 2016. 09:58

Cure,je li vama stigao paket od Novalaca? Ja se uclanila 17.12. al nista nije stiglo jos...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI