Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    15. Veljača 2016. 09:32

znači NE KUPOVAT citrofit, sorry curke

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 09:36

Sanjarka pijes li nesto sad u T?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 09:43

Sanjarka dobro znaci nisam jedina luda koja ne pije nista 😂😂😂
    Stvarno mislim ako mi je krvna slika oke da ne moram piti. Kazem elevit me usosio ozbiljno. 😕 u prvoj T sam pila i muku mucila, ali ono moras pa ajd. Sad vidim da se bolje osjecam kad ne pijem.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    15. Veljača 2016. 09:47

Mislim da ću ja uzeti Centravit.. koliko se sjećam, dobila sam nekakve kupone uz HIPP paket pa ću vidjeti šta se tamo nudi.

Bruna257
    15. Veljača 2016. 09:56

Ja pihem jedino magnezij,upravo taj direkt,prasak... Pomaze,nema grceva,kobtrakcija i pomaze u probavi...  A za prehladu,ja jedino caj,med,limun i hrpu naranci i kiwija pojedem... I lupocet po potrebi...
    Sad sam si malo uspjela pojest,ali ne i zadrzat... Izgleda da sam ja od onih (ne)sretnica koje mucnine i povracanje namjeravaju pratit... Mozda i do kraja T...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    15. Veljača 2016. 09:58

Cure,je li vama stigao paket od Novalaca? Ja se uclanila 17.12. al nista nije stiglo jos...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.