Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    13. Veljača 2016. 16:13

Super, onda se vidimo sutra u 17 :)

inaj
    13. Veljača 2016. 16:17

neznam dali cete vidjeti video
    View My Video

uykmyjh
    13. Veljača 2016. 18:34

Ajmeee kako mašee.... Preslatkooo 

Nessah
    13. Veljača 2016. 19:51

Inaj  Preslatko! Tako i ja dobim na dvd-u snimku cijelog pregleda pa onda doma gustam 

ninocka24
    13. Veljača 2016. 19:59

ej curke, samo da vas pozdravim... nije me bilo nekih dva tjedna ovdje pa idem probat pohvatat sto sam propustila.
     uglavnom, mi smo kroz ova dva tjedna imali puno kontrola i ultrazvuka po bolnicama, što moje, što za bebu. između ostalog bili smo na ultrazvuku bebe, a i na utrazvuku bebinog srceka. Sretna sam jer srčeko radi kako treba, a i vidjela sam na ultrazvuku bebicu kako žvače, baš smo pogodili.. Preslatko. Puno sam mirnija sad kad znam da se moje zdravstveno stanje poravlja, a i  da je beba dobro. :)Uglavnom sad sam par tjedana mirna sa bolnicama pa vas mogu opet pratiti,

Zanima me dali se koja od Vas susrela sa herpesom u trudnoći, Mene napada već skoro mjesec dana. A zadnjih tjedan dana se borim sa tri istovremeno na usnici i još po jeziku. Koma. Dobila sam herplex za usne, al za jezik ništa. Samo da brzo prođe.

Cro262
    13. Veljača 2016. 20:46

Ty, slavite vi valentinovo prije i poslije kave, samo dodi na kavu :)
    Kaj se mene tiče, ja dolazim!

Tynchy
    13. Veljača 2016. 21:48

Hehe, ma kakvo Valentinovo!! Ja kupujem djetetu krevetic! I kupila. Divan. 980kn. Sa Ladicom, kotacicima :) 

Inaj, ja ne vidim video :( .. Valjda jer na mobu gledam! 

Hmmm, dal da dogovaram kavu s vama, da ne bi opet otkazale zbog ljubavi prema svekrvama?? :)

vjeverica8
    14. Veljača 2016. 08:51

Dobro jutro! 
    Prvo, Žabice čestitke na položenom stručnom! Sjećam se koji je stres to bio meni i olakšanje kad sam položila, vjerujem da se slično osjećaš! 
    Dunja, žao mi je sto si morala sve ono prolaziti... I sama imam iskustva krivih dijagnoza i panike/straha koje stvaraju. No glavno je da je s Nikom Marlom sve u najboljem redu!  
    Inaj, snimka je preslatka!! 
    Pozdrav i ostalim ljetnicama koje nisam posebno spomenula! 

Zagrebačke cure, primate me na kavu danas? Ja ću valjda biti jedina kojoj se trbuh još ne vidi... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.