Inaj Preslatko! Tako i ja dobim na dvd-u snimku cijelog pregleda pa onda doma gustam
ej curke, samo da vas pozdravim... nije me bilo nekih dva tjedna ovdje pa idem probat pohvatat sto sam propustila.
uglavnom, mi smo kroz ova dva tjedna imali puno kontrola i ultrazvuka po bolnicama, što moje, što za bebu. između ostalog bili smo na ultrazvuku bebe, a i na utrazvuku bebinog srceka. Sretna sam jer srčeko radi kako treba, a i vidjela sam na ultrazvuku bebicu kako žvače, baš smo pogodili.. Preslatko. Puno sam mirnija sad kad znam da se moje zdravstveno stanje poravlja, a i da je beba dobro. :)Uglavnom sad sam par tjedana mirna sa bolnicama pa vas mogu opet pratiti,
Zanima me dali se koja od Vas susrela sa herpesom u trudnoći, Mene napada već skoro mjesec dana. A zadnjih tjedan dana se borim sa tri istovremeno na usnici i još po jeziku. Koma. Dobila sam herplex za usne, al za jezik ništa. Samo da brzo prođe.
Ty, slavite vi valentinovo prije i poslije kave, samo dodi na kavu :)
Kaj se mene tiče, ja dolazim!
Hehe, ma kakvo Valentinovo!! Ja kupujem djetetu krevetic! I kupila. Divan. 980kn. Sa Ladicom, kotacicima :)
Inaj, ja ne vidim video :( .. Valjda jer na mobu gledam!
Hmmm, dal da dogovaram kavu s vama, da ne bi opet otkazale zbog ljubavi prema svekrvama?? :)
Dobro jutro!
Prvo, Žabice čestitke na položenom stručnom! Sjećam se koji je stres to bio meni i olakšanje kad sam položila, vjerujem da se slično osjećaš!
Dunja, žao mi je sto si morala sve ono prolaziti... I sama imam iskustva krivih dijagnoza i panike/straha koje stvaraju. No glavno je da je s Nikom Marlom sve u najboljem redu!
Inaj, snimka je preslatka!!
Pozdrav i ostalim ljetnicama koje nisam posebno spomenula!
Zagrebačke cure, primate me na kavu danas? Ja ću valjda biti jedina kojoj se trbuh još ne vidi...
Sortiraj odgovore
Najstariji