Žabice cestitam
Dunya drago mi je da je sve u redu, doktori, i njihova zastrasivanja.. groozno
Curke, uzivajte u vikendu, veceras idem na koncert i jedva se cekam naplesat
Zabice, cestitke od srca na uspjesno polozenom ispitu!! Sad se okreni bebici i uzivaj!!
Nessah, ja sam vidjela kolica u zivo, okej su. Ali svakako ih pogledaj u zivo ako mozes.
Cure, jel se sutra nalazimo u Bobanu? Sto se mene tice, moze!! Samo javite dal stoji dogovor. 😊
Uzivajte u suboti!! 😘😘
Zabice, i ja se pridruzujem cestitkama!
I moj malac je naopacke vec okrenut, dubi na glavi. Jucer sam pod rukom takve brutalne pokrete tijela osjetila, da nisam mogla vjerovat. Ono, bas prave pokrete udovima uz stijenku trbuha. Ko zna sta taj izvodi.
Ja dođem u Boban u 17 makar solo popila kavu. Taman imam neki dogovor poslije u gradu pa fino prije. Ajmo cure, vidimo se sutra?
Pozdrav 😊
Evo mene, vratila se u cetvrtak kuci k muzu...
Lezim i citam knjige , bas su mi sinoc dosle s tiska koje sam narucila... Super su mi i bas sam bila sretna 😊
Jucer sam zvala fun baby ducan da pitam do kada im je akcija na kolica koja si zelim, i kaze mi stricek da imaju jos samo 2 modela tih kolica i da ih vise uopce nece imati* tako da sam ih rezervirala i u ponedjeljak idemo skoknut po njih 😊😊 jedva cekam
A sobice nemaju.. kaze stricek da toliko imaju upita za te sobice da je to strasno..ljudi rezerviraju i cekaju po mjesec dva da dode... sad nisam pametna dali da rezerviram i cekam, pitaj Boga kadcu ja doc na red..ili da kupim ipak sve posebno.. i kinderbet i ormaric i sve... moram razmislit...
Muz radi* zidaju...
I tako 😊
Maja, Dunyasha, vi ne slavite Valentinovo sa muzevima? :)
Cek, sutra je Valentinovo? Ili brijem! Je, je! Prljavi ples i Zgodna zena je sutra na TVu [obozavamValentinovo]
Mi ne slavimo nista posebno. Mozda odemo u kino, a i to ako cemo ici, idemo navecer. Al buduci da ga je copila viroza i sav je balav, tko zna...
Ja cu otic na kavu, a njemu ako bude bolje, "slavimo" poslije. 😊😊
što se mene tiče može kava...
moj muž danas ima ročkas, tak da valentinovo na slavimo....
a ovaj naš bebač mi se javlja po cijele dane i to da me škaklja i to mi je tak slatko, skuzili smo da nam je Kos snimil bebača kak nam maše, probat ću staviti video
Sortiraj odgovore
Najstariji