Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    11. Veljača 2016. 14:01

Molila bi vas za misljenje,trebamo narucit kolica a nikako da odlucimo boju
    Ovu 

ovu 

Ili ovu

bettyboop_st
    11. Veljača 2016. 14:04

Siva obozavam tu boju

Bruna257
    11. Veljača 2016. 14:08

Starim meni su ipak siva najljepša, nekako neutralna....:)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    11. Veljača 2016. 14:13

siva ili plava :-)

tanjaa
    11. Veljača 2016. 14:13

siva

Mama3put
    11. Veljača 2016. 14:17

Meni su ova jeans-plava nekako favorit,neutralna je boja isto pa ce moci u njih i curica ako ikad bude 😊 muz bi sivu

CrazyPuppet
    11. Veljača 2016. 14:20

kad sam ja kupovala kolica pred dvi godine, nije baš bilo nekog izbora boja, ali htjela sam što življa, jedino sam našla ova CAM svjetlo siva sa malo zelenog (iako bih voljela da je puno više zelenog) U magic baby sam vidla stokke sa nekom navlakom s točkicama i da sad kupujem kolica odmah bih ta uzela. Meni su vam ove sivo-crne boje za kolica užas, ko iz pogrebnog poduzeća... nemojte me krivo shvatit, samo moje mišljenje. Crvena, zelena, narančasta i plava su mi unisex... ili neke šarene sa winnie pooh ili disneyevim likovima...

Nessah
    11. Veljača 2016. 14:23

Starim Neo-12 !!!! 
    Ja nemam ni neg ni poz komentare na izgled i trbuh jer vecina okoline ni nezna da sam preggo. Da nisam stavila na FB nebi ni rodbina znala. Dosta sam osoba "za sebe" i takve stvari nemam potrebu dijeliti sa svakim tko naidje. 
    Kod mene su apsolutno svi pusaci osim mene i muza te ce svi dobit napismeno pravila ponasanja kad dodju vidjeti bebu. Mozda sam drasticna ali ako ne postavis granice, nece te nitko dozivljavati ni kasnije. Kom se ne svidja ne treba dolazit - amen. Taman mi bio otac,mama ili sestra. 
    Ja sam trenutno na 70kg (+2) na 177cm. I ne zurim da skupljam kile. Uvijek sam bila sportska mrsavica pa mi i ovaj trbuscic vec sad cudan osjecaj stvara i ne namjeravam se sad opustiti jer znam da ako sad popustim da ih necu lako skinut poslije…Klonim se brze hrane,grickalica i slatkog, jedem najvise voce i povrce te nekad ubacim koji gulas, juhicu, suhi fazol i tak… Nekak se tjesim da dok god mi je vidljiv onaj poznati "tight gap" i dok god nemam "double chin" ne trebam paničit. 😂😂😂
    Imate pozdrave sa juga i svakoj koja ide na pregled zelim zdrave i vesele bebice 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.