Betty stvarno veliki djecak! Neka samo raste jesi bila javila tamo u klub da smo odustale?
Ivf o svasta...dobro si joj rekla! Nadam se da ces nam se pridruzit na iducoj kavi!
Starim hahahah, jeste li mozda tad bili svi i za ruckom? Stvarno neki ljudi ne znaju granicu...
Baby nisi jedina oglupavila, sve se mislim pocet nosit post-it blokic i olovku u dzepu strasno je kako zaboravljam...
Sanjarka si vidila ti? sad ti je jasnije zasto ne volim bas skorpionke s tim da je ona trostruki, tako da je van svake konkurencije
Bruna hvala ti na recepticu!
E da...pitanje-kad skrolam po forumu preko moba, dogodi mi se da slucajno bocnem prstom i dodam nekog za prijatelja jos je dobro ako je netko s ove teme, ali mi se događa i kad listam po drugim temama na kojima ne sudjelujem...pomislit ce cure da sam neki "stalker"
a uopce ne koristim ovu "drustvenu mrezu", samo kad hocu nekome nesto poslat na pp...kako mogu ponistit poslan zahtjev? Moze li se to uopce?
Hvala vam, zadnja dva dana mi je skroz nisko trbuh pa mi je malo teže saginjati se. Ja sam u 4 mjeseca dobila samo pola kile, a nisam imala mučnine i stalno nešto jedem Da mlada sam mama ali mi je to baš drago pogotovo kad od nekog drugog to čujem umjesto da kritiziraju
haha, moja sestrična će se požderat od ljubomore jer se ona jaaako udebljala, a sad za mj dana mora rodit, a ja još praktički ni kile nisam dobila do sada... a kaj joj ja mogu, nisam ja tomu kriva.... danas mi održala predavanje da ne jedem dovoljno i da to moje fantaziranje s dijetama nikako nije pametno... reko koje dijete bog te blagoslovio?!?!
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Tanja dobro nam dosla i cesto tipkala!
Sanjarka nije bilo slucajno tek zadnjih par dana sam stalno preko moba, zato se i događa...inace sam uglavnom na laptopu.
Bruna ja znam jednu sta se od zraka udebljala 30 kg tako da je sve moguce
i ti i tvoje dijete ( salim se )
to su samo ljubomorni ljudi, treba se držati onoga da se ne jede za dvoje nego normalno i koliko tijelo traži....a ne ono trudna sam pa ču mlatiti po slatkome i ubijat se u hrani...
Ljudi su svakakvi. moja šogorica meni sračkala da previše hodam po doktorima i po pretragama, a ona ležala cijelu trudnoci kao mora strogo mirovat a uopće nije imala tu dijagnozu, i kak mi je rekla skoro je pobacila jer je našla kapljicu sukrvice na gačicama.....tak da....
Sortiraj odgovore
Najstariji