Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    11. Veljača 2016. 12:18

Betty stvarno veliki djecak! Neka samo raste  jesi bila javila tamo u klub da smo odustale? 
    Ivf o svasta...dobro si joj rekla! Nadam se da ces nam se pridruzit na iducoj kavi! 
    Starim hahahah, jeste li mozda tad bili svi i za ruckom? Stvarno neki ljudi ne znaju granicu...
    Baby nisi jedina oglupavila, sve se mislim pocet nosit post-it blokic i olovku u dzepu  strasno je kako zaboravljam...
    Sanjarka si vidila ti? sad ti je jasnije zasto ne volim bas skorpionke  s tim da je ona trostruki, tako da je van svake konkurencije 
    Bruna hvala ti na recepticu! 
    E da...pitanje-kad skrolam po forumu preko moba, dogodi mi se da slucajno bocnem prstom i dodam nekog za prijatelja   jos je dobro ako je netko s ove teme, ali mi se događa i kad listam po drugim temama na kojima ne sudjelujem...pomislit ce cure da sam neki "stalker"  a uopce ne koristim ovu "drustvenu mrezu", samo kad hocu nekome nesto poslat na pp...kako mogu ponistit poslan zahtjev? Moze li se to uopce?

kika832013
    11. Veljača 2016. 12:23

Hvala vam, zadnja dva dana mi je skroz nisko trbuh pa mi je malo teže saginjati se. Ja sam u 4 mjeseca dobila samo pola kile, a nisam imala mučnine i stalno nešto jedem  Da mlada sam mama ali mi je to baš drago pogotovo kad od nekog drugog to čujem umjesto da kritiziraju 

tanjaa
    11. Veljača 2016. 12:43

pozdrav mame evo i mene među vama! naš veliki dan je 15.07

Bruna257
    11. Veljača 2016. 12:59

haha, moja sestrična će se požderat od ljubomore jer se ona jaaako udebljala, a sad za mj dana mora rodit, a ja još praktički ni kile nisam dobila do sada... a kaj joj ja mogu, nisam ja tomu kriva.... danas mi održala predavanje da ne jedem dovoljno i da to moje fantaziranje s dijetama nikako nije pametno... reko koje dijete bog te blagoslovio?!?!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• kokolo5
    11. Veljača 2016. 13:01

Tanja dobro nam dosla i cesto tipkala! 
    Sanjarka nije bilo slucajno  tek zadnjih par dana sam stalno preko moba, zato se i događa...inace sam uglavnom na laptopu.

bettyboop_st
    11. Veljača 2016. 13:02

Bruna ja znam jednu sta se od zraka udebljala 30 kg tako da je sve moguce

i ti i tvoje dijete ( salim se )

inaj
    11. Veljača 2016. 13:12

to su samo ljubomorni ljudi, treba se držati onoga da se ne jede za dvoje nego normalno i koliko tijelo traži....a ne ono trudna sam pa ču mlatiti po slatkome  i ubijat se u hrani...

Ljudi su svakakvi. moja šogorica meni sračkala da previše hodam po doktorima i po pretragama, a ona ležala cijelu trudnoci kao mora strogo mirovat a uopće nije imala tu dijagnozu, i kak mi je rekla skoro je pobacila jer je našla kapljicu sukrvice na gačicama.....tak da....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.