Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    11. Veljača 2016. 20:41

Većinu ću dobit od rodbine tako da ću samo sakrit negdi :P Moramo uspit u toj namjeri, njemu je to baš napeto ne znat... Tako da se nesmin izlajat 

iva1989lea
    11. Veljača 2016. 20:49

Hvala vam cure...zanemarite koji kg viška haha
    Sandich Čestitam na sincicu... Nadam se da u pon nastavljam  niz ..ne Patim od toga bitno da je živo i zdravo al BiH volila sina nakon kćeri

CrazyPuppet
    11. Veljača 2016. 20:52

sandrich - odlično za pregled, stiže nam još jedan dječak :) sad bi žene koje će na pregled u narednim danima sve morale imat curke, da se malo nadoknadi 
    Nessah - divan je bebolino

teja i sandrich - što se tiče poroda, to je ajde, odradi se, poslije bole samo šavovi. Želim vam školske i što prirodnije porode i da sve prođe u najboljem redu. (već sam ranije bila nešto piskala oko toga kako si žena može sama pomoći) i ja sam gledala takve snimke, nisu me prepale nego su me pripremile na to da neće biti lako i da je to jednostavno tako... ako ne morate mirovati u trudnoći, puno se krećite i bit će osjetno lakše (a tek koliko brže da ni ne govorim) 
    meni je teško bilo kad sam došla s bebom doma, još sam bila sva sirova, a mali nikako spavat, budi se svakih pola sata, bole me cice, bole šavovi, muž u dnevnoj spava ko top... bebe treniraju živce i fizičku izdržljivost na najjače... ali ljubav je tolika da se sve izdrži, što drugo reć 

Nessah
    11. Veljača 2016. 20:54

IvaLea bas si simpaticna trudnica! Nema veze na viskovima, sad se to ionako ne gleda ☺️👌🏼
    Sandrich i tebi cestitke na sineku!!!! Bome sad smo u debelom plusu sa sinovima!!! Neka je zdrav i poslusan mami! 👶🏻💙
    Hvala na komentarima na slikicu sa uzv-a… Imam jos jednu gdje pišulinca nemoš' fulat nikako ali je bila neprimjerena nekakopa reko' aj ovu pristojnu cu hahhaah 😂😂😂😂😂

baby♡girl
    11. Veljača 2016. 21:02

Nessah divan ti je maleni 😍
    I ja imam sliku koja nije primjerena iako tata samo govori ma nek se zna na koga je i te muske fore 😂😂😂😂😂
    Sandrich cestitam na deckicu 💙
    Lea trudnice zrace ljepotom. O kilama cemo kad rodimo 😜 to ti ja govorim sad kad sam se najela cevapa 😂😂😂😂😂😂
    Sto se tice hodanja u trudnoci, ja prenjela, nisam se otvarala, a svaki dan isla min 4x na 5 kat plus visoko prizemlje plus stan na dvije etaze, znaci stepenica more. Svud isla pjeske, bila max u pokretu. Samo sam se bzvz umorila. Ovaj put samo koraka koliko moram napraviti. Tipa od frizdera do kauca. Kraj price. Nema sta nisam probala. Eventualno cu potrcat da stignem na epiduralnu. Druge opcije me ne zanimaju 😂😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

iva1989lea
    11. Veljača 2016. 21:28

Hvala drage moje...udostojila se i ja stavit sliku hahah 
    Ma ja se ne zamaram s kg. Ionako svako kaže da mi ne bi dali toliko...imam 173 cm...al svi nalazi su super...bebac je super...a kile će otići iza poroda ko i do sada :)

• kokolo5
    11. Veljača 2016. 22:42

Joooj koliko pisulinaca!!!  Cestitke cure na sincicima!
    Miska hvala na linku! Bacit cu oko tu i tamo, a i ti me obavijesti ako vidis koju povoljnu priliku  sanjam o voznji curice u onom pink summer kit-u 
    Starim trece? Hahahaha...neka mi Bog da dvoje zdrave djece, ja presretna i zahvalna...nikad ne reci nikad doduse, ali nemam u planu  
    Inace jos su mi lijepa i Maxi Cosi mura 3plus...ali im je los izbor boja... nasla sam doduse neko denim izdanje, ali sam skoro upregnula interpol da ih nađem...no uspjela sam-u Nizozemskoj  izasla bi me 3u1 oko 5000kn, sto je puno povoljnije nego kod nas. Puklo me ovih par dana razmisljat o kolicima, sutra cu okrenut plocu i pitat se sta mi bi...mah, neuracnjiva sam-valjda hormoni 
    Nessah- slatkis mali!
    Iva bas si lijepa trudnica! Koje kile? Ajde bogati, neka je s tobom i bebom sve u redu, lako ce se skinut!
    Sandric i Teja najgore sto sebi mozete napravit je da se prestrasite. Ako ce vas videa pripremit onda ok, samo nemojte se istraumatizirat nepotrebno  Ono sto je bitnije od samog poroda je oporavak nakon.
    Baby hahaha, trcat da stignes po epiduralnu  dobra si! I ja sam setala i setala prosli put i isto zivim u zgradi bez lifta...i svejedno mi je porod trajao ko maraton gospodara prstenova, hobita i policijske akademije  nema pravila! Ali sreca, nisam rezana pa sam odmah bila ko nova...bar nesto 

Cro262
    12. Veljača 2016. 07:01

Dobro jutro ženske, jučer me uhvatila neka gužva na poslu a onda me to toliko iscrpilo da sam samo došla doma i zaspala... 
    Ja se evo već dva jutra budim nekak pola na trbuhu lezecki, nema pojma kaj mi je odjednom, jer prije nisam ni pod razno mogla tako spavati. Valjda ne budem curu zdrobila, redovito se javlja, valjda bude sve OK. 
    Starim, ako nije kasno, glasam za zadnju boju! 
    Btw, jučer svratila u h&m i kupila kao dužu vestu, haljinicu na vezanje ispod cica za 70kn, predivna mi bila i ima jako puno veličina, siva i neka boja cigle. Kad je operem i obučen obecajem slikicu ionako nisam dugo.

Dunyasha
    12. Veljača 2016. 08:10

Dobro jutro trudnice..
    Kako ste?
    Nisam se jcr mogla javiti, morala sam prozvakati nalaz uzva iz Petrove...
    Naime, s curicom je sve u redu, ali, na mozgu ima neke ciste.. E sad, te ciste se, najcesce povlace do 32. tt.. Citala sam po netu da su se svim bebama koje su ih imale povukle.. Ponekad se, kod njih, ukoliko su jako velike, i ukoliko ima dodatnih biljega, moze posumnjati na trisomiju 18, (to sam izguglala, doktori nisu to niti jednom rjecju spomenuli) no, ukoliko nema nikakvih drugih obiljezja, i nisu velike, a ove nisu, nisu suspektne.
    Buduci da nasa cura nema nikakve probleme u razvoju, doktorica me uvjerava da je nalaz zapravo okej, i da ce se one povuci same od sebe.
    No, nemam ja mira, pa sam se narucila dns na uzv kod dr. Kosa na uzv, pa cemo vidjeti sto on kaze..
    Jako sam jcr bila tuzna i puno sam plakala, sok mi je to bio... Dns sam bolje, ne mogu napraviti apsolutno nista, nego se nadati da ce se one povuci i da je to sve okej.
    Rekao mi dr. u Petrovoj, a onda i moja dr da to nisu nikakvi tumori ili ne daj Boze, tako nesto, nego se u razvoju mozga takve stvari kod neke djece, sporije povlace.. 
    Moja dr. mi je velikim slovima napisala da je moje dijete zdravo, pa se mi nadamo da je tako..

Eto, to vam je to, kad dodem k sebi i kad vidimo sto ce Kos reci, javim se. 
    Pusa svima!!

inaj
    12. Veljača 2016. 08:14

Cro u kojem h&m si bila?

Dunja biti će sve ok, znam da brineš ,al biti će to sve dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.