Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    11. Veljača 2016. 11:29

Pozdrav cure...
    Aurelija evo u 4.mj nam u kraj stize jedna Elena,a sad za mj dana Eva, toliko da dobijes info kako se krecu imena u kraju :)
    Kika imas predivnu busu :)
    Ostale cure,ne mogu popamtit sve sta ste pisale, zbilja sam senilna baba postala, mm to presmijesno..
    Inace mi smo danas jaako pospani,samo se selimo s krevetana kauc i obrnuto.. Jucer beba tulum imala u busi,danas je malo mirnija situacija,za sada..sinoc je cak i kvrzica iskocila mala koja se kretala ispod pupka lijevo-desno,mm je bio zadivljen :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    11. Veljača 2016. 11:36

Betty koje prigodom raviole? eto mene danas kod tebe i zavidim ti totalno na spavanju na trbuhu, pa gdje si skrila tu bebu od 700g

Kika super ti je bušica, baš lipo taman za 16tj, mlada trudnica, super

Kokolo dobro je, i dalje sam tvornica sline, al nisam više prehlađena. Dugo mi se baš vuklo, izgleda da mi fali borbenosti u tijelu
    ajmeeeeeeee mama ti je za ispalit je iz topa!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ivf_mommy
    11. Veljača 2016. 11:38

Evo i mene jutros,  još pijem kavu.. Maloprije ustala.  Pa mi sveki kupila dvi krafne za doručak..  i sad bebica skakuće po trbuhu 😍😍
    Žabice sretno ti na polaganju ispita. 
    Ostalim curama koje su bile na pregledima čestitam na sinovima. 
    Ja vas pratim sa mobitela pa me mrzi pisat. Izgleda da ću morati češće da me Sanjarka ne makne sa liste 😂😂
    Meni je pregled tek 25.2 i već kukam ko će dočekati.. 
    A šta se tiče trbuha mene svi pipkaju i to me baš zivcira..  Morat ću si nabaviti neku majicu sa natpisom NE DIRAJ!  
    I komentari koliko si kila dobila, jel smijete imat odnose?!? Ma svašta mene pitaju.. Ja sam još uvijek pristojna samo ne znam do kada..

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Sanjarka88
    11. Veljača 2016. 11:41

Ivf si vidila kako sam opasna ha? nema zezanja više

pitaju te smiješ li imat odnose?????

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    11. Veljača 2016. 11:44

Baby, sutra polažem :) ali hvala..
    Aurelija, hvala i tebi :) znaš da ću malo skoknut i do dječjeg odjela, ali ništa nećemo kupovati. 
    Kika, bušica za 10 :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

ivf_mommy
    11. Veljača 2016. 11:49

Da, susjeda me pitala jel smijemo imati odnose.. A tragedija je da je ona rodila drugo prije par mjeseci i stalno je kukala na komentare..  
    Uglavnom ostanem fina, pa se samo nasmijem i kažem da se nikog ne tiče šta ja i muž radimo u spavaćoj sobi..
    Al ono..  Baš su van pameti..

..da nema nade, srce bi prepuklo..

baby♡girl
    11. Veljača 2016. 11:50

Žabica sorry. Sretno sutra. Na to sam i mislila. Da mogu dodat u nick, dodala bi oglupavila. 😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

bettyboop_st
    11. Veljača 2016. 11:59

Sanjarka  nema nikakve prigode, samo sam imala dosta zelenila, a kako raviole obozavam, a ne mogu ih kupit (bezglutenske) morala sam se pozabavit Ne pada mi tesko, dapace, uzivam kuhajuci

I da, to je skoro 800 g al eto, mogu, nista mi ne smeta cesto i zaboravim, da sam trudna, a on me onda izlupa, i podsjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.