Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    11. Veljača 2016. 18:24

Ok, sad vidim kako sam pisala u Wordu i copy-paste-ala da mi je sve smajliće pretvorio u velika slova J 

uykmyjh
    11. Veljača 2016. 18:37

Evo me sa pregleda!! Kaže gin da je sve odlično, da su sve proporcije dobre, da težina odgovara tjednu... I saznala sam spol! Morala mi je dečka potirat van da mi može reć :D On se želi kao iznenadit pff.. Nije ti ovo božićni poklon :P

Dečko je <3 nisam mogla dobro vidit piška jer je dragi bia tu pa da ne vidi... Al ona je vidila i kaže dečkoo <3

MomM.94
    11. Veljača 2016. 18:53

sandrichx3

Evo me sa pregleda!! Kaže gin da je sve odlično, da su sve proporcije dobre, da težina odgovara tjednu… I saznala sam spol! Morala mi je dečka potirat van da mi može reć :D On se želi kao iznenadit pff.. Nije ti ovo božićni poklon :P

Dečko je &lt;3 nisam mogla dobro vidit piška jer je dragi bia tu pa da ne vidi… Al ona je vidila i kaže dečkoo &lt;3

Cestitam na malom frajeru, sad su decki u velikom vodstvu..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Bruna257
    11. Veljača 2016. 18:56

sandrichx3

Evo me sa pregleda!! Kaže gin da je sve odlično, da su sve proporcije dobre, da težina odgovara tjednu… I saznala sam spol! Morala mi je dečka potirat van da mi može reć :D On se želi kao iznenadit pff.. Nije ti ovo božićni poklon :P

Dečko je &lt;3 nisam mogla dobro vidit piška jer je dragi bia tu pa da ne vidi… Al ona je vidila i kaže dečkoo &lt;3

Oooo jos jedan momak! Pa cestitam ;) ;) sada su stvarno pisulinci u vodstvu! :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

kika832013
    11. Veljača 2016. 20:15

sandrichx3

Čestitam na još jednom dečku  hahah moj je išao sa mnom unutra baš zato da se on sam uvjeri jer mu tata zna izračunati nekako kojeg će spola biti beba i stvarno je pogodio. 

uykmyjh
    11. Veljača 2016. 19:05

Hvala hvala :P pišulinci <3

Aurelija
    11. Veljača 2016. 20:31

Sandrich čestitam! A dragi kao neće skužit kad kreneš sve plavo nabavljat haha?
    Sad je zbilja vrijeme za cure na listi, Bruna jel se slažeš? 
    Nessah, preslatki, awww

Bruna257
    11. Veljača 2016. 20:40

Aurelija

Sandrich čestitam! A dragi kao neće skužit kad kreneš sve plavo nabavljat haha?
    Sad je zbilja vrijeme za cure na listi, Bruna jel se slažeš? Nessah, preslatki, awww

Hehe ja nebi imala nista protiv :) mm ionako navija za curku,da bude ttina kcer :) :P
    Mora da su sramezljive,Aurelija , pa se zato be zele pokazat :) na mame ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Mama3put
    11. Veljača 2016. 20:34

Iva bas si slatka trudnjaca 😍

Nessah prekrasan djecak💙

Sandric cestitke i tebi za sina 💙 nece decko izdrzat da ne sazna a i kad budete kupovali nesto ti ces birat boju za decka vjerovatno😉

Kokolo pa kupis sad za drugo,vozat ces i trece 😉 a ako ne bude trece onda ih prodas,ne pada im cijena 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI