Miska zavidim, meni su stvarno divna! I sto si rekla, i polovna drze cijenu ali za drugo dijete mi je ipak malo too much...da sam ih kupila za prvo pa ajde, izvozala bi ih posteno
moooozda ako naletim na koju akciju, sajam ili nesto...ali ova cijena u hr me stvarno boli. sibni link koje slovenske stranice
sandricx i ja sam to gledala, al bolje da nisam, sto se sve priblizavam terminu sve vise razmisljam o tome, i pocinje me panika hvatat.. Stalno razmisljam o tome kak ce proci porod, kak cu se ja snac prvih dana s tako malom bebom, stvarno nemam nikakvih iskustava s bebama nikad ih nisam presvlacila, oblacila, stvarno se bojim da ga nebum ozljedila slucajno prvih dana jer on bude tako sicusan i mali...Al mislim da cu se s vremenom snac i brzo uhodat u majcinstvo..
Mi smo razmisljali izmedu Borna, Leon i Andrej..Al izbor je pal na Leonaa..
Meni su ova kolica Stokke jako lijepa, bas su mi wau, najvise se i meni svidaju zato sto su povisena, jer ja sam visoka 1.78cm, pa mislim da bi mi bas super odgovaralaa..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Evo mene..zanemarite višak kg...cijeli život se borim...
http://i65.tinypic.com/ph03.jpg[/IMG
Iva bas ti je prekrasan trbuh, ja vec skoro 23. tjedan, a on se samo nazire, baš ti zavidim
A višak sam i ja imala dok sam ostala trudna, al ne zamaram se previše s tim, sve ce to nestat kad se bebaci rode, i kad pocnu slatke brige
Nessah sinek ti je prekrasan, bas pravi mali frajer
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Inaj Latica mi je predivno ime J mora najprije doći veliki braco koji će čuvati Laticu J evo npr. Filip bi ju mogao paziti ;-)
Crazy hvala na prijedlozima! Definitivno uvrštavam Cvitu i Teutu u uži izbor. Pa kad dragi hoće hrvatsko neka bar bude ne toliko često hrvatsko :-P I kolica su jako lijepa J a i trbuh pred porod!! velika je to beba bila, trebalo je to roditi :-O
Dunya veliki lajk za Gitu J
Betty super za pregled! odlična je uspomena imati sliku sretne bebe u buši!! J
Maja ti probijaš led među ljetnicama J ti imaš čvrste trbušne mišiće pa ti je i trbuh čvrst J ja bih bila sretna kad bih imala takav J
Sanjarka i ti imaš kao i Betty sličicu osmijeha?? kako lijepooo J
Aurelija ja ti imam doktoricu zmaj! Dunjinu J ako ona kaže u 12. tjednu da liči na curu ja joj vjerujem J i nekako imam osjećaj da je cura J
Kika odličan ti je trbuh!! moj još nije baš krenuo rasti… a jedva čekam da krene bar malo, da se osjećam kao prava trudnica J
Ivf i Starim ljudi si stvarno malo previše dozvole s tim intimnim pitanjima… ja nisam baš brza na jeziku pa već vidim kako bih se crvenila i počela mucati… koma…
Tanjaa dobrodošla!! J
Teja bravo za pregled i malu štrucu kruha J
Nessah baš ti sladak taj tvoj mali frajerčić!!! :-)
Evo valjda sam uspjela većinu pohvatati, toliko se puno i brzo piše ovdje da se sva pogubim :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji