Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Veljača 2016. 14:23

Starim ja sam za sivu plava tj. modra mi je super, al nekako mi nije za curu ako dođe jedan dan

Sandrich ajde brzo će pregled doć, idi odspavat

Bruna bravo za muža! Nek samo tako nastavi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    11. Veljača 2016. 14:35

Sanjarka je plava boja ali je jeans,svi nosimo jeans😉
    Necu dricave nikakve boje prvenstveno zbog odrzavanja

uykmyjh
    11. Veljača 2016. 14:48

Meni su isto neo-7 nekako naj baš zato jer je više na jeans nego plavo 

Ooo vrag mi nije da mira, gledala sam videa rođenja po youtubeu i sad sam zbunjena i šokirana.. Ova jedna vrišti ka da umire, jedna izbaci samo "ah" i beba je vani, a neka tinejđerka tiska na zatvoreno i svi je pljuju po komentarima... I svega negativnog... Triban si zabranit internet 

MomM.94
    11. Veljača 2016. 14:50

Evo nas s pregleda.. Sve je super, beba napreduje bas kako trebaaa, mama i tata presretni

Mjere su nam:
    BPD-56mm
    AC-171mm
    TAD-55mm
    FL-39mm..
    A malac je težak 500grama, kak je ginicka rekla mala struca kruha..
    Mi se odlucili za ime Leon, pa Sanjarka slobodno ubaci na listu...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• kokolo5
    11. Veljača 2016. 15:07

Starim ja sam uvik za jeans! Ta su mi najljepsa...i meni su drage zive boje. Sadasnja kolica su mi krem boje i vrlo brzo mi je dosadila boja...i ja sam ko Crazy- za bebu nek je zivo i veselo  cak razmisljam o tome da prodam kolica i kupim neka "veselija"
    Jako mi se sviđaju stokke trailz, ali mi se ne da davat tolike pare na kolica...skuplja bi me izasla kolica nego auto 
    Teja super za pregled! I ime mi je super!

Aurelija
    11. Veljača 2016. 15:25

Teja, odlično za pregled! Komad bebe već! I prekrasno ime...

Bruna257
    11. Veljača 2016. 15:36

Teja odlično za pregled, prava mala štruca kruha, kako veli doktorica.  samo neka Leon lijepo napreduje   i divno ime ste izabrali 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.