oooo takve su najjače... meni dotična rekla da ja pretjerujem sa tim stalnim kontrolama svaka 3 tj(znači, krvarenja od početka trudnoće+puknuti hematom i obilno krvarenje u 13 tt+jedan hematom koji se naknadno razgradio+uloživost crvxa za vršak prsta), aaaalii njezina poznanica je jako mršava pa se boje za bebu pa ona mora svaka 3 tj ići na preglede i to je ok... onak WTF?!?! a ja samo aha, da, da.... flegma...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
i kak me bivša šefica znala zvati na početku, jel mi jako zlo? aha puno povračaš super budeš smršavila,a to ce ti dobro doći da smršaviš.....neznaš u koje rodno mjesto bi ju poslao
ma joj, moja šogorica kakva je bila u trudnoćama....ja to nikad neču zaboraviti , muža sam rekla ako budem ja takva nebudem te krivila ako odeš od kuće.......ova je toliko bila živčana i maltretirala mog brata, toliko mu je ružnih riječi rekla da je to prestrašno,a on sa posla doma, peglat, kuhat, čistit......
ahahahaha, baš ste me dobro nasmijale sa svakakvim komentarima, ja sam isto svašta znala čuti, uglavnom da bu to neka veeelika beba, jer je veeeliki trbuh, pa onda kako sam ja isto malo čaknuta pa sam svašta teško i dizala i radila sve živo (bila sam jednostavno u takvoj situaciji da se moralo) da će mi dijete ispast usput iz mene da neću ni skužit da sam rodila... i bla bla... al ne zamaram se ja previše time, nekad ljudi žele isprovocirat i nemojte im dat taj gušt, ili pretpostavite da nekad bubnu a da nisu ni svjesni...
Frendica je imala u trudnoći zapetljaj crijeva (totalni) povraćala je i vodu... pa bi joj u bolnici sestre rekle da ona to namjerno radi da se ne udeblja... svi je jadnu osuđivali, čak i doma. Jadna je već sva bila ko Bella u sumraku (ako ste gledale) anoreksična žena skroz... ugl. operirali je tako da joj je jedan dr. držao u zraku maternicu dok je drugi raspetljavao i čistio crijeva... (u 7.mj trudnoće) rodila je mjesec dana kasnije, prirodnim putem, zdravu djevojčicu (doduše malo lakšu jer je ranije rođena)...
samo primjer da nije sve kako se na prvu čini i treba se suzdržat od raznoraznih komentara. I da čak i ako se niste ne-znam-kak udebljale bebe povuku sebi što trebaju...
pa pitala ti je ona mene jel se mi seksamo svaku večer....pa sam joj rekla da ako me takvo nešto pita da nebudem tako brzo otišla na porodiljni.....da da ona ti mene zadnje tri godine maltretirala kak je ona u 30-tima dobila jaku želju za djecom da zašto nebi i ja to i tako dalje
da se ne hranimo dobro mislim da bi se to vidjelo na uvz, rekli bi već da se ne razvija dobro ili šta ja znam.......puno puta sam pitala na početku koliko šteti kad su tolike mučnine i kad ne uspijevam jesti rekli su da ne brinem da beba dobije sve što joj treba...i tak i je ....eto dečko raste...joj tak mi je čudno reći dečko...jos mi nije sjelo....a žabica moja mala
Meni trbuh danas nekako težak, a bebonja mirniji u odnosu na jučer, jučer bila ludnica po trbuhu...
i kod mene dvoje pušača, od tih dvoje jedan je muž, a sad kako je korizma počela, odrekao se pušenja, i dok beba dođe planira prestat pušiti.... PONOSNA skroz :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji