Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    11. Veljača 2016. 11:03

Skroz sam poletna, spavam na trbuhu, i nemam osjecaj ikakve tezine iako me sad znaju zabolit ledja, jer puno sidim.Sinoc sam od 9 do ponoc ipo, radila raviole, i taj sjedacki dio me ubijaaa

Al kad smo kod velicina trbuha, znaci MMova sestra, trudna je 9 tjedana, i ima veci od mene ( stvarno ne pretjerujem) tako joj je bilo i u prvoj trudnoci.Cure koje su iz St, vidile su sliku

baby♡girl
    11. Veljača 2016. 11:06

Starim po doktoru sam 21+1. 
    U plusu sam 6 kg. 
    S malom sam dobila 17kg, a visoka sam 158 😆 ali sve mi je otislo naprijed, straga izgledalo kao da nisam T. Dok nisam okrenula svoju bačvicu 😂😂 al kaj ja znam, ne dira me bas previse. U prosloj T nije ni cudno da sam dobila toliko kad sam mogla pojest kilu napolitanki za sat vremena. A krafni 😲😲😲😲
    Sad jednem onako normalno, kad sam gladna. I ako se necega zazelim to i pojedem. 
    Kile cu skidati kad rodim. Nadam se da ce mi ovaj put dojenje i pomoc u tome, a ne odmoci kao poslije prvog poroda. 
    I da mala bila klasicna beba 3500 52. 
    Zabica sretno danas 😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

kika832013
    11. Veljača 2016. 11:09

Nemojte se cure ljutiti što me nema tako često da se tipkam s vama, ali ne stignem  tu i tamo vas na brzinu pročitam i to je to. Ne sjećam se tko je pisao da je najmlađi na forumu, e pa nije haha ja punim 20 u 4. mjesecu  

evo vam i slike sa 16 tjedana 

kika832013
    11. Veljača 2016. 11:10

sorry za ovako ogromnu sliku hahah 
    Uživajte u ovom prekrasnom danu 

• kokolo5
    11. Veljača 2016. 11:15

Hello cure,
    Procitala sam zaostatke ali mi se vec sve izmjesalo... mislila sam pitat Starim kako je Josip, ali vidim da me Sanjarka preduhitrila  bitno da je on ozdravio! Sanjarka, jesi li ti bolje? Kako prehlada?
    Cestitke od srca svima koje su bile na pregledima i koje su zaznale spol! Sinovi 
    Odlicne ste sa slikicama, ja sam lijena za slikat se, a kamo li za stavit sliku
    To komentiranje trbuha (u prosloj t su me nekoliko puta pitali jel nosim blizance a sad ga jos mogu i zakamuflirat da se ni ne vidi...a nitko nema muda komentirat da sam se udebljala pa svi sute ), to me uopce ne dira. Neka gledaju, komentiraju, cak i diraju ako hoce (takvih stvarno nema puno pa nemam ni neku averziju prema tome) Ono sto me izbaci iz takta je uspoređivanje s drugima...a to mi moja draga mama radi cili zivot. Sad smo rodica i ja istovremeno trudne, a prosli put je bila od rođaka zena...one obje mrsave i strkljave, i stalno mi nabija komplekse, koliko je koja dobila kila   A stvari su postale jos gore kad se mali rodio...po njoj sve druge mame znaju bolje od mene. Mali je s misec dana izbacio nocno hranjenje, a ona meni kako ta i ta budi dijete po noci da ga nahrani kako ova radi ovo, kako ona radi ono, kako mi je mali gladan (iako nije ni plakao i u misec dana bi dobio između 1 i 1,5kg) morala je nesto, da oprostite, "s...t", reka bi covik da mi je svekrva a ne mater!  I sad sam posebno osjetljiva kad mi ide malog uspoređivat s drugom djecom, u top bi ju pospremila! Skuzajte na zalopojki, morala sam se ispuhat!

Mama3put
    11. Veljača 2016. 11:23

Kokolo ja srecom imam takav karakter da odmah zacepim usta povratnim komentarom pa makar i vlastitoj mami 😁 i nastavim po svom 
    Bas razmisljam o tebi,nastavi li ovakvo vrijeme ti ces produzit boravak na otoku ☺

• kokolo5
    11. Veljača 2016. 11:27

Starim haha, da-zatvorilo me vrime...iako trajekti voze tu i tamo, ja se ne usudim. Ma i ja joj odbrusim, njoj jos i prije nego bilo kome jer stvarno zna pretjerat, ali ona ne odustaje...jednostavno je takva. Na komentare u vezi sebe vec sam oguglala, to ignoriram...ali kad mi to radi s malim, planem ko Zmajo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.