Betty, neka gunđa doktor, pa mislim da ti te 3kg nisu previse.
Crazy, pa moram priznati da sam i ja dvaput pogledala ticker da provjerim u kojem si tt i gledam sliku i reko ajde, nekome je manji trbuh nekome veći, ali sad mi je puuuuno jasnije E pa i dalje mislim da super izgledas i nije ti prevelik trbuh za kraj t
Maja, pa ti si živa! Može kava u ned u 17 kaj se mene tice... Fakat, pa ti prva probijaš led prema listi!
Starim gleda me ginic, pa mjeri dva puta, i nikako coviku jasno, da ''mala'' i ne debela zena moze nosit tako velikog malca, s tim, da je i velicinu trbuha komentira,kako je mala
Cro krivo sam se izrazila, ginic misli da je to malo kilaze al je bebac velik
Betty hahah, ona napisala kratko nesto da ju Sanjarka ne obrise
Fala curke na brizi, tu sam, tu sam.
Krasne su vam slikice!
Majo, nemoj me plasiti, ceka me jos dva mjeseca rada i sjedenja u uredu...iako kad si razmislim kako sam prije nepuna dva mj s lakocom obavljala pripreme za Božić sve se bojim kako cu izgledati do kraja t i koliko stvari necu moci. I sada sve sto imam u planu za napraviti po doma poslije posla samo prebacujem za dan kasnije, jednostavno nemam snage. Ja isto ono što pojedem za ručak oko 13 je u principu zadnjih par dana i zadnje što pojedem taj dan. Kao prvo zbog žgaravice, a onda i ne mogu vise nista jesti kasnije. Pojedem ujutro i za doručak nesto i voće i taj ručak i to je to. Jučer sam popila kavu oko 5 i navecer grickala malo tvrdog sira i bila full sita, sve mi dode lose kad se sjetim koliko sam se mogla prezderati navecer prije t i nista mi ne bi bilo, mirno bi i zaspala i ne bi me gnjavila zgaravica, a sad totalno druga prica.
Tebe stvarno vole iznervirati sa tim komentarima, ali definitivno kroz jedno uho unutra kroz drugo van. Ak ginic kaze da je sve ok sa vama onda je. Usput, kad ti je idući pregled? Baš me zanima što će ti reći za spol ovaj put
Starim narasta je, al ne mnogo Daj nemoj me strasit, dite ce mi bit div
Ko ce to rodit
MM je komentira, kako je mali cili na njega (mos mislit)
Majadila cek, zar ti ne nosis curku ?! kako je posta piso? nisam u toku? nesto sam propustila
Ja imam susjedu koja je trudnija 2 mjeseca više nego ja i sve me ispitiva jel mi je sve kak i njoj, pa mislim nije svaka osoba ista tako i trudnoće...ali ono ....morat ću se malo odmaknuti od nje....
Da kak mi se trbuh ne vidi toliko koliko njoj...da kak još ne osjećam malca....bla bla i bla....
Da zkj mene doktor šalje na ove pretrage a nju nisu ....i tako...dignula mi jučer tlak sa trudničkim tečajem pa sam još nabrijana na nju
Mislim da nam vaga doma je na putu za otpis, jedan dan imam 3 kg više drugi dan 3 kg manje...ima kad dodem k giniću da bude, ups :-)
A što se tiče privatnih i socijalnih neznam više što da kažem, jučer me privatnik opral zašto nisam na prvom pregledu rekla da sam imala operaciju bubrega...a kad sam socijalnom govorila to samo me izignoriral , a i na svetom duhu isto tako....više neznam kaj je bitno kaj nije svatko radi po svome...bogme sam ko muha bez glave u nekim situacijama
Sortiraj odgovore
Najstariji