Heheheh, hvala......
nažalost muž je u manjini, kad smo došli doma išao je objašnjavat muškom psu da napokon dobivaju pojačanje da nebudu više ugroženi, hehhee ti muški ,nekad su presmiješni:-)
a za curke mi se se sviđa Anja, Dora, Hana, Helea, Jana, Korina, Lana, Lea, Leda, Lena ;Maša ,Nina, Sara,Tamara, Vanja
Inaj, pa zašto nažalost? Možda je su oni dobili pojaćanje, ali mamin sin je mamin sin
Inaj, i meni se sviđa većina imena koja si tu napisala, posebno Dora, Hana, Sara, Anja...
A za fotku od CrazyPuppet, to je iz prve trudnoće koliko mi se čini. Ovakav trbuh za 15 tj bi ipak bio malo too much
E sad što se tiče maminog sina....nebi ja baš maminog sina.:-) imam već jednog u kući:-)
kužim ja to sinovi su mamini , kćerke tatine tak je bilo kod nas , al ono....
Jutro ljetniceeee.. Ja vam rijetko pisem, ali nisam nijednu stranicu propustila--
Kod nas svanulo suncekooo, i bas je lijepi dan--
Ja danas na pregledu u 11, bas se veselim, jer nisam malca vidla vec mjesec dana, ali redovito se javlja
Drago mi je da ste sve dobro, i uzivate u trudnoci..
Cujemo se kasnije s pregleda..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Jutric curkeEvo nas s pregleda..ravno na posal
Malac nam je divan
ima 760g..i sve proporcije su u redu
Ginic je zapisiva..MM i ja gledali u monitor
Imamo slikicu di se smije
Rado bi se pohvalila i stavila..kad bi samo znala.Od početka trudnoće do sada udebljala sam se 3 kg.Ginić gundja..al šta ću mu ja
ugl.dan je bljutav..al nama najvedriji Želim svima ugodan dan..i da pregledi prodaju u najboljem redu.Uzivajte
hahaha, Starim ja sam te shvatila ko da se zezaš... za ovakav trbuh u 15 tjednu trebalo bi barem 3 bebe nosit :D slikano je 2 dana prije termina, a zapravo sam rodila 11 dana nakon toga... malac je imao 4100g, nije mu se dalo van... već sam jedva stajala uspravno...
slikicu sam stavila da si ove tu naše tanašne trudničice sa malim bušicama probaju predočit kako to izgleda pred sam kraj :)
Sortiraj odgovore
Najstariji