Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    11. Veljača 2016. 08:30

Crazy ooo koji trbuh za 16 tjedan 😃 veci je od mog

inaj
    11. Veljača 2016. 08:30

Heheheh, hvala......
    nažalost muž je u manjini, kad smo došli doma išao je objašnjavat muškom psu da napokon dobivaju pojačanje da nebudu više ugroženi, hehhee  ti muški ,nekad su presmiješni:-)

inaj
    11. Veljača 2016. 08:37

a za curke mi se se sviđa Anja,  Dora, Hana, Helea, Jana, Korina, Lana, Lea, Leda, Lena ;Maša ,Nina, Sara,Tamara, Vanja

Cro262
    11. Veljača 2016. 08:45

Inaj, pa zašto nažalost?    Možda je su oni dobili pojaćanje, ali mamin sin je mamin sin 

Aurelija
    11. Veljača 2016. 08:47

Inaj, i meni se sviđa većina imena koja si tu napisala, posebno Dora, Hana, Sara, Anja...

A za fotku od CrazyPuppet, to je iz prve trudnoće koliko mi se čini. Ovakav trbuh za 15 tj bi ipak bio malo too much 

inaj
    11. Veljača 2016. 09:02

E sad što se tiče maminog sina....nebi ja baš maminog sina.:-) imam već jednog u kući:-)
    kužim ja to sinovi su mamini , kćerke tatine tak je bilo kod nas , al ono....

MomM.94
    11. Veljača 2016. 09:14

Jutro ljetniceeee.. Ja vam rijetko pisem, ali nisam nijednu stranicu propustila--

Kod nas svanulo suncekooo, i bas je lijepi dan--
    Ja danas na pregledu u 11, bas se veselim, jer nisam malca  vidla vec mjesec dana, ali redovito se javlja
    Drago mi je da ste sve dobro, i uzivate u trudnoci..
    Cujemo se kasnije s pregleda..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

bettyboop_st
    11. Veljača 2016. 09:18

Jutric curkeEvo nas s pregleda..ravno na posalMalac nam je divan ima 760g..i sve proporcije su u reduGinic je zapisiva..MM i ja gledali u monitor Imamo slikicu di se smijeRado bi se pohvalila i stavila..kad bi samo znala.Od početka trudnoće do sada udebljala sam se 3 kg.Ginić gundja..al šta ću mu ja ugl.dan je bljutav..al nama najvedriji  Želim svima ugodan dan..i da pregledi prodaju u najboljem redu.Uzivajte

CrazyPuppet
    11. Veljača 2016. 09:18

hahaha, Starim ja sam te shvatila ko da se zezaš... za ovakav trbuh u 15 tjednu trebalo bi barem 3 bebe nosit :D slikano je 2 dana prije termina, a zapravo sam rodila 11 dana nakon toga... malac je imao 4100g, nije mu se dalo van... već sam jedva stajala uspravno... 
    slikicu sam stavila da si ove tu naše tanašne trudničice sa malim bušicama probaju predočit kako to izgleda pred sam kraj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.