Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    11. Veljača 2016. 10:18

Jutro, ja bome nemam problema s spavanjem, ili imam onaj obrnuti, nikako da se naspavam. Isla sinoc u 10 i sad se probudila i ako se slucajno popodne malo umirim i legnem opet spavam. Nadam se da to ne znaci da ce beba bit stalno budna 

Moj trbuh se na pocetku jos i vidio, sad se smanjio i ne mrda, ali ok ne zalim se. Uvijek sam htjela bit ona trudnica kojoj trbuh iskoci pred porod i cao. Jednostavnije je bez njega. 😂😂😂

Danas namjeravam po madrac za krevetic da se svekar baci u akciju izrade. Zagledala sam neki u emezzeti za 250 kn i ne cini mi se los! Doduse trebaju mi tri za sve tri adrese na kojima boravim kroz godinu tako da ce ja mislim potrajat dok se ne unisti!

Majadila
    11. Veljača 2016. 10:19

Cro, stvarno sam se dala nanervirati, što je je. Pogotovo jer mi je evo od ovog tjedna postalo osjetno teze, ni vezanje tenisica nije sto je nekad bilo, a bas su me u ponedjeljak, odmah za pocetak tjedna, zaskocili klijenti iz druge smjene u kojoj sam jako rijetko, i resetali me komentarima svih 4 sata. Onda sam ih tolko stisla na treningu da nisu mogli pricati, pa je bio mir. 

Ma sad ce se to malo stabilizirati, samo da se ja sazivim sama sa sobom i novom promjenom, pa cu valjda opet dodatno oguglati. To kod mene ide na faze. 

A vi koje sjedite na uredskim stolcima - svaka vam cast, ja to vec dugo ne mogu ni 20 minuta. Samo neki poluzavaljeni polozaji dolaze u obzir. 

Pregled imam tek 4.3. 
    Betty, zadnje je bio opet decko, kao 100% je sad. Nikome vise nista ne vjerujem, kupujem samo neutralne boje 

baby♡girl
    11. Veljača 2016. 10:21

Ma sve ste vi bile mrsave i male 😂😂😂

Desetak dana prije poroda. Valjda sam uspjela staviti sliku.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    11. Veljača 2016. 10:22

Joj pokušavam pohvatat zaostatke a vi samo pišete

Starim kako je Josip danas?

Vjeverica sorkač ispravila na listi, i upisala curku. I nek si na bolovanju, uživaj na maksimum imat ćeš kad radit
    Buga mi je baš neobično, al totalno fora ime!

Inače što se imena tiče, ja sam više za moderne verzije, no mm nije. Pa nam stiže jedan tradiocionalni dečko :D

Aurelija super da je sve ok, miruj malo i to je to, nemas brige

Baby super da je nalaz krvi dobar,neka tako bude i s ostalima! Stjeraj tu ginićku u neku stvar!
    taman te mislila izbrisat, zeznila si me! hahahha

Crnatočkica nek ti dani do pregleda čim prije prođu

Starim super ti je buša bila pred porod, nije uopće prevelika

Kika čestitke na dečku! i piši naaaaaam

Cro ručak u 13h? to jedeš na poslu? i to ti je zadnje taj dan? svaka čast bogme što izdržiš

Inaj prvo pa muško jeeeeeej! čestitke!

Crazy baš si ljepotica bogme rast će nam još buša vidim

Dunya čekamo javljanje nakon pregleda!

Teja i Sandrich sretnooooooooooo na pregledima danas! i obvz se javite

Betty mašala koliki malac kolika mu je bedrena? i daj stavi nam slikicu smješka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    11. Veljača 2016. 10:26

Babygirl 
    E to je prakticno, kad postane kao tacna! 

baby♡girl
    11. Veljača 2016. 10:27

Starim bila sam najtrbusastija u Vinogradskoj 😂😂😂😂😂
    Pusa Josipu 😍😍

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    11. Veljača 2016. 10:33

Baby mašala! hahahah svaka čast!

Majo dođe nam svima tako malo teži period i teža faza, valjda je to normalno, proći će nedaj samo da te ljudi živciraju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.