Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 12:21

Gdje nam je Dunya? sabotira nas danas

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ribi
    09. Veljača 2016. 12:24

Cro262 da, razlika je takva da se isplati i sjest u auto i otići po njih :)

inaj
    09. Veljača 2016. 12:27

Cro nemoj bazen da ne navuces neku upalu il nesto....do kada planiras raditi? 1.3 pocinje besplatno vjezbanje za trudnice na tresnjevki ali u jutarnjim terminima, ili da se upises na pilates gdje Dunja ide....
    Ili jednostavno hodas malo pomalo

• kokolo5
    09. Veljača 2016. 12:41

Za bazen sam i ja cula da je u trudnoci no-no.
    Sanjarka znas da bih mogla i sirnicu napravit dok sam tu kod svojih (da ju ima tko pojest  mada cu im i ja dat ruke za nju, hihihi) i dovoljno je zaj....a da mi predstavlja izazov  
    A ako nam i Starim zaboravi pitat, ma nema veze, ima vrimena, u krajnjem slucaju, prosetat cu se do rodilista, bar mi nije daleko  inace, Starim, gel se zove Dianatal. Tnx unaprid...ako se raspametis kad vidis bebicu i zaboravis, don't worry 

Sanjarka88
    09. Veljača 2016. 12:47

Kokolo ako se baciš u projekt sirnice obvezno slikice ja sam ih prošli Uskrs prvi put pravila i bila sam zadvoljna

Crazy svaka čast na izdržljivosti bez slatkog.... ja ni inače nebi mogla izdržat, mislim jesam jedne godine za korizmu, al to mi je baš bilo mučenje, al sad ove godine ma no way

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    09. Veljača 2016. 12:53

Inaj mm obozava Sachericu, i zbog njega sam morala trazit originalni recept.. Pa ako te interesira,mogu ti poslati,provjereno je dobar :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Nessah
    09. Veljača 2016. 12:55

Hvala curke na komentarima za bushu… Meni je smjesan moj trbuh jer ide u spic, a ne okruglo. Po babskim pricama se tako odmah znalo da je musko. Heeheheheh!!!!
    Vec mi je lakse kad znam da nisam jedina kojoj sex sada ne predstavlja zabavu vec brigu. Valjda ce proci kad dosegnem vrijeme pred termin kada se preporucuje sto vise sexa kako bi se opustio cervix i kako bi se pocela otvarati. Onda necemo silaziti iz kreveta jer tko zna kad cemo se opet poslije poroda 
    Vidim vi pecete i mjesite kolace i castite se krafnama na veliko,.. Dobar vam tek!! Ja sam bas neodredjena. Nemam volje puno na nista slatko ali ipak jedem svasta nesto ako sam u prilici. Neznam ispeci nijedan kolac (shame on me) jer me iskreno to nikad nije zanimalo. Radije odem u slasticarnu i kupim si sto zelim. Bas sam lijena za to, dok sto se tice kuhinje i jela, tu sam expert. Obozavam kuhati sve sto mi padne na pamet, volim experimentirati sa svime. Jedino u prvom trimestru nisam mogla podnijeti nista sto ima veze sa kuhanjem. 
    E sad imam drugi dio pitanja o sexu. Iako ne prakticiramo sex trenutno, prakticiramo razne druge stimulacije koje vode do ''big O'' (orgazma). Dosta sam citala i istrazivala da Orgazam u zdravoj trudnoci (koju imam i sama) nema nikakvog utjecaja na bebu (jedino kao u tim grcenjima maternice beba kao ostane bez dotoka krvi na koji sekund). Isto tako citam da Orgazam moze potaknuti lazne trudove te se mozes poceti otvarati i moze kao doci do pobacaja. Mene je to prestravilo! Kako vi gledate na to? Da li je to ipak opasno ili se ne trebam brinuti dok uzivam bar u tome kad vec nemam sexualne odnose… Razmisljam nekad da sam pomalo sebicna sto sebi dopustam taj gust (a tko ne?), dok moja beba za to vrijeme ''pati''. Ili sam ja mozda sve to previse zabrijala u glavi… Daj mi recite svoja iskustva!

Ugodan dan vam zelim!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.