Starim, mislim da i budem, tako, sad sve operem, poslazem po velicinama i onda prije nego stvarno treba to nositi operem i opeglam.
Crazy, svaka čast što izdržiš bez slatkog tako dugo, a pogotovo sad dok si trudna...
Cro262 pls javi dojmove kada ti stignu kolica. i ja sam te gledala ,a sad vidim da su na toj stranici koju si ti poslala dosta jeftinija nego tu. kako si platila ? karticom online ili ? kako ide sa poštarinom ? vidim da su oni u Mađarskoj..hvala!
crazy već si koristila miloviu covere, vidjela sam da ih dosta hvale a i cijena im je visoka naspam ostalih covera
Starim svaka ti cast-znas recept napamet! Ja kolace radim rijetko, vise volim kuhat ali volim i jaffu i kinder pingui pa cu bas zapisat ovog. I nemoj mi na sirnicu...mmmm, jos ju jest uz kavu-ljubav!
I please, ako se sjetis, pitaj popodne Mimicu da li zna hoce li u bolnici prihvatit onaj gel za olaksavanje poroda. Bila mi je mama jucer kod njega i nije htila pitat, da joj je bilo neugodno...kazem joj ja, a sta, da ne bi pomislio da pitas za sebe
Crazy koji ocat kosristis umisto omeksivaca? Alkoholni? Uvik sam se bojala to isprobat, bas zbog mirisa...kolika kolicina ide?
Ribi, javim navecer kad ih slozim, cekaju me u autu...Ma ja sam organizirala da mi ih kupi jedan poznanik tamo, uplatila mu lovu na račun i organizirala si prijevoz od njega do mene kurirskom sluzbom. Da nisam uspjela tako bila bi dovoljno luda da sjednem u auto i odem do Budimpešte jer mi se bas svidaju a razlika u cijeni tu i tamo je velika.
Starim, slazem se, tako sam i ja nekako razmisljala, ako sad i opeglam, do zime ce se zguzvati...
E, razmisljala sam si kako mi fali aktivnosti nekakve, jutros potrcala tri koraka doslovno i nakon toga skoro pa umrla, zaboravila sam se. Pa mi je na pamet pao bazen...kaj mislite o tome, da odem malo plivati. Ako se ne varam, nesto sam citala da se ne preporucaju zbog bakterija, ali ne znam da li misle na ono ljetno kupanje po bazenima i terme ili kako...ima koja od vas iskustva?
Kokolo ahhahahaha a da ja zaboravila, mami neugodno a Starim nam je zadnja šansa
ja sam jutros kupila sirnicu, u jednoj pekari ko domaća je mmmmmm, šteta da samo kroz jutro zalogajim nešto slatko, sad čekam sutra da se probudim
Starim slažem se! dva pranja? nema potrebe cure.... pa nisu od šećera te naše bebice
jednom oprat, opeglat, složit i to je to...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cro262 neke vježbe doma?
ja sam zapamtila da bazen ne može u trudnoći... e sad detalje neznam
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji