Dunya pa nisi valjda toliko fulala ime da postoji taj drugi dr pod tim fulanim imenom? ahahhaha
Dunya pa nisi valjda toliko fulala ime da postoji taj drugi dr pod tim fulanim imenom? ahahhaha
Naravno da postoji!!! 😂😂😂😂😂
Prestrasno... Dobro da sam dr zvala i pitala ju. 😂😂
Prezimena su im slicna, a ja se narucila kod tog za kojeg sam cula i znam da radi tamo. Ali on radi na humanoj reprodukciji pa mi bilo cudno sto me dr njemu salje. Al nema veze, ja se narucila. Tek kasnije dobivam odgovor na mail da kod njega ne mogu na pregked, vec samo na kontrolu, pa mi postalo sumnjivo. Poslala dr poruku i kad ono, krivo prezime. 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prvo da zahvalim Baby sto je glasovala za crtez,dobijemo li ovu neku vecu nagradu-bon kupim ti nesta pa posaljem 😚
Kaze mi sad MM u gradu "bacvice" osjecala sam se iza toga bas ko bacvica i onda procitam da i Sanjarki to muz govori 😊 sad mi malo lakse
Ja isto ovaj tjedan planiram prati i slagati robicu

Starim koji po redu je crtež? nisam ga tamo uspila pronać
bačvice hahahhahaha
Dunya e genijalna si!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunja, zaboravila sam sve pitati kaj sam planirala..kupila sam vosak u DMu od badema i aloe pa ću time...
Sanjarka, ma gljivice će proći, najvažnije je da mi je beba SUPER :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Starim vidis da sam glasala? Presuper. Ja nisam skuzila da se moze vidjeti tko je glasao. I ne prihvacam poklone, eventualno kebab od piletine u Papi (mislim da se tako zvao fast food kraj F-2) ili kavu na Znjanu. Moze i iz termosice bitno da je na Znjanu. ❤❤❤
Zabica super za pregled. Gljive pogotovo u T normalne i brzo ce otici te male bestijice. Zao mi je sto povracas :(
Za komentare ostalih, ja sam valjda takav vrag da se nitko ne usudi nista reci. Haha. 😈😈👿👿👿😂😂😂😂😂
Starim vidis da sam glasala? Presuper. Ja nisam skuzila da se moze vidjeti tko je glasao. I ne prihvacam poklone, eventualno kebab od piletine u Papi (mislim da se tako zvao fast food kraj F-2) ili kavu na Znjanu. Moze i iz termosice bitno da je na Znjanu. ❤❤❤
Zabica super za pregled. Gljive pogotovo u T normalne i brzo ce otici te male bestijice. Zao mi je sto povracas :(
Za komentare ostalih, ja sam valjda takav vrag da se nitko ne usudi nista reci. Haha. 😈😈👿👿👿😂😂😂😂😂
Ma mo's mislit sto se vidi,pretpostavila sam samo jer si pitala 😆😀 i ako nisi glasala vodim te na kebab,otvorio sad Turcin tamo je NAJJJ u gradu a moze i kava na Znjanu,nikako iz termosice-los okus 😉
Joj Sanjarka nemam pojma koji je po redu,ima ih vagon
Samo se ti smij za bacvicu😣
Jede mi se tako jaaaaaako kolac neki kremasti i krenem pravit kinder pingu i nemam instant zelatine 😢 morat cu ja u ducan ako muz ne bude htjeo

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Neznam vise ko je sta napisao, a tesko vas polovit sve preko mob,jer smo ostali bez struje-puhne vjetar(susjedova macka se popisa na dalekovodni stup i eto,mi nemamo struje... Jebem ti 21.stoljece...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Starim da mogu glasala bi opet, ali evo zadnje sam gledala da je tri. Ako sve cure daju glas, nagrada je vasa.
Nadam se vidimoo u 4 mj. 😉
Bruna ajme prestrasno. Nadam se da ce vam brzo doci struja.
Starim da mogu glasala bi opet, ali evo zadnje sam gledala da je tri. Ako sve cure daju glas, nagrada je vasa.
Nadam se vidimoo u 4 mj. 😉
Bruna ajme prestrasno. Nadam se da ce vam brzo doci struja.
stigla struja :) a ja vesela ko tranzistor :D otkrila da je u SLO u lidlu tjedan azijske kuhinje, ima hrpa svega finoga, a nama taman sfalilo začina i umaka :) hrana hrana....
Starim i ja vam dala glasić :) baš mi nije jasno ćemu objavljuju ove radove koje su roditelji umjesto djece crtali.... nije baš korektno od njih...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji