Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Veljača 2016. 14:37

Dunya pa nisi valjda toliko fulala ime da postoji taj drugi dr pod tim fulanim imenom? ahahhaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    08. Veljača 2016. 14:48

Prvo da zahvalim Baby sto je glasovala za crtez,dobijemo li ovu neku vecu nagradu-bon kupim ti nesta pa posaljem 😚

Kaze mi sad MM u gradu "bacvice" osjecala sam se iza toga bas ko bacvica i onda procitam da i Sanjarki to muz govori 😊 sad mi malo lakse

Ja isto ovaj tjedan planiram prati i slagati robicu

Sanjarka88
    08. Veljača 2016. 15:06

Starim koji po redu je crtež? nisam ga tamo uspila pronać

bačvice hahahhahaha

Dunya e genijalna si!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    08. Veljača 2016. 15:10

Dunja, zaboravila sam sve pitati kaj sam planirala..kupila sam vosak u DMu od badema i aloe pa ću time...
    Sanjarka, ma gljivice će proći, najvažnije je da mi je beba SUPER :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    08. Veljača 2016. 15:12

Starim vidis da sam glasala? Presuper. Ja nisam skuzila da se moze vidjeti tko je glasao. I ne prihvacam poklone, eventualno kebab od piletine u Papi (mislim da se tako zvao fast food kraj F-2) ili kavu na Znjanu. Moze i iz termosice bitno da je na Znjanu. ❤❤❤
    Zabica super za pregled. Gljive pogotovo u T normalne i brzo ce otici te male bestijice. Zao mi je sto povracas :( 
    Za komentare ostalih, ja sam valjda takav vrag da se nitko ne usudi nista reci. Haha. 😈😈👿👿👿😂😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Bruna257
    08. Veljača 2016. 15:22

Neznam vise ko je sta napisao, a tesko vas polovit sve preko mob,jer smo ostali bez struje-puhne vjetar(susjedova macka se popisa na dalekovodni stup i eto,mi nemamo struje... Jebem ti 21.stoljece...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

baby♡girl
    08. Veljača 2016. 15:53

Starim da mogu glasala bi opet, ali evo zadnje sam gledala da je tri. Ako sve cure daju glas, nagrada je vasa. 
    Nadam se vidimoo u 4 mj. 😉
    Bruna ajme prestrasno. Nadam se da ce vam brzo doci struja.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.