Dunya pa nisi valjda toliko fulala ime da postoji taj drugi dr pod tim fulanim imenom? ahahhaha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prvo da zahvalim Baby sto je glasovala za crtez,dobijemo li ovu neku vecu nagradu-bon kupim ti nesta pa posaljem 😚
Kaze mi sad MM u gradu "bacvice" osjecala sam se iza toga bas ko bacvica i onda procitam da i Sanjarki to muz govori 😊 sad mi malo lakse
Ja isto ovaj tjedan planiram prati i slagati robicu
Starim koji po redu je crtež? nisam ga tamo uspila pronać
bačvice hahahhahaha
Dunya e genijalna si!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunja, zaboravila sam sve pitati kaj sam planirala..kupila sam vosak u DMu od badema i aloe pa ću time...
Sanjarka, ma gljivice će proći, najvažnije je da mi je beba SUPER :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Starim vidis da sam glasala? Presuper. Ja nisam skuzila da se moze vidjeti tko je glasao. I ne prihvacam poklone, eventualno kebab od piletine u Papi (mislim da se tako zvao fast food kraj F-2) ili kavu na Znjanu. Moze i iz termosice bitno da je na Znjanu. ❤❤❤
Zabica super za pregled. Gljive pogotovo u T normalne i brzo ce otici te male bestijice. Zao mi je sto povracas :(
Za komentare ostalih, ja sam valjda takav vrag da se nitko ne usudi nista reci. Haha. 😈😈👿👿👿😂😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Neznam vise ko je sta napisao, a tesko vas polovit sve preko mob,jer smo ostali bez struje-puhne vjetar(susjedova macka se popisa na dalekovodni stup i eto,mi nemamo struje... Jebem ti 21.stoljece...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Starim da mogu glasala bi opet, ali evo zadnje sam gledala da je tri. Ako sve cure daju glas, nagrada je vasa.
Nadam se vidimoo u 4 mj. 😉
Bruna ajme prestrasno. Nadam se da ce vam brzo doci struja.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji