Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    08. Veljača 2016. 09:12

Ja sam sutra na 4D

Mama3put
    08. Veljača 2016. 09:16

😂😂 tako se ja obuvam

U Mimice 😊

baby♡girl
    08. Veljača 2016. 09:16

Sanjarka sta god da obuces duplo sam veca od tebe. Sto znaci da kad rodim isto cu i dalje biti duplo veca 😂😂😂😂😂😂
    a visinom smo tu negdje 😂😂😂
    Da sutraaaa, Starim i ja cemo gledati bebe na 4d. 😍
    Bas sam imala dozivljaje. Al nema veze, rekla sam sama sebi da se necu oko tog nervirati. Samo opusteno 🙈

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Aurelija
    08. Veljača 2016. 09:29

Nessah, čestitke na sinu!
    Ivalea, čestitke za malog nećaka/nećakinju! Ja ću također postati teta nepuna 4 mjeseca prije nego rodim, to je baš super što će biti klinci isto veliki i zajedno se igrati, veselim se
    Sanjarka, slatko  jesi stala na pumpu hehe
    Ejic, totalno te kužim, ja isto imam taj strah i bila sam u totalnoj panici par dana prije pregleda... No glavno da je beba živahna i zdrava, treba samo biti pozitivan. Jedino bih se nadovezala na ovaj pregled tek za mjesec i pol... ja sam bila s nepunih 13 tjedana na pregledu, sve super, dođem sa 16, doktor me isprepada da je beba nisko, ušće u obliku slova U, traži od mene ležanje, a ja se super osjećam i da nisam išla na taj pregled ne bih pojma imala, već nastavila istim tempom dalje... nije to baš pametno da je razmak između pregleda veći od 4 tj, ma koliko se ti super osjećala. Nije da te plašim, ali bolje biti (pre)oprezan
    CrazyPuppet, nije ti lako!
    Cure, sretno vam sutra/prekosutra na pregledu, hoćemo samo dobre vijesti!

Sanjarka88
    08. Veljača 2016. 09:35

Da da na pumpu

ja isto ne kužim te velike razlike između pregleda.... ne sviđa mi se to. Na mojoj trudničkoj piše da su pregledi obvezni minimalno jednom u 4 tjedna a pred kraj t svako 2 tjedna.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    08. Veljača 2016. 09:40

MI da si sada nismo uzeli privatno uvz, imala bi razmak izmedu uvz-a 8 tjedana , i ovo sad mi je predugo

Aurelija
    08. Veljača 2016. 09:42

pa di je taj doktor molim te!!! jesi ga tražila da ti ranije stavi pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.