Sanjarka sta god da obuces duplo sam veca od tebe. Sto znaci da kad rodim isto cu i dalje biti duplo veca 😂😂😂😂😂😂
a visinom smo tu negdje 😂😂😂
Da sutraaaa, Starim i ja cemo gledati bebe na 4d. 😍
Bas sam imala dozivljaje. Al nema veze, rekla sam sama sebi da se necu oko tog nervirati. Samo opusteno 🙈
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Nessah, čestitke na sinu!
Ivalea, čestitke za malog nećaka/nećakinju! Ja ću također postati teta nepuna 4 mjeseca prije nego rodim, to je baš super što će biti klinci isto veliki i zajedno se igrati, veselim se
Sanjarka, slatko jesi stala na pumpu hehe
Ejic, totalno te kužim, ja isto imam taj strah i bila sam u totalnoj panici par dana prije pregleda... No glavno da je beba živahna i zdrava, treba samo biti pozitivan. Jedino bih se nadovezala na ovaj pregled tek za mjesec i pol... ja sam bila s nepunih 13 tjedana na pregledu, sve super, dođem sa 16, doktor me isprepada da je beba nisko, ušće u obliku slova U, traži od mene ležanje, a ja se super osjećam i da nisam išla na taj pregled ne bih pojma imala, već nastavila istim tempom dalje... nije to baš pametno da je razmak između pregleda veći od 4 tj, ma koliko se ti super osjećala. Nije da te plašim, ali bolje biti (pre)oprezan
CrazyPuppet, nije ti lako!
Cure, sretno vam sutra/prekosutra na pregledu, hoćemo samo dobre vijesti!
Da da na pumpu
ja isto ne kužim te velike razlike između pregleda.... ne sviđa mi se to. Na mojoj trudničkoj piše da su pregledi obvezni minimalno jednom u 4 tjedna a pred kraj t svako 2 tjedna.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
MI da si sada nismo uzeli privatno uvz, imala bi razmak izmedu uvz-a 8 tjedana , i ovo sad mi je predugo
pa di je taj doktor molim te!!! jesi ga tražila da ti ranije stavi pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji