Evo mene i malca na puna 24tj.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure evo i mene nakon malo duzeg vremena s novostima. Kao prvo, Rozalija, zao mi je zbog bebe. Sva sam se najezila kad sam procitala i svaki dan me sve vise strah za nasu bebicu. Sad u kratko vrijeme sam u blizem krugu poznanika saznala za nekoliko spontanih. U cetvrtak kod gin zena koja je usla u ordinaciju prije meine isto tak izgubila bebu. Ne znam u kojem tjednu jer dr nije htio/smio iznositi detalje, ali kaze taj dan mu je bio pun padova i rastova. Kaze, i njega je vec strah svake trudnice koja ude u ordinaciju, da nebi opet bilo losih dijagnoza. Vise ne znam sto se to u svijetu dogada da je toliko spontanih. I to u svim razdobljima trudnoce.
Rozalija, nadam se da ces nam uskoro javiti da si trudna. Zelim ti svu srecu i snagu svijeta da ovo razdoblje sto brze i bezbolnije prode.
Mi smo bili u cetvrtak na pregledu, ali nisam stigla prije pisati. Nasa beba je hvala Bogu zivahna i aktivna. Okrenula nam leda kad je gin ukljucio uzv. Kaze da smo je/ga sad uvrijedili pa nam okrenulo leda . Veliki smo 5,5cm, nuhalni je mali i sve je ok za sad. Zamolila sam gin da dragom pusti srceko posto on nije bio prviput kad sam ja cula. Jos 2 dana kasnije nije mogo vjerovati koliko brzo to malo srceko pumpa
Sad i njemu polako postaje sve realnije i bas je moje. Evo, sljedeci pregled tek 17.3 - tko ce to docekati
. Ali nekako se tijesim da onda mora sve biti ok ako nam je napravio takav razmak u ovom pregledu. Znaci da nema potrebe izmedu uznemiravati bebu s uzv
jutro cure,
Rozalija draga, tebi svaka čast na hrabrosti. Na kraju krajeva, kroz ovih nekoliko mjeseci iskusila si sreću i slatko iščekivanje, a tvoja bebica je sigurno znala koliko joj se veseliš. Doći će ona svojoj mami uskoro. Pogotovo kad je mama takva lavica :) Drži se, mi mislimo na tebe :)
Curke ja sam imala vikend iz pakla, mi se svi prehladili, mali non stop cendra i oće meni na ruke, ni jest ni spavat, a ja sto stvari za obavit, muž isto u fibri, krepan ne može ništa... izubijana sam, imam neke je..ne gene kad mogu sve sama i prehlađena i nenaspavana i TRUDNA...
Sad ću na poslu malo laganini (iako mi kolega komentira svašta), samo čekam sutra pregled na vidim svoju bebicu, ne zanima me niš drugo :P
Nessah čestitam na dečkiću... ah mame i njihovi sinovi
Sanjarka - u istom smo sosu sa sranjem u nosu
Curke kupite si citrofit od Biorame i krenite sa udarnom dozom od 30 kapi 3 puta dnevno i sutra ste kao nove, i djeci to možete davat , onoliko kapi koliko dijete ima godina....
Rozalija drago mi je sto se tako dobro nosis s gubitkom i nadam se da ste ugodno proveli rodendan.
Nessah super za sina,cestitke!
Sanjarka pupa izgleda manja na slici
Ejic super za pregled
Crazy i moj sin poceo kasljat nocas,neki suhi kasalj al nema temperaturu srecom
Dobro jutro djevojke 😊
Nessah o pa to su vec velike pripreme 😆😆 neka, smo laganini, stize sin ponosnoj mamici ❤
Sanjarka pojedi koju krafnu, premrsava si mi 😂😂❤ Petar se skrio u tu malu bušicu 😍😍 ozdravi brzo 😘
Starim nek malac ozdravi sto prije, za sve je krivo ovo ludo vrijeme ❤
Crazy vi kolektivno ozdravite 😘
Ejic bravo za pregled. 😆
Sutra je utorak. Sutraaaa. Jos samo nocas trebam prespavati i utorak stizeee. 😆😆😆😆😆😆
Zgaravica jucer cijeli dan. Ali cijeli. Doslo mi je da placem. Rennie i ja cemo se druziti 😢😢
Uzivajte danas zenske 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ejic bravo za tvoju malu bebicu, nek i dalje tako lijepo napreduje loša iskustva su svugdje oko nas, no vjerujem puno puno više onih pozitivnih o kojima se ne priča, tako da sve mi glavu gore i ne razmišljat negativno
Crazy znači veselo i kod tebe ha? uh, jedva čekam proljeće!
Sutra pregled? očekujemo izvještaj ja sam u srijedu, ima li tko još ovaj tjedan?
Starim da, ovisi sve kakva mi je majica, izgleda da ova vizualno izdužuje malo... držim fige da se čim prije riješite kašlja
Baby hahahah , ma tu je buša i to poprilična, no eto kako ispadne tako vam slikam, morat ću počet birat i odjeću za slikanje
sutraaaaaaaaaaa! joj vjerujem da se veseliš baš baš, stvarno si imala peh s tim pregledima do sad
Sortiraj odgovore
Najstariji