Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    05. Veljača 2016. 16:43

Ajme 😢😢😢
    Draga Rozalija, mislim da nema rijeci kojima bi izrazila svoju tugu, jako mi je zao 😕😕😕😦😦😦 drzi se ❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    05. Veljača 2016. 16:50

Rozalija zao mi je 😢😢

Aurelija
    05. Veljača 2016. 16:50

Ajme neee prestrašno!!  Pa kako, zašto Bože?? Draga Rozalija, nemam riječi utjehe za tebe, tuga do neba, nek te čuva tvoj mali anđeo 

• kokolo5
    05. Veljača 2016. 16:54

Ajme strašno!!! Draga Rozalija, ne mogu ni zamislit kroz sta prolaziš i koliki je ovo šok...nadam se da će ti tvojih četvero anđelčića dat snage da izdržiš i oporaviš se... pretužno...

• crnatockica
    05. Veljača 2016. 17:30

Rozalija..suosjecam sa tvojom boli i zalosti..😢😢
    Pa kako?zasto?.....zar je moguce ?....imale smo termin jedna iza druge....
    Mislima uz tebe....drzi se!

Sanjarka88
    05. Veljača 2016. 18:02

O Boze 😭😭😭😭 pa kako??? Nema riječi koja tuga Boze dragi 😟😟😟
    Draga Rozalija uzasno mi je žao

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    05. Veljača 2016. 18:09

Draga Rozalija, jako mi je zao... 😔😔😔
    Nadam se da ces ubrzo biti bolje, koliko god ti je sada tesko... 
    Neka ti tvoja djecica daju potrebnu snagu da ides dalje...

Mama3put
    05. Veljača 2016. 18:16

Rozalija zao mi je 😔 sto drugo reci nego drzi se,imas kuci cetvero andela koja te cekaju i uz njih ce sve brzo proci

iva1989lea
    05. Veljača 2016. 18:34

Udem i imam što vidit...Rozalija 😣 pa nemogu vjerovat...šokirana sam...draga drži se...

Cro262
    05. Veljača 2016. 18:46

E bem ti srece....Rozalija, nadam se da ces se sto prije oporaviti i nastaviti dalje. Jako mi je žao... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.