Pridružim vam se i ja u šetnjama kad odem na porodiljni biciklu neću vozit hahahhaha
Dunya kažu da se što je veća trudnoća više i dobiva na kilaži.... a pa sad.... vidit ćemo
hahhaha to si mislila da je veća trudnoća jer ti skoro od početka govore da je curka naprednija tjedan dana
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja prijavljujem 6 sati spavanja u komadu😴
I 4 krafne sam pojela danas😳,kumina mama kupila veliki paket 😁
Ajmeee vec tjedan dana pricate o krafnama, ja svaki dan po jednu pojedem, bas volim krafne
Cure nama su na trudnickom tecaju rekli da nikak nesmijemo vozit bicikl, jer postoji velika mogucnost od otvaranja..
Nego daj mi recite u sto cete stavit bebu kad cete ic iz rodilista? Ja sve vise viim trudnica da ih stavljaju u one kosare iz kolica i tak ih samo stave iza na sjedalo i sjede s njima, to mi nikak nije pouzdano i sigurno..Ja cu malca stavit u autosjedalicu...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Moj ide u jastuk vjerovatno i meni u naručje....
nebi mogla bebu od 3 dana stavit u jaje iako kažu da može šta ja znam....
to je samo taj jedan put, dalje ćemo se regularno i bez iznimke vozit u as
mi smo ga isto stavili u AS kad smo išli iz bolnice... kasnije smo ga često vozili samo ovako u košari, jer bi nam zaspao u šetnji (nije nam to baš bilo najpametnije, al valjda nas je Bog čuvao)... inače ima i remenja za te košare za nabavit pa da je sigurna vožnja u autu... iako po zakonu RH, ako te zaustavi policija, dijete mora bit u AS.
Sad imamo romerovu AS, isofix i sve, al što mi to znači kad mi se mali redovito izvuče iz ovih remenja koja mu idu preko ramena... ne znam što bih više napravila da ga fiksiram :S Zategnuti su taman da ga ne stišću, a ako ih olabavim ionako nemaju funkciju. al neće frajer biti vezan...
inače stigli mi nalazi za jetru, kaže dr da su odlični i da mi je ovo vjerojatno neki dermatitis ili nešto, nevezano uz trudnoću... tako da sam sretna, glavno da beba bude zdrava, a ja ću se pokušat što manje češkat :) da ne budem paš ko pas pun buha :)
Crazy super za dobre nalaze, bravo!
Ja s malom i as nisam imala problema, nije se bunila, nije se izvlačila iz nje... ugl. dobro je to odradila. A i ostala joj je navika vezivanja, pa je danas ne moram podsjećat kad sidne u auto odmah se veže
Sanjarka, definitivno nemaš pravo glasa što se kila tiče!
Miska, HB da nije gore prošla prometna, al sigurno je bio popriličan stres!
Crazy, super za nalaze, jel to s jetrom inače bude opasno u trudnoći? Nisam nikad čula za tu dijagnozu.
Tynchy, imala sam najozbiljniju namjeru doc na kavu da vas upoznam, ali sad ne mrdam nikud nego ležim!
Peppe, nažalost bez dr možeš samo nagađat. Nije to valjda ništa opasno dok se ne otvaraš, samo treba ležat. Meni je sr**** jer nemam uvjete za plaćene komplikacije, samo onih 800 kn
Još nam fale izvještaji s pregleda?!
Bruna, ti se napokon "naspavala", a ja bančila od 3 ujutro! A u 6 dizanje!
Sortiraj odgovore
Najstariji