Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    06. Veljača 2016. 00:10

Draga Rozalija, nema toga sto bi te sada utjesilo... Sve smo uz tebe... Tesko je,vjerujem,ali moras izdrzati zbog ovih 4 andela.... Mislimo na tebe <3

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Rozalija
    06. Veljača 2016. 09:27

Dobro jutro. Evo samo da vam se javim. Hvala svima na lijepim rijecima. Jos sam u bolnici, sutra idem doma. Dobro sam, kolko dobro mogu biti, ali budem prezivjela. Kak sam i prije, tak budem i sad. Valjda mi ovaj put nije bilo suđeno. A kasnije, tko zna. Ja jos ne odustajem. Pratila budem vas i dalje, zelim vam srecu u trudnoci i porodu, da sve dobro prođe.  Drzite se i sretno.

url=http://lilypie.com]

Aurelija
    06. Veljača 2016. 11:12

Oprosti što te sad pitam za detalje- ali ti si se skroz normalno osjećala i bez ikakvih simptoma da nešto eventualno ne bi bilo ok? Sigurna sam da se svaka od nas poistovjećuje s tobom i da je to mogla biti bilo čija bebica, jako mi je žao i nedaj Bože više ovakvih vijesti u našoj grupi!

Majadila
    06. Veljača 2016. 12:15

Oh, Rozalija. :( 
    Baš mi je žao... Joj te trudnoće, nikad čovjek nije na miru. 
    Drži se!

• crnatockica
    06. Veljača 2016. 17:13

Draga Rozalija….ti si jedna hrabra i mudra zena💟.Dobro da ostajes pozitivna i ustrajna...tako treba.!!Oporavit ces se....kad se sve poslozi....bit ce zdrava bebica...i jos puno tipkanja na forumu....cekamo te😘

zabica25
    06. Veljača 2016. 17:41

Rozalija, svaka čast na hrabrosti. :)
    Sve se događa s razlogom, samo mi taj razlog nekad i ne saznamo.

Pričale smo već o depilaciji, ali sam se pogubila.
    na području pupka imam dosta onih crnih čvrstih dlaka (valjda zbog viška muških hormona) i kako sd u trudnoći to ukloniti? Ne znam smijem li koristiti epilator kojim sad do sad sve rješavala..britvicom ostaju crne točkice nakon depilacije, a pincetom mi se ne da čupkati jednu po jednu

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Aurelija
    06. Veljača 2016. 18:40

Crnatočkica, baš si to lijepo sročila!
    Žabica, baš sam ti htjela predložít pinceta! Ja svojih  7 dlaka tako rješavam. Nemoj brijat, radije voskom onda ako ćeš izdržat bol.

http://net.hr/magazin/roditeljstvo/zasto-ne-govori-roditelji-sve-vise-zabrinuti-jer-im-djeca-ne-progovore-na-vrijeme/

Morala sam ovo kopirati, jer ja znam jedan totalno isti slučaj u svojoj blizini. Curica je počela brbljati prije prvog rođendana i onda prestala i sada s tri godine UOPĆE ne priča. Non stop je na tabletu. Moguće i da je autizam ili neki drugi poremećaj, ali ni ovo mi ne zvuči nerealno. 
    Općenito mi je prestrašno da svi klinci koje znam s godinu-dvije postanu ovisni o igricama i crtićima na mobitelu, tabletu. Roditelji im čine medvjeđu uslugu, vjerojatno u neznanju

baby♡girl
    06. Veljača 2016. 19:07

Žabica i ja bi nekako prije pincetom nego britvicom. Iako poslije poroda ce ti se sve vratiti u normalu. 
    Aurelija mozda je prosla neko stresno razdoblje. Sta kazu doktori? 
    Sto se tice crtica na mobu moze u nekim izvanrednim situacijama kao kad sam ja morala s njom kod svog doktora, nisam ju imala kome ostaviti pa da mi bas ne hoda po cekaonici, ili slicno. Tablet i laptop nemamo i to nas ne privlaci, a da bi isla maloj kupiti ne dolazi u obzir. Kasnije da, ipak smo u 21.stoljecu, to nek sanjarka i crna tockica malo podjele iskustvo s vecim klincima. I sve ostale naravno. Ne mogu sve popamtiti. Trudna sam i oglupavila. 
    Crtice na tv-u moze pogledati u ono vrijeme kad ja radim rucak, iako cesce visi oko mene i ne gleda. Malo smo kao cesce palili preko zime, ali evo cim je ljepse vrijeme vani smo. Ja sam inace vise za crtice na nasem jeziku, ali su malo prenasilni pa gleda baby tv. Ali programi s muzikom su najnaj. Samo se dere acaj mi mugu (pojacaj mi muziku ) . 
    Dolazim na kavu sutra, muz je slobodan, a ja sam i to uspjela zaboraviti. Prijavljujem zgaravicu, laganu, ali cjelodnevnu. Cekam taj utorak. Samo o tome razmisljam. I nakon ove tuzne situacije s Rozalijom sam stvarno sva preplasena. Nek joj Bog da snage. 
    Svima vam saljem lijepe pozdrave ❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.