Dobro jutro. Samo da vam javim, danas konačno idem doma, već mi je dosta biti tu, još sam i sama u sobi, nemam se s kim razgovarati. Danas mi kćer slavi 13. rođendan pa me to sad trenutno jedino veseli da budem doma na njen rođendan. Sad budem se malo odmorila od svega toga neko vrijeme, a za dalje budemo vidli kak bude. Budem vam se još koji put javila, a za sad budem vas samo čitala i pratila kak napreduju vaše trudnoće. Sretno svima.
url=http://lilypie.com]
Dobar dan svima 😊
Rozalija sretan rođendan tvojoj kćerkici, i super sto ides doma, nadam se da si bolje 😍😍
Starim upravo to, sve u granicama normale, kao sto kazes ne mozes nista zabraniti i vratiti se u 18stoljece, ali pokusat dijetetu razviti ljubav prema druzenju na otvorenom, a ne da mi jednog dana sjedi u kuci, i ne zeli van zbog igrice. ❤
Nessah draga cestitam na sinu, javi se malo cesce. Kako se osjecas? Bacas li se sad u shopping kad znas da je mali deckic 💙💖
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Drage moje, ja nemam sad 7 dlačica koje bih s pincetom mogla..ja to još imam od puberteta. Ima ih sigurno 40-50...to užasno izgleda...
pitat ću baš sutra ginekologicu na pregledu ako smijem i kako to odstaniti
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure, ja dosla da javim da danas necu moci doci ipak.
Isto je rucak kod svekija u pitanju, ali kasni pa nema sanse da stignem do 17. Uzivajte, vidimo se dr. put!
Ty ja se slazem. Mozemo dogovoriti za neki drugi dan kad ce sve cure moci 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji