Ajme Rozalija, ne :( ... Zao mi je beskrajno :(
Drzi se 😘❤️💕 mislimo na tebe
Zao mi je draga Rozalija.. 😢
Znam da nema rijeci utjehe...ali , drzi se , mislim na tebe 😘😘😘
ajmeeeee strašnoooo, pretužno ;(
Rozalija draga, uz tebe smo, jako mi je žao. Neka te dragi Bog čuva i tvog malog anđela.

Rozalija žao mi je... stvarno tužne vijesti... znam da je teško sada, ali drži nam se i budi hrabra zbog dječice

Peppe
Rozalija stvarno mi je žao..
Koja tužna vijest...Drži se, mislimo na tebe...
Baš nam je tužan dan danas., nikako ne mogu zaboraviti onaj strah koji me "prao" zadnja tri dana, Bože pa takve stvari se zbilja događaju!!

🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ajme tek sad vidim ovo za Rozaliju… uzasno stvarno, ne znam sto bih drugo rekla :(

Prije svega zelim da Rozalija zna da sam uz nju. Znam tocno sto prolazi i nikome to ne zelim da osjeti. Tesko je ali moras smoci snage zbog svoje ostale djecice! Budi hrabra, Bog je utjeha najveca! U mislima sam sa tobom
Ja bih samo da se stavi na listu da cekam SINA! Ne zelim dijeliti uzbudjenja sa pregleda iz postovanja prema Rozaliji… Zelim vam svima ugodnu i mirnu noc!
Prije svega zelim da Rozalija zna da sam uz nju. Znam tocno sto prolazi i nikome to ne zelim da osjeti. Tesko je ali moras smoci snage zbog svoje ostale djecice! Budi hrabra, Bog je utjeha najveca! U mislima sam sa tobom Ja bih samo da se stavi na listu da cekam SINA! Ne zelim dijeliti uzbudjenja sa pregleda iz postovanja prema Rozaliji… Zelim vam svima ugodnu i mirnu noc!
Hvala na lijepim rijecima utjehe. Cestitam ti na sinu. Htjela sam te samo pitati koliko je tebi proslo vremena od spontanog pa do nove trudnoce?

url=http://lilypie.com]

Draga Rozalija drz se, moras radi svoje djecice.Nema rijeci utjehe :(

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji