Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    05. Veljača 2016. 11:19

Starim hvala, ali vidila je moja linija i boljih dana  ma dobro, neću se opterećivat...svaki put to kažem, a onda me Sanjarka zbedira sa svojih +2   Ostat ćemo cca tjedan dana, manje-više. Kad se vratim, ponavljamo kavu, može? 
    Dunya- mmmm njam njam- super ideja i odličan ručak! oba!

Zumbul
    05. Veljača 2016. 11:21

E da pitam, na netu imaju razno razne tablice u tjednima trudnoce.  Pa me to sve buni jer je svaka razlicita.. tipa, na jednoj pise da je 22 tt ulazak u 6 mjesec trudnoce, negdje pise da je 21 tt ulazak u 6 mjesec trudnoce.. Pa sam sva pogubljena .. 
    A ako ide realno.. 20 tt je pola, znaci 4i5 mjeseci, a 22 tt je tocno 5 mjeseci, a 23 je ulazak u 6 mjesec.. Zar ne ?

Dunyasha
    05. Veljača 2016. 11:26

Bolonjeze radim kao i inace, luk, puretina, paradajz, puno cesnjaka, lovora i origana, a onda pred kraj didam naribane tikvice koje sam nasolila da puste vodu i iscijedila. Onda ostanu hrskave. Kuham sve skupa jos 2-3 min i to je to..

Sanjarka88
    05. Veljača 2016. 11:27

Zumbul pa nemoj ništa brojit, zbunjujuće je to :D
    al ajmo reć da čim si napunila 22tjedna i 5mj, sa 22+1 si ušla u 6mj. trudnoće
    uživaj kući i vrati se šefovat u nedjelju obvezno

Kokolo kava obvezno baš se veselim

Što se tiče kg i toga, vidim ja da nitko mene ne razumi ovdje.... niti ono što mi se događa, no dobro no dobro...  

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bettyboop_st
    05. Veljača 2016. 11:58

Dobar dan curke Haahahahha, da ste vidile mene i Kokolo na toj ''jogi''
    Znaci, apsolutna prevara, od joge ni J.Nekakav aerobik, ili sta vecKako sam malo iskljuciva po prirodi, nakon 2 min, bojkotirala sam nastavak hopsanja Maleni prostor, u kojoj ko srdele, stoje trudnice.Nakon 2 min, tila sam dat petama vjetra, al eto ostale smo.Kokolo je za razliku od mene bila pristojna, pa radila, do kraja, a ja sam sidila i promatralaUgl zakljucile smo, da cemo radje na Marjan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.