Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    05. Veljača 2016. 11:05

Sanjarka- da baš vježbanje, laganijim tempom, doduše i kraće nego uobičajeno...ja se nisam uspila ni oznojit. Kad mi malo trbuh bude veći i kad dođe muž da ne moram ovisit o tome hoće li mi sveki moć čuvat malca, onda se mooožda priključim.
    Starim- o yes, trčat ću danas za njim po trajektu obožavam putovat kad je ovako lipo vrime- samo se sunčam na palubi

Sanjarka88
    05. Veljača 2016. 11:09

A gle ove Starim šta mi se ruga hahahaha, 800g je skoro 1kg u tjedan dana, molit ću lijepo.... prošli tjedan sam doboila točno kg, daklem skoro 2kg u 2 tjedna, dakle prase

Kokolo idete na otok? do kad ste tamo? Uživajteeeeeeee!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    05. Veljača 2016. 11:11

Sanjarka, ti dobila samo dvije kile? O jbm... Ja da sam na +2 jela bi svaki dan krafne. Po nekoliko njih... 
    Ja cu dns kuhati bolonjeze s tikvicama i salata od cikle, a sutra od ostatka napravim lazanje. Samo smuckam besamel, slozim na kore i nek se peku. 😋😋
    Plan mi je sutra bazati po gradu s mamom nakon subotnje kave, pa nek je rucak spreman. 🙌

Sanjarka88
    05. Veljača 2016. 11:14

Dunya nije to poanta, nego tempo kojim sad dobivam, 1kg tjedno???? ako tako nastavim minimalno me čeka još 16kg u plusu

bolonjeze s tikvicama? zvuči super, kako spremaš?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zumbul
    05. Veljača 2016. 11:19

Sanjarka- jedna seka ima 20 godina ali radi, a ova mlađa ima 14 godina.. Pa da nije sama , a i meni ljepse kod mame 😊

Iako u nedjelju idem kuci, posto u ponedjeljak pocinju radovi ... Pa da sefujem kako sta 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.