Sanjarka- da baš vježbanje, laganijim tempom, doduše i kraće nego uobičajeno...ja se nisam uspila ni oznojit. Kad mi malo trbuh bude veći i kad dođe muž da ne moram ovisit o tome hoće li mi sveki moć čuvat malca, onda se mooožda priključim.
Starim- o yes, trčat ću danas za njim po trajektu obožavam putovat kad je ovako lipo vrime- samo se sunčam na palubi
A gle ove Starim šta mi se ruga hahahaha, 800g je skoro 1kg u tjedan dana, molit ću lijepo.... prošli tjedan sam doboila točno kg, daklem skoro 2kg u 2 tjedna, dakle prase
Kokolo idete na otok? do kad ste tamo? Uživajteeeeeeee!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, ti dobila samo dvije kile? O jbm... Ja da sam na +2 jela bi svaki dan krafne. Po nekoliko njih...
Ja cu dns kuhati bolonjeze s tikvicama i salata od cikle, a sutra od ostatka napravim lazanje. Samo smuckam besamel, slozim na kore i nek se peku. 😋😋
Plan mi je sutra bazati po gradu s mamom nakon subotnje kave, pa nek je rucak spreman. 🙌
Dunya nije to poanta, nego tempo kojim sad dobivam, 1kg tjedno???? ako tako nastavim minimalno me čeka još 16kg u plusu
bolonjeze s tikvicama? zvuči super, kako spremaš?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka- jedna seka ima 20 godina ali radi, a ova mlađa ima 14 godina.. Pa da nije sama , a i meni ljepse kod mame 😊
Iako u nedjelju idem kuci, posto u ponedjeljak pocinju radovi ... Pa da sefujem kako sta 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji