Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    05. Veljača 2016. 10:18

Ja jučer kupila krafnu,ali nije mi baš sjela...jela sam i puno bolje.. :)

Rozalija, javi se s pregleda :)
    Aurelija, samo ti miruj ako ti je tako rečeno. 
    Sanjarka, jel muž donio finu krafnu?
    Zumbul, Mamma nova je i u Areni? To nisam znala...sestra mi je rekla da je samo u West Gate-u. Nagledala sam jednu haljinu za svadbu..

Danas ću složiti rižoto s piletinom, moj muž to obožava. Prošli put sam skuhala, ali nisam ni ukusila jer mi je bilo jako zlo.
    Kaj i kuhate/pečete?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Zumbul
    05. Veljača 2016. 10:28

Peppe- u 21 tt sam sad 😊

Ja jos neznam sta cu kuhati... Kod mame sam , pazim na sestre  😂 jer su oni malo otisli na more da provjetre apartmane 😊

Zumbul
    05. Veljača 2016. 10:31

Sutra ulazim u 22 tt 😀

• kokolo5
    05. Veljača 2016. 10:47

Žabice-isto rižoto s piletinom, lećom, graškom i mrkvom
    Sanjarka- a ono, očekivale smo jogu, disanje, i te šeme, a tamo neki hopa cupa aerobik. Pret kraj se radi na strunjačama, isteže i tako i malo na kraju priča o porodu. Kažem ti nije loše, cura što vodi je stvarno simpa i draga, ali ja više volim ako moram skakutat, da to bude vani, a ne u zatvorenom prostoru s još puno ljudi ne znam...možda se odlučim na to pred kraj trudnoće, za sad ću radije uzet kolica i ić šetat s malim.

• kokolo5
    05. Veljača 2016. 10:52

i da..tamo su sve cure odreda pred termin, s velikim trbusicima. Sve su već u šemi, znaju se...mi upale tamo ko mali autsajderi
    uf što mrzim ovo što nema opciju uredi post...

Sanjarka88
    05. Veljača 2016. 10:54

Zabice ja danas ubacim lignje u pećnicu 

Miska sreća pa te gripa nije dohvatila i sreća da je prometna bila bezazlena, biži biži nek nas Bog sve čuva do kraja

Zumbul koliko su stare seke?

Kokolo u biti čisto vježbanje? ah dobro mislim meni bi i to bilo super s obzirom na sjedenje u uredu po cile dane... bilo kakva aktivnost

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    05. Veljača 2016. 10:57

Opet krafne 😂 Sanjarka jel ti sad dusa na mjestu?

Zumbul strasno mi je drago zbog razdvajanja 👍

Kokolo vidi krasnog vremena,proljetno ☺ a imas trenera kraj sebe od 1g i 8 mj ima sad da vjezbas po pola dana 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.