Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    04. Veljača 2016. 20:49

😂😂😂😂 a jeste lude s tim krafnama

Aurelija
    04. Veljača 2016. 20:53

Evo mene s pregleda! 
    Olakšanje je bilo vidit bebu kako se miče i zijeva i da je narasla od zadnji put, baš me neka tjeskoba prala jer mi trbuh već mjesec dana stoji i znam da se mnogima od vas tad već vidio naveliko. Sad sam saznala i zašto, dr kaže da imam široku zdjelicu i puno sjedim i da se " sve zabilo" u guzicu da oprostite. Još mi je i posteljica sprijeda, a beba se cijela začahurila negdje dolje i jedva smo je vidli. Kad sam tamo ležala 15 min skoro naglavačke i kad mi je proradila cirkulacija kako on kaže, beba je živnula i pomaknula se malo van. Uglavnom traži od mene da ležim i hoće me poslat na komplikacije. Kolko se sjećam netko od vas tu je spominjao da mu je maternica bila položena više prema natrag??
    Bruna, ti si se riješila ležanja, a ja ću sad morati izgleda

Bruna257
    04. Veljača 2016. 21:16

Evo mene s pregleda! 
    Olakšanje je bilo vidit bebu kako se miče i zijeva i da je narasla od zadnji put, baš me neka tjeskoba prala jer mi trbuh već mjesec dana stoji i znam da se mnogima od vas tad već vidio naveliko. Sad sam saznala i zašto, dr kaže da imam široku zdjelicu i puno sjedim i da se " sve zabilo" u guzicu da oprostite. Još mi je i posteljica sprijeda, a beba se cijela začahurila negdje dolje i jedva smo je vidli. Kad sam tamo ležala 15 min skoro naglavačke i kad mi je proradila cirkulacija kako on kaže, beba je živnula i pomaknula se malo van. Uglavnom traži od mene da ležim i hoće me poslat na komplikacije. Kolko se sjećam netko od vas tu je spominjao da mu je maternica bila položena više prema natrag??
    Bruna, ti si se riješila ležanja, a ja ću sad morati izgleda

Hehehe ti i ja potpuno isti slucaj,meni maternica isto polozena bila vise prema natrag,ali sada se ispravila i sad je u normalnom polozaju, posteljica mi isto sprijeda, a beba guzu spustila nisko i zdjelicu tak da je to razlog da nismo vidjeli spol... Zasto te zeli poslat na komplikacije i na mirovanje? Neki konkretni razlog? Meni to strogo mirovanje ukinuto jer se HB nisam vise sirila,ostalo na onom kako je bilo kad sam prokrvarila.. Bitno da je beba zivahna, a trbuh pusti,ima jos vremena narast :) moramo se i nas dvije nac na kavi pa da popricamo :)

Ja zaboravila napomenut da sam danas dobila nalaze  krvi za stitnjacu... Svi su u granicama normale,s time da se TSH jos spustio,na 2,370 sto nam je i bio cilj :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Rozalija
    04. Veljača 2016. 22:04

Bas ste me zarazile s tim krafnama.  Popodne je mama bila u Kauflandu i donesla je cijelu kutiju. 24 kom 36 kn. Do sad sam ih pojela dvije, ali jos me mame, a vec me sve tiska u trbuhu. Jos sam bila prije u Konzumu i bila je milka oreo 15 kn. Jos sam i to pojela, ali ne puno. Inace ne jedem cesto slatko, ali sad bi stalno jela. Uopce me strah dok se budem sutra vagala kod ginekologa.  
    Inace opet bude u Lidlu drugi tjedan djecja odjeca za bebe. Vidla sam da budu bodici, hlacice i ne znam jos kaj.
    Ja sam najmlađeg rodila u 5. mj. Otpocetka je nosio 56 vel. duge rukave, a u 7. i 8. mj. kratke rukave jer je bilo jako vruce i to vec 68 jer je bil velika beba.

url=http://lilypie.com]

CrazyPuppet
    05. Veljača 2016. 08:23

Jutro cure!
    Aurelija - odi 2 tjedna na mirovanje, pa ćeš onda vidjet dalje. Sve će to sjest na mjesto.
    A jeste ga navalile na te krafne, meni uopće nisu nešto napete. I bolje da nisu jer kako stvari stoje, bit ću samo na čaju i dvopeku nekoliko dana. Onaj svrbež ne prestaje i jutros sam išla odraditi jetrene probe. Strah me samo kolestaze, još je rano u trudnoći za takve stvari.

Dunyasha
    05. Veljača 2016. 08:30

Dobro jutro!! 🌞🌞🌞🌞🌞
    Kako ste? Kako su djecica? Se ricu, hicu? Sve dobro? Ste dobro spavale? Pojele krafne, popile kavicu?
    U nove pobjede dns, pa onda vikend!! 👏👏
    Crazy, sto je kolestaza?

Bruna257
    05. Veljača 2016. 08:37

Jutro svima!

Evo na nocas mrvicu bolje spavala,od 1do pola5... Ubi me mucnina sinoc i ujutro... Probala povratiti ali nula bodova... Beba danas ujutro dobre volje,kad meni mucno,beba izvodi vratolomije ocito....
    Nadam se da ste mi sve dobro... :)
    CRAZY-kolestaza?!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    05. Veljača 2016. 08:40

a to je kao kad se radi hormona suzi žućni kanal pa su problemi s jetrenim enzimima... Svrbež je simptom br. 1 - iako je kod kolestaze najčešći na tabanima, dlanovima i trbuhu. a mene svrbi sve osim toga, pa se nadam da je ipak obična urtikarija. u svakom slučaju stroga dijeta... :S

• kokolo5
    05. Veljača 2016. 08:54

Crazy, ja sam isto bila otišla na hitnu u prošloj t, desetak dana prije termina-isto svrab, i isto sam se prepala kolestaze...na kraju je bilo da sam jela puno jagoda ne vjerujem da je u pitanju to, svakako je prerano, ali odi provjerit za svaki slučaj. Jesi promijenila prenatalne vitamine? Isto mi se pojavilo kad sam pila šumeće supradyne (ne u trudnoći)-razlog je bio sorbitol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.