Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Veljača 2016. 12:41

i u čast svega evo nešto za tebe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    04. Veljača 2016. 12:41

Ajmo cure da cujem gdje je najbolje da idem privatno na uzv?
    Kaze dr da mi je posteljica dignuta😤u bolnici kazu nisko,razlika nekih 15 cm hahahahaha ja cu poludit 
    Muz hoce da idem po trece misljenje. Ovo je luda kuca....

Zumbul
    04. Veljača 2016. 12:42

Bruna- ja sam malo citala i istrazivala , i Avent i Tommy Tippe su odlicne bocice, jer dudice su maltene identicne bradavici... 
    Ja sam se odlucila za Tommy Tippe; neznam.. jednostavno mi je ljepai i zanimljiviji dizajn 😊😊

Sandrich- ja sam ti isto dobila strije samo po cicama.. I to su neke one debele roze.. Istina je da ruzno izgledaju, ali Boze moj.. Sta se moze 😊 
    Za strije koristim Bio Oil - super mi je i super mirisi 😊😊 s tim mazem bušu i cice.. I imam Bademovo ulje - s tim mazem guzu i noge.. 
    Iskreno se ne zamaram strijama :) ionako ce s vremenom izbljediti 😆

PeppePula- Jucer na redovnom gin.pregledu, kad su mi mjerili tlak, skuzila je sestra da mi srce preskace, tlak mi je bio 110/60...
    I onda su mi ponovo mjerili tlak i opet se culo preskakanje srca.. Pa je doktor mjerio na zapescu ruke i isto kaze ...
    Pa me pitao otkad mi se to dogada.. a maltene od pocetka trudnoce.. Nije to konstantno, ali je u pravilu predvecer, iako mi se nekada javi i preko dana.. Bas ono jako lupanje srca, imam osjecaj da ce mi iskocit van..  I par puta sam si mjerila tlak kad me uhvati to lupanje, i tlak mi bude tako 110/60 ili i nizi, a otkucaji budu preko 115 .. Kako kada..  Pa me salje na EKG za svaki slucaj da se vidi sta je, i ako ima potreba za Holtrom... 

Sto se tice kila 😃😂 ja sam do sad dobila 2 kile 😊 jedem manje nego prije trudnoce.. Odnosno, jedem koliko mogu, ne pretepavam se 😊

Tynchy
    04. Veljača 2016. 12:49

Sanjarka, ovo nije humano! :) a rekoh ti da se patim :)

pa rastu ti kile jer imaš još jednog čovjeka u sebi :) skupila se i voda.. to su te kile, a ne špek :)

Zumbul, dođeš s nama na kavu u nedjelju popodne?

Bruna257
    04. Veljača 2016. 12:53

Zumbul - i meni se nekako više sviđaju TT, ljepši mi je oblik bočica i nekako mi dude prirodnije izgledaju, bar sličnije bradavicama :) i kolko sam čitala po forumima, njihova je izdaljalica bolja za veće grudi, što meni i odgovara i treba.... mislim da ću uzet onaj komplet sa spremnikom i jastučićima za dojilje i bočicom za spremanje mlijeka.... i uz to ću uzeti onu njihovu malu i veću bočicu i dudu anti-kolik... a dude varalice mislim da ću MAM... 

Vidim da na veliko pišete o kilama... ja sam najprije zbog mučnina izgubila 3 kile i onda dobila natrag 2,5 i tako stojimo već skoro 2 mj...a što se jedenja tiče, jedem po malo više puta kroz dan, slatko mi ne paše baš, al ako me baš ulovi, pojedem tipa 1 button štapić ili napolitanku koju...a ako me tipa navečer ulovi želja za sendvičem i jogurtom, to ću i pojest....i kruh jedem normalno, svaki dan svježi domaći... :) ne branim sama sebi ništa, već sam jednom skinula 30 kila, pa ću i opet ak će biti potrebno... bože moj,... :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    04. Veljača 2016. 13:00

Žene drage, vrijeme je da prestanete pričat o hrani, jer samo postanem gladna kad vas čitam, krafne, linolada, napolitanke,... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.