Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    04. Veljača 2016. 11:05

Jutro...

Danas ujutro smo trebali imati pregled, ali nista... dosli MM i ja kod dr u 8, on sav nadobudan da cemo vidjeti spol i cekamo...da bi nam sestra rekla da je dr. crko komp :D Sada mi je smjesno, ali tada smo bili ful razocarani... neznam kada ce me naruciti, valjda za koji dan... Koja glupa situacija...

Nadam se da ce ostale cure bolje proci :)

Zumbul kako su ti otkrili tahikardiju? Jesi isla na neke posebne preglede ili? Zato sto se i meni zna dogadjati lupanje srca, pogotovo kada lezim... nije ucestalo, vise je po ljeti kada radimo sezonu pa sam pod stresom...I jednom mi se dogodilo kada su mi povecali dozu eutyroxa, ali kako se nije ponovilo, nisam radila paniku...

E te kile... ma ja sam na prvom pregledu bila na +3...ali dr to nije ni znala, tako imam osjecaj, samo je sestra zapisala u trudnicku... zato sada pazim i dobila sam +1 u mjesec dana... kada bi tako nastavilo :) Ali ne mogu vjerovati da bi mi dr mogla tako odbrusiti...sta imas za rec u svoju obranu?

Znaci ima vas jos koje spavate na trbuhu, meni nekad pase tako, ali pokusam podmetnuti nogu bar da ne stisnem skroz, ali se osjecam krivo pa samo kratko tako lezim dok mi se kicma ne ispravi :)

Cekamo izvjestaje sa pregleda, kad vec ja nisam imala svoj, bar da se necemu veselim :)

Peppe

zabica25
    04. Veljača 2016. 11:08

Cro, baš sam htjela predložiti da se i muževi nađu i jedan drugome pojadaju...Naime, moj je divan i za sad još ništa ne gunđa...jako je dobar, sa mnom sve provodi i hrabri me kad me boli trbuh, pogladi bebu, poljubi me...baš je divan. Budući da mi je stalno hladno, navečer mi grije mjesto u krevetu da legnem u toplo u njegovo krilo...ne žalim se uopće :)

Ja zaželjela krafnu još od jučer i sad ću se odšetati po nju..ne mogu više čekati :)
    Idem se baš izvažem, zanima me na koliko sam sad. Obična vaga pokazuje 56,5 kg (kao i kod ginekologice, uvijek se te dvije podudaraju), a digitalna 60,0  Njoj nikako ne vjerujem.
    U subotu mi od sestrične curica slavi 1. rođendana pa sam kupila ogrlicu s privjeskom leptirić...baš je lijepa, treba danas to poslati busom za Švicarsku.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    04. Veljača 2016. 11:11

Peppe a joj peha no dobro, odluljilo vam se slatko iščekivanje za koji dan
    znači +4? sve skupa....
    uh da je dobivat tako kg mjesečno, to bi bilo super idealno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    04. Veljača 2016. 11:12

Jao, Peppe!! Mislim da bih pucala u njega da mi to napravi!! Baš mi je žao  Pa kakve veze ima komp s uzv, mogao te svejedno pregledat??

Sanjarka88
    04. Veljača 2016. 11:12

Zabice ni jedna od nas ne vjeruje vagi koja pokazuje više hehehhehehe
    super poklončić si izabrala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PeppePula
    04. Veljača 2016. 11:23

Jest Sanjarka, za sada je +4 ali ja se osjecam super od kada setam, vec i vjezbam po kuci i imam osjecaj da nisam toliko dobila :) Ma pola od toga su cicke :)

Aurelija, dr mi je zensko, nema sad to veze... ali nije eto.. samo su me otpili da dodjem drugi dan...

Peppe

• kokolo5
    04. Veljača 2016. 11:24

Peppe, ajme koji peh...nadam se da će vas što prije opet naručit! a što se tiče mog dr-on je to rekao onako kroz zezanciju, ne mogu reć da je neka baba roga, ali me 'pecnuo'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.