Joj tynchy znam.kako ti je s muzem i moj je takav....da ga posaljes natrag u njemacku😁....rekla sam jucer muzu da ste mu porucili da su sve trudnice čangrizave pa je rekao da će morat osnovat grupu međusobne potpore za muževe.....a jadni oni....vidjela bi njih da su trudni....ni prehladeni nesmiju biti odmah je smak svijeta
Sanjarka, moja je manekenka na tatu. Dugacka i mrsava.. Neka, bolje na njega, nego na mene na koju se sve prima.. Rekla sam, neka ima tatin metabolizam i ja najsretnija na svijetu, a bit ce i ona.
Dobila sam u 5 tjedana 3 kg, sto je ukupno +6, dr nije nista komentirala, tak da je to valjda okej.. Kila mjesecno... A? Imam jos 9 kg fore, iznad 15 si necu dozvoliti... 😡😡😡😡😡
Chubs...
Sanjarka, jaffa, dala bih danekažemšta za jaffu sada :(
Inaj, nek se i muževi nađu na kavi.. imaju šta pričati i jadati se (btw, moj se sad priprema za porod, čitanje literature, video-i i tak, vrištala sam od smijeha) :)
J....ti forum, napisem post, forum se zblesira i on nestane...dakle...
Ty, tvoj muz je paničar! :) Molim te urazumi ga da ce samo dobiti kontra efekt tim svoj panicarenjem i kontroliranjem secera, stvarno nema potebe za time..a i bas, nije to neki pregled di je potrebno potrositi pare i otici privatno napraviti ga.
Dunya, joj, pa nisu jos za javnost, treba mi prakse da ispadnu lijepse :) Ali uzeti cu prijedlog u razmatranje ;)
Bruna, ja imam u planu dojiti ako cu moci, do kada ne znam...a bocice cu uzeti tomme tippie vrlo vjerojatno, cula sam samo najbolje o njima a i dobiti cu izdajalicu na posudbu pa da mi odgovara ako mi zatreba.
Sanjarka, da, da, i to za dvije kile...ma nesto im definitivno ne valja, ali bas me briga, imam ovu doma koja je digitalna i znam da ne laze, bez obzira sto pokazuje puno previse :)
Bruna ja sam čitala iskustva po netu... i kažu Avent izdajalica da je naj! e sad..... btw nisam plavuša al nisam mislila na to da onda mora bit i avent bočica ček, to onda ide direkt u bočicu iz cice? ajme niš neznam!
Dunya 3kg u 5tjedana? sasvim fine! Ja sam zadnji put dobila 3kg u 4tj i to mi je doduše bilo malo previše.... no izgleda da ću sad i taj rekord srušit pa neznam šta više da mislim.... 6kg do sad nije strašno, i moja granica je 15kg i preko nje ne želim al nekako mi jedostvano izgleda kao da nemam utjecaj na to....?? idelna granica mi je doduše +12
Ty ide dragi na porod? ili se obrazuje zbog tebe?
Sandrich sve zlo bilo u strijama nisu naj al eto što ćemo mi žene, takva nam je sudbina
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cro ma to ti je super, bolje da njegova pokazuje manje da se ne ljuti na tebe a ti doma prati realno stanje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Paaaa mm ne misli da sam ja cangrizava. Dapace. Kad imam krizu, racionalno mi sve objasni bas kao sto bih i ja objasnila bilo kojoj trudnici. Ja nit sam inace zivcana i nervozna, nisam gruba, cerecim se nin stop, tako da mislim da se on ne bi puno zalio na kavi. 😂😂
A sto se tice uplitanja u trudnocu, ne petlja se previse, za to imam doktoricu. On pazi da jedem voce svaki dan, da sam opustena, masira ako sta boli, ide na svaki pregled, komunicira s curom svaki dan, cita svaki tjedan sta nas ceka. Ali u odluke lijecnika se ne petlja i ne pametuje.
Hvala mu.
Dojenje- jcr pricala s dr o alergijama (pitala dal ce na bebu utjecati ako ja u t jedem jagide, kikiriki i slicne alergene), pa je rekla da ne. Nece dijete imati alergije ako sam ja jela jagode. Ali je rekla, da je najbolje sto mogu napraviti za svoje dijete, jest dojiti. I to sto dulje. Rekla je do 6-7 mjeseca iskljucivo moje mlijeko i to za sve, za ukapati u nos, u uho, u oko, za tjemenicu... Za sta god!! A nakon toga, dohrana, polako, jedna namirnica tjedno.
I jako sam se ugodno iznenadila, jer tako otvoreno podrzava dojenje. Sto je meni super, jer planiram dojiti. I ne odustati. Znam da ce to biti bolno, ne moze me nitko na to pripremiti, ali nekako si mislim da necu odustati.
Da se krivo ne shvatimo, svaka koja nece/ne moze/ ne zeli dojiti nije nista manje ili vise mama. Ali ja, za svoje dijete, biram dojenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji