Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    04. Veljača 2016. 09:47

jutro cure, 
    baš suosjećam s vama koje ne spavate i imate problema s mučninama i žgaravicama. Nije vam lako, ja do sad (a ni u prvoj trudnoći) nisam uopće s tim imala problema, Bogu hvala. 
    ajd osim onih buđenja po noći radi pišanja... ali zato mi beba bila teška nespavalica i tek smo nedavno (sa 18mj) prespavali noć u komadu :) Ja vam još uvijek dojim, kad dođemo kući nakon posla i prije spavanja - malome to puno znači i nekako ću još ta dva podoja probat postupno ukinut. Što se tiče ovih bočica i izdajalica - nemojte kupovat prije nego vam zatreba - uvijek može netko skoknut do dućana ako dojenje nebu išlo. 
    a ovo za muževe nemam komentara, moj je pravi dalmatinski gotovan, jutros mi je toliko digao živac, da sam rekla ... kad te sad nisam ubila, ostat ćemo u braku do kraja života... Meni je skoro isto ko i vama čiji su muževi ili vani ili na brodu (ne mogu računat na njega) samo što imam više nereda za spremat (veša po podu, hrane i nepospremljenog suđa) i što mi svako malo spusti komentar da bi najrađe da me zemlja proguta...

Tynchy
    04. Veljača 2016. 09:51

Hahahaha Sanjarka, ići će na porod, ali pričala sam vam o čem to ovisi. :)
    samo , stavio je veto na rezanje pupčane vrpce i molio da dobi bebu kad već bude čista od krvi :)
    stvarno ne nznam kako si je to zamislio :)

inaj
    04. Veljača 2016. 09:52

Tynchy i moj muz cita svasta ali mi bas ne pokazuje sam pocne  neke informacije pricat

Dunja ...pa ono ...njemu je kolega rekao da je prvih tri mjeseca grdo zbog mucnina....a drugo tromjesecje zena proljepsa bla bla bla a eto mene se nisam maknula od istih tegoba...i jos losije izgledam nego prije ....

Što se kila tiče skuzila i ja da doktorava vaga manje važe ali danas skuzila na digitalnoj da sam izgubila kg....mene samo brine kak to sve djeluje na bebača....nikak docekat sljedeci tjedan i pregled

Cro...a sto se tice krafna,izgled nije bitan...

• kokolo5
    04. Veljača 2016. 09:56

Dobro jutro cure,
    mi jutros malo duže pajkili po ovoj studeni baš i godi...
    Međimurke, super za kavicu! kako ste vi to spontano odradile, svaka čast! znala sam tu i tamo preletit po drugim temama ali nisam primjetila nigdje da su se cure ovako skompale da se nalaze na kavama...a i prešišale smo po broju stranica skoro sve trudničke teme Bravo za nas!

Što se dojenja tiče, malog nažalost nisam mogla dojit, i Bogu hvala, za sad je stvarno skroz zdrav, ni prehlade ga ne muče...kuc, kuc, kuc! Na imunitet utječe puno više faktora od samog dojenja, iako i ja mislim da je najprirodnije i najbolje...o praktičnosit da ne govorim  Koristila sam NUK bočice otpočetka, ne znam zašto, netko mi je rekao da su dobre i ja kupila...zadovoljna sam s njima. Nadam se da će ovaj put bit više sreće što se tiče dojenja.
    Što se muža tiče...ne mogu ga dovoljno nahvalit kad je tu, ispunjava mi i najmanju želju, ali, jbg, nema ga zato sve nadoknadi kad je kući da mi ide prigovarat na hranu dok sam trudna, požalio bi šta je došao doma
    ali zato mi doktor žuga...dobila sam 3 kg u misec dana....pitao me ''i , što imaš za reć u svoju obranu?'' ja njemu-pa gladna sam bila kaže da tolerira 1-2 kg mjesečno... što je ok...prošli dr mi je prigovarao i kad bih dobila 2- a meni je to bio ekstra uspješan mjesec kad bih došla sa samo toliko... muški...ko bi im ugodio

inaj
    04. Veljača 2016. 09:57

Hahha Cro muzeve cemo poslati nek pse paze a mi budemo sjele i pile kavu ko prave dame.....pa mislim da i njima treba drustvo za jadanje

CrazyPuppet
    04. Veljača 2016. 10:04

eh mogla bi se i ja izvagat, pred dva tj sam bila na +1,5kg. još uvijek sam u netrudničkim trapericama, pa kontam i nisam nešto nabacila... buša pomalo raste (još uvijek izgledam samo napuhnuto), ali imam osjećaj ko da mi je sve pod rebrima, sve me tu nešto gore stišće, i već mi je problem sagnut se...

Sanjarka88
    04. Veljača 2016. 10:45

Ja ne mogu odavno spavat na trbuhu, mislim da bi se samo ljuljala lijevo-desno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.