Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama3put
    04. Veljača 2016. 13:20

Da ne nabrajam poimenice

Cure super sto ste pile i vi kavicu i to jos tako iznenada 😊

Vi koje nespavate zao mi je 

Vi koje se stalno vagate 😉 sta ce bit tek onda kad pred kraj pocnete dobijat kg

Ja odo prespavat ovaj dan da zaboravim ovu neugodnost s dr 
    Vi koje imate danas jos preglede sretno!

Ribi
    04. Veljača 2016. 13:28

bok curke!nadam se da ste sve dobro :) evo i ja obavila pregled prekuječer.sve je super. bebi raste , ima 181g :) spol nismo uspjeli vidjeti jer se bebač baš namjestio tako da dok nikako nije mogao vidjeti.. za 4 tj imam anomaly scan pa se nadam da ćemo tada saznat.e sad, pls trebam savjet. planiram dojit svakako i sad gledam za bočice.odlučila sam se za Avent jer mi se čine najboljim.što vi mislite koliko mi treba bočica za početak ? i u kojim veličinama ?gledala sam imaju 125ml i veće.?ne znam koje i da li da uzmem  staklene ili plastične ? izgubila sam se u svemu tome. i pls savjet za bodiće.termin mi je 11.7 i sad ne znam ni sama dal da uzmem kratkih rukava, dugih rukava, kratkih nogavica, dugih nogavica? neki dan sam bila malo po dućanima, reko da bar uzmem par  unisex komada. na kraju sam se pogubila u svemu tome i odustala :((

• kokolo5
    04. Veljača 2016. 13:38

Starim- a svašta...čini se da je zaboravila danas uzet ljekove ja sam zadovoljna i sa Šparcem i u Citu isto, ali Mimica je stvarno na glasu što se tiče stručnosti oko UZV dijagnostike. Da sam znala na vrime da seli ordinaciju u Poljičku, bila bih kod njega išla vodit trudnoću.
    Sanjarka- ista stvar i sa mnom oko hrane...evo ti moj jelovnik: ujutro popijem dec soka od cikle, mrkve i jabuke (isti recept što je pisala crazy ja mislim...sveki mi ga napravi svako par dana po pol litre pa stoji u frizideru). nakon toga 2-3 žlice mueslija (zobene+suho voće) s 2 deca mlika ili jogurta+1 espresso ili šalicu turske. i to je to do ručka-evo danas radim manistru s kozicama (bez vrhnja) i uz to salatu od cikle. ne prejedam se zbog žgaravice i ne jedem iza 6 isto zbog žgaravice...kroz popodne pojedem jabuku ili krušku, i nekad popijem čašu jogurta...to je to. Nekad kad me uhvati želja za slatkim pojedem kockicu milke noisette-evo mi je u kredenci vec misec dana traje. Inače kad nisam trudna jedem pet puta ovoliko   i sad, kako sam od ovoga uspila dobit 3 kg u misec dana?

Sanjarka88
    04. Veljača 2016. 13:39

Ribi bravo za malu bebu, super napreduje

Što se tiče bočica za mlijeko uzmi staklenu, a što se veličine tiče ni sama nisam pametna, ja sam s curkom imala veću al ne sjećam se koliko je to ml, i sad ću za mlijeko uzet veću a možda i manju isto a za čaj i sl manju plastičnu.
    Bodići eh nisi jedina koja je zbunjena.... mi se trebamo roditi kraj 5mj, pa sam uvjerena da će mi ispočetka bit u dugim rukavićima , tako da ću broj 56 uzet i u dugim i u kratkim rukavima. Hlače će nosit laganije duže, a ako baš taj prvi mjesec bude pakleno vruće, skinem ga samo u bodić
    e sd za 7mj, a to je baš ljeto, al svejedno mislim da trebaš imat koji komad dugi, bar za prvih 10tak dana dok su još skroz majušni a onda bez frke u kratki bodić i duge hlačice dole tanje naravno
    uh zvuči sf

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    04. Veljača 2016. 13:40

o glupo duplanje postova, sorryte

Sanjarka88
    04. Veljača 2016. 13:46

Kokolo onda smo u istim problemima pa sad ti skuži zbog čega i od čega.... od zraka
    doduše u mene doručak bude malo obilniji jer mi je ručak tek oko 17h pa bi krepusnila da sam na jogurtu i žitaricama.... a i nisam fan mlječnog pa eto,
    ugl, si složim doma sendvič ili si kupim nešto sa sirom... al dobro ništa to nije strašno.

al eto rastu, rastu....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.