Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    04. Veljača 2016. 11:43

ubila bih za nešto slatko (apstinencijska kriza)

belle28
    04. Veljača 2016. 11:51

Ja cijeli zivot moram paziti sto jedem, nisam od onih koji mogu jesti koliko zele a i dalje su mrsavi. U trudnoci sam si evo dala malo oduska i jedem sto pozelim, a kile odmah idu gore, iako i sad kalkuliram da ne pojedem bas onoliko koliko mogu (da ja jedem koliko mogu jela bih stalno) 
    Tlak i svi ostali nalazi su super (tlak mi je cak nizi), a i osjecam se super, kao sto sam vec spominjala dovoljno je sto zivim na 4. katu, svaki dan vise puta gore-dolje 
    No ipak cu ubuduce pokusati paziti malo vise, ne zelim da za mjesec dana na vagi opet bude veliki plus 

Cro262
    04. Veljača 2016. 11:55

Jao Ty, znači tui u nedjelju naručuješ vruču čokoladu! Nećemo ti brojati :)

Zabice, ti imaš tretman ko prava princeza, svaka čast! :)

Sanjarka88
    04. Veljača 2016. 12:35

Ty sve je to dobro teoretski i ja sam imala takvo mišljenje.... da su to laži da treba jest za dvoje i sl.
    no bila sam pametna prije vremena naime, na dane takvi napadaji gladi....,pa pojedem tanjur i dalje gladna... i slično na što defintivno nisam bila spremna.
    Unatoč svemu tome ja ne jedem uopće puno i kontroliram se kad me uhvati ludilo gladi, i duplo više pričam o hrani nego što jedem.
    Moj dan se u principu svodi na doručak,ručak a u međuvremnu voćka-dvi. Ne jedem navečer jer nemam naviku, ne jedem kruh za ručak jer nemam naviku....ne pijem gazirano, vrhunac slatkog mi kocka čokolade ujutro, ili 2 komada tipa domaćice ne kutija nego 2 komada! i unatoč svemu tome vaga samo ide gore..... nek mi netko objasni jer ja to ne razumim.
    eto toliko o tome da mogu utjeca na to koliko ću kg dobit.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.