ubila bih za nešto slatko (apstinencijska kriza)
ubila bih za nešto slatko (apstinencijska kriza)
imaš želja baš nekih?
Belle uh dosta da, al dobro ako se lipo rasporedilo šta ima veze

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja cijeli zivot moram paziti sto jedem, nisam od onih koji mogu jesti koliko zele a i dalje su mrsavi. U trudnoci sam si evo dala malo oduska i jedem sto pozelim, a kile odmah idu gore, iako i sad kalkuliram da ne pojedem bas onoliko koliko mogu (da ja jedem koliko mogu jela bih stalno)
Tlak i svi ostali nalazi su super (tlak mi je cak nizi), a i osjecam se super, kao sto sam vec spominjala dovoljno je sto zivim na 4. katu, svaki dan vise puta gore-dolje
No ipak cu ubuduce pokusati paziti malo vise, ne zelim da za mjesec dana na vagi opet bude veliki plus

Jao Ty, znači tui u nedjelju naručuješ vruču čokoladu! Nećemo ti brojati :)
Zabice, ti imaš tretman ko prava princeza, svaka čast! :)

Ty sve je to dobro teoretski i ja sam imala takvo mišljenje.... da su to laži da treba jest za dvoje i sl.
no bila sam pametna prije vremena naime, na dane takvi napadaji gladi....,pa pojedem tanjur i dalje gladna... i slično na što defintivno nisam bila spremna.
Unatoč svemu tome ja ne jedem uopće puno i kontroliram se kad me uhvati ludilo gladi, i duplo više pričam o hrani nego što jedem.
Moj dan se u principu svodi na doručak,ručak a u međuvremnu voćka-dvi. Ne jedem navečer jer nemam naviku, ne jedem kruh za ručak jer nemam naviku....ne pijem gazirano, vrhunac slatkog mi kocka čokolade ujutro, ili 2 komada tipa domaćice ne kutija nego 2 komada! i unatoč svemu tome vaga samo ide gore..... nek mi netko objasni jer ja to ne razumim.
eto toliko o tome da mogu utjeca na to koliko ću kg dobit.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji