Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    04. Veljača 2016. 13:51

Ribi ukratko-ovo što ti je Sanjarka napisala. bebicama je prvih misec dana hladnije nego nama, ne treba ih puno golišat. Kupi i dugih i kratkih bodića, i hlačica, bitno je samo da su lagani i pamučni. u rodilištu su mi rekli da možeš provjerit bebi na stražnjoj strani vrata-ako se tu znoji, prevruće joj je. Bočice nemoj unaprijed kupovat ako planiraš dojit. Uzmi jednu staklenu, da imaš za svaki slučaj. ako vidiš da će ti trebat, onda kupuj još.
    Što se varalica tiče, moj je htio samo avent i MAM...Nukovu mi je pljuvao, iako pije iz Nukovih bočica. Očito preferira ove što su rađene simetrično.

zabica25
    04. Veljača 2016. 13:51

Cro, bome kraljevski :)
    Sanjarka, dosta linolade :)))))) Stvarno ću ju morati kupiti...

evo slikice Zumbula, njoj nešto zeza to uploadanje.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    04. Veljača 2016. 13:55

Ja sam rodila 19.07. po naaajvećoj žegi... i malog sam fino imala u bodiću kratkih/dugih rukava + čarapice i ev. pokriven tetrom - kad je došla patronažna, bila je oduševljena jer ga nisam zabundala... moj mališa je rođen sa 54cm, pa je 56 bodi prerasao prije kraja prvog mjeseca, dobro da se nisam nakupovala toga.

• kokolo5
    04. Veljača 2016. 13:57

A Zumbul nam je baš prava slatkica!

Majadila
    04. Veljača 2016. 13:58

Zumbul, krasna 

Cure, ona siva trenirka u Lidlu od danas (sportski dio) koju sam linkala, je odlicna za nas! Gore uopce nema nista sto steze, vec je na preklop i ima spagicu da se kao zategne. Ja naravno ne zatezem nis. :D
    Uzela sam M, ko salivena je.

Majadila
    04. Veljača 2016. 14:02

CrazyPuppet, nisam uhvatila ako si odgovorila - one tetre za pp, jel slazes onaj fold unaprijed, pa kad presvlacis imas vec polugotovu spremnu pelenu, ili sve na licu mjesta?

Aurelija
    04. Veljača 2016. 14:07

Zumbul, prekrasno izgledaš! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.