Ribi ukratko-ovo što ti je Sanjarka napisala. bebicama je prvih misec dana hladnije nego nama, ne treba ih puno golišat. Kupi i dugih i kratkih bodića, i hlačica, bitno je samo da su lagani i pamučni. u rodilištu su mi rekli da možeš provjerit bebi na stražnjoj strani vrata-ako se tu znoji, prevruće joj je. Bočice nemoj unaprijed kupovat ako planiraš dojit. Uzmi jednu staklenu, da imaš za svaki slučaj. ako vidiš da će ti trebat, onda kupuj još.
Što se varalica tiče, moj je htio samo avent i MAM...Nukovu mi je pljuvao, iako pije iz Nukovih bočica. Očito preferira ove što su rađene simetrično.
Cro, bome kraljevski :)
Sanjarka, dosta linolade :)))))) Stvarno ću ju morati kupiti...
evo slikice Zumbula, njoj nešto zeza to uploadanje.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja sam rodila 19.07. po naaajvećoj žegi... i malog sam fino imala u bodiću kratkih/dugih rukava + čarapice i ev. pokriven tetrom - kad je došla patronažna, bila je oduševljena jer ga nisam zabundala... moj mališa je rođen sa 54cm, pa je 56 bodi prerasao prije kraja prvog mjeseca, dobro da se nisam nakupovala toga.
Zumbul, krasna
Cure, ona siva trenirka u Lidlu od danas (sportski dio) koju sam linkala, je odlicna za nas! Gore uopce nema nista sto steze, vec je na preklop i ima spagicu da se kao zategne. Ja naravno ne zatezem nis. :D
Uzela sam M, ko salivena je.
CrazyPuppet, nisam uhvatila ako si odgovorila - one tetre za pp, jel slazes onaj fold unaprijed, pa kad presvlacis imas vec polugotovu spremnu pelenu, ili sve na licu mjesta?
Sortiraj odgovore
Najstariji