Kolica su Euro-cart Passo, 3 u 1 sa stranice www.djecjakolica.eu
Jako smo zadovoljni za sad.
Mm ih slozio, provozao po stanu i kaze: najbrzi sam s njima. Nema me nitko u kvartu. 😂😂😂😉😉
Ko dijete neko. Od 41 godinu!! I torbu je prekopao, sve kopce, ma sve..
Helou djevojke 😊
Mene je uhvatila takva prehlada da sam luda 😢😢😢😢 ne spavam, ne mogu jest, ne mogu van izaci po ovom divnom vremenu. Lijecim se limunom i cajem 😨😨😨😷😷😷😷
Nek ste mi sve dobro 😍
Sto se tice hrane jedem sve. Tunu isto jela na saftić dva puta dosad. Ja se vodim za onim u umjerenim kolicinama je sve dopusteno.
Inaj ajme svaka cast. Ja kad procitam kus kus, slanutak i proso, zob ostanem gladna 😂😂 ja sam vise ovako za špek, pečenicu domaću, punjene paprike, sarme, pite i burek 😂😂😂
Muz mi je iz Bosne rodom i mislim da kad bi mu skuhala proso ne bi bilo dobro 😂😂😂 inace jede stvarno sve sta stavim na stol. U duplim kolicinama. A mrsaviji od mene. 😂
Salu na stranu, gledam da stvarno ima povrca u svakom jelu, voca, ali nisam bas za totalno zdravu prehranu. Nisam taj tip i tesko da bi mi nesto zamijenilo moju punjenu paprikicu 😍😍😍 nema tog smajla koji bi pokazao kakvu ljubav osjecam kad ju jedem 😂😂
Kokolo i meni je salata uz svaki rucak 😄
Aurelija svaka cast za krafne. U prosloj T sam do poroda svaki dan jela dvije krafne. Sad ni pomirisati. Sad jedem teglicu ajvara na dan 😅
Ovaj tj cu i ja na 4D,
Moram na vadjenje krvi, urinokulturu i tsh. Dajte savjet jel da sacekam da ozdravim ili?? Nalazi svega su gotovi isti dan koliko sam razumjela, a sve me strah da ce pokazat cuda jer sam stvarno ukomirana od prehlade. Za secer ne znam da li cu ici. Nije me ni slala ni spominjala zasad.
Zg cure kava jedino s malenom ovaj put, osim ako ju ne uspijem ostaviti kome na cuvanje. Vidjet cu sve cim ozdravim.
Puno vas sve skupa pozdravljam ❤❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby, pricekaj ti da dodes k sebi, pa onda otidi na pretrage. Mislim da nekako preporucuju da se pretrage rade u zdravom stanju.
Sto se tice klope, ja jedem i kupus i nareske i prsut.. Nadam se da me nece bas sad u trudnoci copiti neka bakterijetina, kad vec nije do sada.
Vise me brine ovaj zika virus...
Baby, pričekaj da ozdravis.
Dunya, sad nema komaraca, a dok dođu, taman ćeš rodit! I mislim da se ne moramo bojat virusa dok tih komaraca nema u europi. Da li možda znaš da li ima isofix baza za autosjedalice koje nisu maxicosi, peg perego i sl? U tom slučaju izbor mi se sužava na 2-3 modela.
Sortiraj odgovore
Najstariji