Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    01. Veljača 2016. 21:11

Bok trudnice moje!
    Prije sam napisala cijeli roman i sada vidim nije objavljen!!  
    Blago vama što stignete tolko stranica na poslu napisat, zavidim vam 
    Svim curama sretno sutra na pregledu, ja idem u četvrtak. Nadam se da ćemo saznati spol!
    Pochahontas, dobro došla!
    Rozalija, prekrasna slikica! 
    Inaj, obično je anomaly scan nakon 20 tj, jer bebina koža više nije prozirna pa se bolje vidi na 3d, za 2d vjerojatno svejedno.
    Sto se tiče hrane ... Peppe, pljesnivi sir može dok god je termički obrađen, ostali sirevi također samo pasterizirani. Tuna- nikom nije ništa bilo od par konzervi tijekom trudnoće. Jaja- domaća/ kupovna svejedno, bitno da nisu sirova. Suhomesnati proizvodi- ako imate antitijela na toxoplazmozu, možete bez straha, inače radije ne, svejedno dal domće/ industrijsko. Bruna, meso domaćih svinja se testira na trihinelu, to ne znači i da je sigurno od toxo. Gljive- prvi glas, meni to isto zvuči pretjerano. Vjerojatno se misli na gljive iz šume- da se ne bi netko otrovao ludim gljivama. I još jedino zelje nam ostane- nikako svježe zbog listerije

anna_bella
    01. Veljača 2016. 21:13

Ja jedem sto mi se jede, a izbjegavam sirovu hranu ili narucivanje cevapa, pljeskavica i slicnog jer sa tim mljevenim mesom iz restorana nikad ne znas :/ Mislim da nam nista ne moze naskodit ako je u umjerenim kolicinama..

Mene zanima da li ima medu nama trudnica sa povisenim secerom? Sutra imam pregled popodne, a nalazi od danas mi se ne cine bas dobri. Leukociti su mi veci od 15, secer 5.5, kolesterol mi je 6😨
    Sve me strah sto ce mi sutra reci.. Dobila sam 2 kg do sada, ne jedem bas slatko jer mi smeta i ne prezderavam se jer ni ne stignem kad sam stalno na poslu pa mi sad nista nije jasno 😕

Aurelija
    01. Veljača 2016. 21:21

Da uploadam svoju prvu slikicu i da vam malo vadim mast pošto je bilo govora o krafnama! :-P Ako se netko želi zaje* ovo je najdetaljniji recept kojeg sam našla i jako sam zadovoljna 
    http://oltajmer.bloger.index.hr/post/recept-za-dobre-krafne/2278321.aspx

Dunyasha
    01. Veljača 2016. 21:23

Inaj, super su recepti, bas cu ih iskoristiti!! 
    Tko ti je radio taj plan prehrane?
    Ja evo, nisam na kraju pojela krafne, pojela kruh, putar i med. 😉😉
    Nekako mi se to cini bolja opcija. 😊😊
    Crnatockica, pa valjda ce vidjeti spol 17.! Vratila si se na posao, super! Cure se sad vec zale, one bi na go i porodiljne. Jos malo!!

inaj
    01. Veljača 2016. 21:27

Jao meni krafne izgledaju predivno,odmah dobijem želju da ih probam napraviti
    Dunja jelovnike mi je radila nutricionistica, imam ih jos ako kome trebaju

Aurelija
    01. Veljača 2016. 21:30

Haha, hvala! Bolje se ti drži receptića od Inaj.  Super su recepti, ja isto kuham u tom điru, ali više me ovi međuobroci zeznu 

Nessah
    01. Veljača 2016. 21:32

Vecer ljetnice!!! Evo ja napokon sutra u 20h imam pregled na 5D i napokon saznajemo spol. Nadam se da ce beba suradjivati i da ce nam se ostvariti zelja da bude deckic iako nam je zapravo svejedno. Imamo zdravu bebicu i to je najbitnije. Saljem vam pozdrave i javim se sutra navecer sa spolom 

Cro262
    01. Veljača 2016. 21:44

Evo mi danas obavili taj famozni 4D i anomaly scan. Sa curom je sve super, sve prste, organe i udove ima, promijenila je 100 poza u tih 20ak min, te noge oko glave, pa se drži za glavu, pa mljacka...ugl njoj nije dosadno, a te pokrete je nisam osjetila, tako da tko zna što ona tek radi kad ja osjetim. Glava i trbuh su joj za već za 24tt, a ostalo je taman za 22 pa mi se čak i pomaknuo termin na 28.5., ali Sanjarka, što se mene tiče ostavi za sada ovaj termin. Budem u sri pitala svog doktora za mišljenje da li da idem na dijetu, da li je sve OK i tako to. I da, cura ima skoro 600g...kazem ja mužu, to su ti dvije velike Milke! :) 
    Cura je u položaju, njena glava ispod mog srca, leda na mojoj lijevoj strani. Kaže doktor da je to najčešći položaj, a da položaj posteljice naprijed ili nazad nema neke velike razlike tipa dobro ili loše. 

Inaj, pitala si za PP, ja se više ne sjećam kako smo mi na to naletili na netu, ali znam da smo rekli kako je slatko i šareno, onda kad je mm išao malo istraživati je shvatio koja je to ušteda, a meni je to jako fora jer je prirodno i zdravo. Problem nam je više okolina koja kaže da je to komplicirano i treba prati i bla bla bla...moji su odmah rekli da je to super, moja mama se nakupovala tetri ko luda, a njegovima mislim da ni nismo jos rekli za PP, ali ne vidim nikakav problem, ionako nećemo promijeniti mišljenje. 

Kaj se tiče hrane, ja sam izbacila plavu ribu, pojačala unos ribe opcenito i ukinula alkohol. Mislim da sam u zadnje vrijeme popila dva puta po mini guc crnog vina, opravdavam se da je zdravo za krvnu sliku :D Sve ostalo jedem normalno, koliko i kad mi odgovora...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.