Hvala cure pricekat cu, vibrajte da me brzo prodje, kad spojim natecenu facu i trbusinu izgledam ko mjesanac bumbara i nasukanog kita 😢
Jaje vezala sa pojasom.
Dunya joj citala i ja nedavno, i kaj je najbolje neki dan vidim komarce da lete ono prvi mjesec 😦😦
Kokolo da i meni se cini, od samog pocetka imam taj osjecaj. Jedva cekam da saznam 😘😘❤
Kolica na kraju uzimam icandy peach, jako su prakticna i bas sam hepi 😍😍
I da pola sam vec presla, a jos nisam nista kupila 😂😂 i to samo zato sto ne znamo spol. Nemamo ni ime ako bude decko. 😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby je li tvoja cura još u kolicima? moj će taman imat 2 godine kad dođe seka...ne znam što s kolicima, on se još uvik obožava vozit, čak i zaspi još u njima...da uzmem onaj buggy board? ili da idem na neko rješenje s kolicima koja mogu imat dodatno sjedalo (to sam vidila kod icandy, stokke cruzi i trailz, i još par njih)
Upravo sam gledala na rtl-u intervju s nekom doktoricom u vezi tog virusa. Dakle, zasad nije kritično ( zima, mali broj zaraženih u europi)
Problem bi mogao nastati ako veći broj ljudi donese u europu taj virus sa putovanja, tigrasti komarci koji su kod nas mogu postati medij za prenošenje virusa te ga prenijeti sa zaraženih ljudi na zdrave. nadam se da to ipak neće eskalirat do ljeta i da nije toliko opasno u visokom stupnju trudnoće...uffff
I ja mislim da dok ti Zika komarci dodju kod nas...mi se vec naveliko presetavamo sa nasim kolicima i zdravim bebicama..👶👧
evo baš icandy peach s dodanim drugim sjedalom: https://www.icandyworld.com/website/var/tmp/image-thumbnails/260/thumb__collection-large/peach2_blossom.jpeg
a ovo su stokke https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s320x320/e15/11378245_802441449872052_814072001_n.jpg samo što su mi one preskupe..ne da mi se toliko davat za kolica... ti si odlično odabrala!
Kokolo nije. Kad smo kupili smart trike ni cut za kolica i isto je znala zaspati u njemu 😂 mislim da ne ide board da drugo dijete stoji i vozi se, ali ide dodatno razlicito sjedalo i super je i ako kazes da se voli voziti onda se zbilja isplati uzeti. Moja ce imati vec 2,6 mj i cisto sumnjam da bi se htjela ponovo voziti. A mozda se b.board moze uzeti od nekog drugog pa spojiti?? Ma konstrukcija kad se sklopi mozes ju na rame staviti i ponjeti. Odusevljena sam zbilja. Cekam proljetne dane mama i beba da uhvatim popust jer nisam vidjela da je u Njemackoj jeftinije. Mala Koza znas li ti mozda? 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Meni je mala ljetos dobila alergiju na ubode komaraca i uopce vam ne zelim pisati na sta je to licilo, bilo me strah da joj oziljci ne ostanu. A zamisli naspricamo ju s onim za komarce i nista ih ne dira, pikaju normalno. Zato me uzasava pomisao da dodju ti bolesni komarci 😮
Istraživala sam sad malo, mikrocefalija se povezuje s infekcijama u prvom trimestru, dakle sigurne smo što se toga tiče!
A sam po sebi on za djecu nije opasan, u 80% slučajeva uopće nema simptoma. Opustite se!
Sortiraj odgovore
Najstariji