Kaj se tice peleni, ostala budem kod jednokratnih kak sam koristila za sve cetiri. Jedino budem kupila ove tetra pelene bijele, mislim da ima kod nas 10 kom pakirano oko 80 kn i to mi bude dosta i par svedskih za siroko povijanje. Odjecu budem probala nabaviti od kolegica, nekaj budem kupila rabljenu, a nekaj novo, ali tek poslije ako saznam spol. Za ovaj 4D budem jos razmislila. Nikad jos nisam bila, a jako lijepo izgleda. Samo mislim da u Cakovcu nitko nema 4D, jedino u Varazdinu.

url=http://lilypie.com]
Sanjarka, molim da se javis nakon pregleda, a ne da moramo cekati do sutra s izvjestajem. Okej?
Sanjarka, molim da se javis nakon pregleda, a ne da moramo cekati do sutra s izvjestajem. Okej?
to znači da moram tipkat preko mobitela ili se prikačit na lap doma, oooooo ajde dat ću sve od sebe obećajem
Vrti se malena ha? jel ti možeš skužit gdje joj je koji dio tijela?
ps. mene kroz zadnja 2 dana, 2 puta zabolila da prostite ona stvar, onako u hodu naglo i oštro... dodouše na sekund-dvi,što bi to pak sad bilo?
Kokolo a baš... kad si ti uzela knjižicu? Možda da pitaš bi ti dali novu?
ugl. dobila sam onu torbu tj. vreću za shoping, neki uzorak samo kremice neke nisam ni pogledala koje, uzorak paste za zube, i jednu pampers pelenicu. I da tu knjižicu s popustima, i neke prospekte o trudnoći.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam usporedivala kupone u dmu i u mulleru i mullerovi su puno bolji. Bas je ponuda bolja. Dude, bocice, izdajalice, grudnjaci, deterdzenti.. Dm nudi valjda samo ono sto im ne ide u slobodnoj prodaji...
Ja sam usporedivala kupone u dmu i u mulleru i mullerovi su puno bolji. Bas je ponuda bolja. Dude, bocice, izdajalice, grudnjaci, deterdzenti.. Dm nudi valjda samo ono sto im ne ide u slobodnoj prodaji…
a da?
moram i do mullera, samo nisam nikad dobila onaj mail za registraciju.
neznam jel mogu doć u trgovinu i samo se učlanit bez ikakvih mailova?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji