Jutro ljetnice
Kako ste? ste se naspavale? Ja i nisam, baš me grlo zeza tako da sam budna od 4h, a i malac s menom, ne kužim da li je i inače tada budan ili se probudi skupa s menom... u svakom slučaju danas je baš aktivan, čini mi se da nije stao lupati od 4h ujutro, a sad je 9h
Puno ste pisale, baš ste bile aktivne
Slike hrane, krafni.... samo provocirate sreća u nesreći što me glo boli pa nisam baš od hrane neke....
Starim popust u dm-u je 30% a ne 30kn to bi onda torba ispala oko 170kn, baš me zanima da li se isplati , kakvi su nalazi?
Pocha bravo za malo srčeko, uživaj u trudnoći maksimalno!
Aurelija, Nessah, CrnaTockica..... držim fige da sve saznate spol ove dane, poseban je to osjećaj
Anna_Bella javi što su ti rekli za šećer, bojim se da si na granici, iako realno nisi, al mogu te zezat ako im je dosadno u životu... Inače što se tiče prve i druge trudnoće, ja sam prvorođenu rodila sa 18god, tako da te kužim skroz , tada nikakvih briga u glavi....
Cro bravo za tvoju malu-veliku zdravu djevojčicu čini se da su ljetnice sklone velikim glavicama hhehehehe. Inače imaš slikicu neku? Kako sad to izgleda na 4d? i mene danas čeka pa me baš zanima što da očukujem, prozirnog izvanzemaljca ili?
Aurelija neki kažu 10 tetri, a neki 20 minimalno... e sad.... ja sam naručila 10 šarenih, no imat ću i dosta bijelih, neka ih trebat će za razno razne aktivnosti.
Dunya kolica su mi odlična! boja mi je pre super
Baby prehlada gotova? Držim fige da je!
Zika virus? nadam se da se neće stić proširit kod nas dok smo mi trudne.... mrzim sve te boleštine
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Baby da, i ja sam čula da mora doć nešto na naplatu...pa rekoh bolje sad s drugom bebom, nego kad uđu u pubertet
Sanjarka ajme imaš 4d danas? kad ti je? jedva čekam izvještaj...nema nikakvog prozirnog aliena, vidit ćeš pravu pravcatu bebicu imam ja sliku od malog sa 4d -izgleda jednako ko kad se rodio! predivno nešto...jedva ja čekam svoj
p.s. za torbu iz dm-a ja imam samo kupon od 30 kn, u knjižici za trudnice...di je taj od 30%? tako bi se već možda i isplatilo
Da da privatno se naručila, danas u 18h mi je, i baš jedva čekam , u kojem si ti tjednu radila 4d? ja sam nekako stalno mislila da ću tamo oko 27-28tj da se šta bolje vidi, no politika im je oko 22.tjedna jer se tada radi i anomaly i najbolje se vidi ako nešto nije ok.
i nemojte me plašit sa tim teorijama o drugoj bebi ja ignoriram to još uvijek, možda sam ja specijalno stvorenje koje će imat sreće s oboje djece
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenske!
Mi se jutros probudile jeeedva prije pola sata, maternica me svako jutro rasteze, valjda se mora probuditi, nakon opusranja po noci, kvrge na jednoh strani trbuha su svakodnevna pojava, malecna se valjda zgura na jednu stranu.. Muz se divi tim uzvisinama, pa ljubi, mazi i sl...
Aurelija, jesi ti pitala za tetre? Meni su moje cure rekle da tetri treba imati puni, jer se jako brzo mazu i trose, tako da cu se ja oboruzati s njih minimalno 20 vekikih (70x70) i 30 malih (20x20). Te male mislim koristiti za guzu, pa slinjenje, bljuckanje i sl, a velike za nosanje, kolica, krevet, pokrivanje i sl... Ja sam nasla platno za tetre na metre, pa ce me tetra ispasti 6 kn/kom, a mama ce mi ih iskrojiti i porubiti.
Cro, di ste isli na uzv?
Sto se tice kolica, sad oni koji su ih vidjeli komentiraju-pa suuper, bit ce i za brata.. 😤😤😤😤😣
Pomalo, pomalooooo!!
Jcr ste pisale o diranju trbuha. Ja sam skuzila da me, zapravo, ne smeta. Svi pitaju dal smiju, ja kazem da smiju i to je to. Mislila sam da ce me uzasno smetati, ali sada vudim koliko se svi zapravo vesele djevojcici, a buduci je trbuh jedini izvanjski znak njenog rasta, neka ju pomaze. Jedino me mama bas ne pipa, mislim da njoj ja sama moram reci: mama, okej je da mi dotaknes trbuh. A sto se tice svekrve... Pa samo cu vam reci da ce ona sutra doci k meni jer "dugo nije vidjela trbuh".. Eto, onda znate sta ce to biti... Na nju sam alergicna..
Anna_Bella, aj javi za secer, bas me zanima sta ce ti reci. Mene to ceka iducih tjedana, mislim da ce mi dr sutra dati uputnice za kks, urin, secer... Veselo.. Opet cu hodocastiti po domovima zdravlja/bolnicama..
Sortiraj odgovore
Najstariji