Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    01. Veljača 2016. 21:49

Anna_bella, pisale su ovdje cure nedavno da doktori vole vidjet šećer íspod 5 u trudnoći, iako realno sve ispod 6 je ok. Bolje se suzdrži od krafni da te ne bi poslao na dijetu  Leukociti ne znam dal su u krvi il urinu tolko, traži urinokulturu eventualno.

• kokolo5
    01. Veljača 2016. 21:53

Ajme Aurelija-preeedobra fotka i još bolje krafne!!! sve neke vrsne kuharice tu na klokanici-prave žene, majke, kraljice znači suhomesnate ni kupovne se ne smije? mislila sam da je to provjereno, pasterizirano ili što li već...a salatu od ribanog svježeg kupusa jedem uz skoro svaki ručak, ako ne to onda rikolu, matovilac, kristalku...ne mogu zamislit ručak bez salate. Kako ju je najbolje oprat? U soli? vodi s octom? sodom bikarbonom? Nalaz na toksoplazmozu mi nitko nije tražio, ni prošlu t ni sad...vjerojatno imam antitijela jer sam ko mala svaku mačku lutalicu dovodila doma
    Anna_bella povišeni leukociti su normalni u trudnoći. Meni su cilu prošlu bili 12-16, a sad su mi normalni...ali je sve drugo sniženo

Aurelija
    01. Veljača 2016. 21:56

Cro, ajme predobro za curku, totalno zamišljam kako se baca i pliva 
    Pisale ste o onim šarenim tetra pelenama, na mali andjeo. Ja sam to također gledala i zanima me koliko komada trebam za bljuckanje, pokrivanje i slično? 10 dosta?

anna_bella
    01. Veljača 2016. 21:58

Kokolo, meni je ovo isto druga trudnoca ali sam splasena vise nego u prvoj. Ne sjecam se vise tih nekih detalja pa mi se sve cini novo.. mozda zato sto sam malog rodila sa 19 godina pa sam bila opustena i nije mi palo na pamet da se nesto lose uopce moze dogodit.

Dunyasha
    01. Veljača 2016. 22:03

Cro, super zvuci ovaj pregled vas!!!
    Pa bas sam se sad i ja zapitala sta ta djeca rade kad ih mi osjetimo ako ove vidljive pokrete na uzvu nisi osjetila?! Di ste isli na 4D?
    600 grama vec?? Pa to je fini komad djetetine!! 💪💪💪 Super, samo neka raste!!
    Mi slozili kolica, pa evo da vidite!!

Aurelija
    01. Veljača 2016. 22:06

Drago mi je da vam se sviđaju, ja sam mala od kuhinje, a dragi mali od fotografije 
    Kokolo, suhomesnati nisu nikad pasterizirani, osim onih salama što je unutra sve osim mesa! Ali ako imaš mačku, 90 % si sigurna. Zelje možeš eventualno narezat pa dobro oprat, jer između listova može bit bakterija, zato je problematično. Većina to ne pere. 
    Dunya, super su kolica! Nisam zapamtila koja su to? Ja sam se isto zakačila na takva s 3 velika kotača, al hoću neka da mogu na as stavit isofix bazu.

• kokolo5
    01. Veljača 2016. 22:07

Dunya, super kolica, baš je lijepa boja...još samo curka da dođe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.