Bruna, meni je isto prvi glas da se gljive ne smiju :/ Ja sam ih već nekoliko puta jela na pizzi...Jedem sve u normalnim količinama kak sam i prije.
Maja, tvoj tanjur...uj, da mi je sad to imati tu...najela sam se, ali sad beba traži još :) (dobar izgovor zlata vrijedi)
Rozalija, prelijepa slikica...koja mala bebica :)
Pochahontas- dobro došla
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
I sad sam bunjena ..dal smijem jesti saft od tune sa tijestom???Vidim da pišu kako t unu ne smijemo jest al meni je finooooo
Dunya i Maja- baš su vam tanjuri njamiiii!!!
Pochahontas dobro nam došla! Kako je prošao pregled? Što ti točno nije u redu s papa testom? imam ja iskustva s tim, doduše davno prije trudnoće-CIN III-radila sam i kolposkopiju i biopsiju...i trebala sam na operaciju, ali sam to nekim divnim čudom uspjela izbjeć-prestala sam pušit, uzimala propolis, noni sok, matičnu mliječ i ogromne količine vitamina c (tekući koncentrat-najlakše se apsorbira)-za dva tjedna kad je bila dogovorena operacija, stanje je bilo bitno poboljšano. Dr je odustao onda od zahvata i pratili smo tako svaki mjesec. već na idućem pregledu papa uredan...za tri mjeseca smo radili i hpv test-negativan. Prošlo je već 6-7 god od tad, i hvala Bogu, sve uredno. Ali s obzirom da si trudna, najbolje ti je poslušat doktoricu što kaže, nemoj sama eksperimentirat. želim ti svu sreću!
Belle28 i ti nam dobro došla!
Sortiraj odgovore
Najstariji