i malo mi je nezgodno u 20h, tad mali ide spavat, pa bih morala tlačit svekrvu da dođe kod mene...ovo utorkom i četvrtkom u 5 bi mi više odgovaralo...ali vjerojatno vama koje radite neće pasat
Ej trudnice moje..
Nadam se da ste sve OK i da ste lijepo proveli vikend :) skontala sam da mi se bebac zadnja dva dana javlja oko 18 i 23...još nisu jaki udarci al čovjeka veseli 🚼
I kod nas će napokon sunce pa možemo u šetnju 👣nama pregled 15.2. al morat ćemo pomaknut radi puta ..
Starim prehlada? ha? suosjećam nije ni moje grlo u boljem stanjuu...
gdje si kupovala šarene tetre?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Inaj, ja idem sad raditi anomaly u 22tjednu, tako su mi rekli da je najbolje. Taj poplun imamo i mi i to još zbog mog krakatog muža onaj dimenzija 220x240...a ja sa 1,53 samo nestanem pod tim poplunom, ali mi je super tako topli...volim kad je toplo i da, inace spavam samo u majci pa mi odgovara...bas to, skini se! :)
Dunya, ma kakva dijeta...iako sam voljom zgaravice slabo jela za vikend, ali sam zato jucer ujutro isla raditi krafne, kao da mi to nije smetalo masno... I da, nisu mi ispale...
Ty, moja zgaravica...a ovisi kad i sto jedem, jako ovisi o tome, ali tu je skoro svaku vecer. Kava, moze, samo da nije subota, moram do ikee po ormar a to će potrajati cijeli dan...Kak vam nedjelja odgovara?
Iva, i meni se obavezno curka javlja oko 18 i onda izmedu 22-23 sata, fora mi je to sad kad vec znam kad ce se javiti :)
Cro nisu krafne uspile ha?
Splićanke evo još nešto zanimljivo http://www.klubtrudnica.org/mjesecna-zbivanja/
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka- hmm...ovo što me najviše zanima je popunjeno ali ima još stvari koje bih volila poslušat, svakako interesting :)
Sortiraj odgovore
Najstariji