Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 09:59

Dunya dijeta? i ja krećem na nju svaki ponedjeljak kao, moš mislit sve pada u vodu kad vidim hranu mah!
    btw koliko ono već pričamo o krafnama ja je još nisam pojela! Mislim stvarno....

Dunyasha
    01. Veljača 2016. 10:08

Sanjarka88

Dunya dijeta? i ja krećem na nju svaki ponedjeljak kao, moš mislit sve pada u vodu kad vidim hranu mah!
    btw koliko ono već pričamo o krafnama ja je još nisam pojela! Mislim stvarno….

A ne, ne. Ja sam ozbiljna po tom pitanju. Meni bitno da doma nemam nikakve pizd... i onda sam okej. Ali cim kupim cokoladu, krafne, peciva, sve pojedem. Zato imam sad doma hrpu tikvica, mlade salate, brokule, zelja, kelja.. Pa cu paziti. Ne zelim slusati prodike, tim vise sto sam sama svjesna svega sto ce mi reci. 
    😕😕😕😕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bettyboop_st
    01. Veljača 2016. 10:00

Dobar dan curke

Sanjarka  jel krecemo na jogu, jeli jos neka st cura zainteresirana?

Od danas opet radim minjam cure koje su na godisnjem, i bas mi nije napeto.Uf Dunya i ja sam jucer imala slicnu situaciju( sa ne javljanjem beboline), i bila na rubu zivcanog i imala sam neko ispaljenje dan.U 11 navecer, poslala sam MM-a po djecije orbit i koktu bez secere inace ne pijem gazirano

Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 10:14

bettyboop_st

Dobar dan curke Sanjarka  jel krecemo na jogu, jeli jos neka st cura zainteresirana?

Od danas opet radim minjam cure koje su na godisnjem, i bas mi nije napeto.Uf Dunya i ja sam jucer imala slicnu situaciju( sa ne javljanjem beboline), i bila na rubu zivcanog i imala sam neko ispaljenje dan.U 11 navecer, poslala sam MM-a po djecije orbit i koktu bez secere inace ne pijem gazirano

Hoćemo hoćemo, samo me Mimica sutra navečer naručio na 4d, pa bi krenula od četvrtka  hoćeš me čekat?
    Stvarno spaljene želje hahahha, dječji orbit

Inaj ja se kao ne bojima akcije, no isto nakon svake jedva čekam da se mali javi

inaj
    01. Veljača 2016. 10:01

Od kojeg do kojeg tjedna se radi veliki anomaly scan? nas je narucio 10.2 i tad cu kalendarski taman biti 18+0, ali on moju trudnocu racuna jedan tjedan vise nego je kalendarski ,valjda zbog velicine ploda, cak mi je i stavio novi datum poroda 9.07.2016 ,ja se i dalje vodim za time kak mi je kalendarski i kak je bio prvi termin

inaj
    01. Veljača 2016. 10:04

Ah što se tice akcije, doktor dao dopustenje nakon 1.2 ,muz sav sretan a ja....pa ono ....malo me trta...

Tynchy
    01. Veljača 2016. 10:07

Dunya, pa daj ajmo uskoro na kavicu opet :) ... lakše se mi organiziramo nego splićanke, njima treba 3-4 stranice foruma da se dogovore ;)

Cro, kako žgaravica?

Inaj, tnx za hipp :)

Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 10:18

Tynchy

Dunya, pa daj ajmo uskoro na kavicu opet :) … lakše se mi organiziramo nego splićanke, njima treba 3-4 stranice foruma da se dogovore ;)

Cro, kako žgaravica?

Inaj, tnx za hipp :)

heeeeeeeeej ! hahah da treba nam malo više vremena, no bitno da je bilo uspješno

inaj
    01. Veljača 2016. 10:15

Rozalija slike se stavljaju preko stranice tiny pics ,na toj stranici ucitas sliku i kopiras link koji je u kvadraticu za forum i tu ga kopiras u post i eto slicice

Rozalija
    01. Veljača 2016. 11:49

inaj

Rozalija slike se stavljaju preko stranice tiny pics ,na toj stranici ucitas sliku i kopiras link koji je u kvadraticu za forum i tu ga kopiras u post i eto slicice

Hvala. Budem probala.  
    Kaj se tice jakne, jos mi je dobra, valjda bude me izdrzala jos mj. dana. A za posle ne znam. Moram si kupiti na proljece. Kak su cijene u H&M trudnocke odjece?

url=http://lilypie.com]

• kokolo5
    01. Veljača 2016. 10:16

Inaj imam ja kadicu iz Ikee, super je! Prvo sam bila kupila camovu s onim integriranim uloškom za novorođenče-popila mi je živce koliko je nepraktična, a ogromna je! a taj uložak je bio toliko klizav, da nije služio ničemu, samo je smetao...a ne možeš ga maknut
    Crazy bilo bi super kad bi napravila izlet do St-a, nadam se da će to bit izvedivo
    Starim je li danas treba bit gotov nalaz? Javi, držim fige da je sve za pet!
    Tynchy neka ste ti i Karlo dobro, manje se živcirat
    Sanjarka neka grlo što prije prođe!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI