Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Veljača 2016. 09:59

Dunya dijeta? i ja krećem na nju svaki ponedjeljak kao, moš mislit sve pada u vodu kad vidim hranu mah!
    btw koliko ono već pričamo o krafnama ja je još nisam pojela! Mislim stvarno....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bettyboop_st
    01. Veljača 2016. 10:00

Dobar dan curke

Sanjarka  jel krecemo na jogu, jeli jos neka st cura zainteresirana?

Od danas opet radim minjam cure koje su na godisnjem, i bas mi nije napeto.Uf Dunya i ja sam jucer imala slicnu situaciju( sa ne javljanjem beboline), i bila na rubu zivcanog i imala sam neko ispaljenje dan.U 11 navecer, poslala sam MM-a po djecije orbit i koktu bez secere inace ne pijem gazirano

inaj
    01. Veljača 2016. 10:01

Od kojeg do kojeg tjedna se radi veliki anomaly scan? nas je narucio 10.2 i tad cu kalendarski taman biti 18+0, ali on moju trudnocu racuna jedan tjedan vise nego je kalendarski ,valjda zbog velicine ploda, cak mi je i stavio novi datum poroda 9.07.2016 ,ja se i dalje vodim za time kak mi je kalendarski i kak je bio prvi termin

inaj
    01. Veljača 2016. 10:04

Ah što se tice akcije, doktor dao dopustenje nakon 1.2 ,muz sav sretan a ja....pa ono ....malo me trta...

Tynchy
    01. Veljača 2016. 10:07

Dunya, pa daj ajmo uskoro na kavicu opet :) ... lakše se mi organiziramo nego splićanke, njima treba 3-4 stranice foruma da se dogovore ;)

Cro, kako žgaravica?

Inaj, tnx za hipp :)

inaj
    01. Veljača 2016. 10:15

Rozalija slike se stavljaju preko stranice tiny pics ,na toj stranici ucitas sliku i kopiras link koji je u kvadraticu za forum i tu ga kopiras u post i eto slicice

• kokolo5
    01. Veljača 2016. 10:16

Inaj imam ja kadicu iz Ikee, super je! Prvo sam bila kupila camovu s onim integriranim uloškom za novorođenče-popila mi je živce koliko je nepraktična, a ogromna je! a taj uložak je bio toliko klizav, da nije služio ničemu, samo je smetao...a ne možeš ga maknut
    Crazy bilo bi super kad bi napravila izlet do St-a, nadam se da će to bit izvedivo
    Starim je li danas treba bit gotov nalaz? Javi, držim fige da je sve za pet!
    Tynchy neka ste ti i Karlo dobro, manje se živcirat
    Sanjarka neka grlo što prije prođe!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.