Dunya dijeta? i ja krećem na nju svaki ponedjeljak kao, moš mislit sve pada u vodu kad vidim hranu mah!
btw koliko ono već pričamo o krafnama ja je još nisam pojela! Mislim stvarno....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan curke
Sanjarka jel krecemo na jogu, jeli jos neka st cura zainteresirana?
Od danas opet radim minjam cure koje su na godisnjem, i bas mi nije napeto.Uf Dunya i ja sam jucer imala slicnu situaciju( sa ne javljanjem beboline), i bila na rubu zivcanog
i imala sam neko ispaljenje dan.U 11 navecer, poslala sam MM-a po djecije orbit i koktu bez secere
inace ne pijem gazirano
Od kojeg do kojeg tjedna se radi veliki anomaly scan? nas je narucio 10.2 i tad cu kalendarski taman biti 18+0, ali on moju trudnocu racuna jedan tjedan vise nego je kalendarski ,valjda zbog velicine ploda, cak mi je i stavio novi datum poroda 9.07.2016 ,ja se i dalje vodim za time kak mi je kalendarski i kak je bio prvi termin
Ah što se tice akcije, doktor dao dopustenje nakon 1.2 ,muz sav sretan a ja....pa ono ....malo me trta...
Dunya, pa daj ajmo uskoro na kavicu opet :) ... lakše se mi organiziramo nego splićanke, njima treba 3-4 stranice foruma da se dogovore ;)
Cro, kako žgaravica?
Inaj, tnx za hipp :)
Rozalija slike se stavljaju preko stranice tiny pics ,na toj stranici ucitas sliku i kopiras link koji je u kvadraticu za forum i tu ga kopiras u post i eto slicice
Inaj imam ja kadicu iz Ikee, super je! Prvo sam bila kupila camovu s onim integriranim uloškom za novorođenče-popila mi je živce koliko je nepraktična, a ogromna je! a taj uložak je bio toliko klizav, da nije služio ničemu, samo je smetao...a ne možeš ga maknut
Crazy bilo bi super kad bi napravila izlet do St-a, nadam se da će to bit izvedivo
Starim je li danas treba bit gotov nalaz? Javi, držim fige da je sve za pet!
Tynchy neka ste ti i Karlo dobro, manje se živcirat
Sanjarka neka grlo što prije prođe!
Sortiraj odgovore
Najstariji